Arkadaşlar selam, Forumda gördüğüm kadarıyla bu hesap daha önce yapılmamış. Bu kampanyalarda iade 'nin iadesini de alsanız maksimum 2 al 1 öde olur. Bir yüksek mühendis olarak size bu kampanyalardaki hesabı aktarayım. Örneğin 8 ürünle başlayalım. Alınan ürün tane fiyatı 100 TL olsun: alınan ürün ödenen para kazanılan iade kullanılan iade 8 800 400 0 4 0 200 400 2 0 100 200 1 0 0 100 yani toplam 15 ürün alıp 800 TL para vermiş oluyoruz. Yani ne yaparsanız yapın iade üstünden iade alırsanız kampanya limit de 1 alana 1 bedava oluyor. Eğer mağazaya iki kere uğrarsanız 3 al 2 öde oluyor. 3 kere uğrarsanız 7 al 4 öde oluyor. x:alışveriş miktarı z:alınan ürünlerin toplam para karşılığı y:toplam cepten çıkan para miktarı olmak üzere; z lim -------------------------= 2 y x->sonsuz Bilginize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 25 Mart 2025; 16:18:51 > |
2 Al 1 'i iade kampanyaları avantaj hesabı

-
-
-
-
Arkadaş migrosda filan olan 2 al 1 tanesi money olarak yüklensin kampanyalarının mantığını yazmış. migrosda money geç yükleniyor birde mağazaya tekrar gitmek gerekiyor daha çok 3 al 2 öde gibi oluyor. şokta kısa sürede yükleniyor tekrar harcayabiliyorsun. Normalde de o mağazadan alışveriş yapıyorsan pek farketmiyor nasıl olsa harcanıyor diyorsun ama pek alışveriş yapmadığın bir mağazaysa ihtiyacın olmayan şeylerde puanı kullanmak zorunda kalabilirsin
-
-
3 kilo gündoğan kaşar aldım maliyet 220 lira
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 25 Mart 2025; 15:55:56 > -
kuponları, işbirliği moneylerini, tbg leri hesaba katmıyorsunuz galiba
-
Gördüğünüz üzere mağaza ismi vermedim. Son zamanlarda her firma bu kampanyayı yapıyor. Genel olarak matematiksel hesap yaptım.
-
Ben bu hesabı kendimce yapmıştım. Mantıklıydı. Simdi onu da unuttum teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
helal sana yüksek mühendis teşekkürler bir kilo sıcak fırsat aldım.
-
500 tl.lik iki ürün aldım, 1000 tl. ödedim. Gelen 500 money ile 500 tl.' lik ürünü bedavaya aldım. Böylece 1500 TL. lik alışverişte 500 TL. eksik ödemiş oldum. Sonuçta 3 al 2 öde kampanyası ile aynı hesaba denk gelir.
Kazandığım 500 lira ile başka kampanyaya katılıp tekrar money veya indirim kazanabilirim tabii o ayrı konu...
Tıp doktoruyum ama azıcık anlarım bu işlerden. İyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 25 Mart 2025; 21:24:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdaki amaç eve getirme ücreti ödememek. 1100tl ya geliyorsa 550 iade alsan, toplam 550 ye eve sipariş verirsin. Markete gidip almanın bir mantığı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şöyle sorayım
6000 tllik ürün aldım geçen birkaç tane kampanyalardan
gelen 3000 ile de kilosu 700 olan kampanyadan normalde 1500 tllik sucuktan aldım
benim avantajım ne oldu şimdi
1 al 2 bedavamı 3 al 7 ödemi
bana göre her zaman 2 al bir öde
tek farkı sonradan vereceğin diğer siparişlere ödeyeceğim parayı peşin alıyor sadece
-
afiyet olsun:) Okuyacakların okuduklarını ciddiye almaları için ünvanımı kullandım. Yoksa herkes gibi tenhada ben de burnumu karıştırıp elimi ağzıma sokuyorum...
Ünvanları kullanalım ünvanlar iyidir.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X