Şimdi Ara

2 Al 1 'i iade kampanyaları avantaj hesabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda gördüğüm kadarıyla bu hesap daha önce yapılmamış. Bu kampanyalarda iade 'nin iadesini de alsanız maksimum 2 al 1 öde olur. Bir yüksek mühendis olarak size bu kampanyalardaki hesabı aktarayım.

Örneğin 8 ürünle başlayalım. Alınan ürün tane fiyatı 100 TL olsun:

alınan ürün ödenen para kazanılan iade kullanılan iade

8 800 400 0

4 0 200 400

2 0 100 200

1 0 0 100

yani toplam 15 ürün alıp 800 TL para vermiş oluyoruz. Yani ne yaparsanız yapın iade üstünden iade alırsanız kampanya limit de 1 alana 1 bedava oluyor. Eğer mağazaya iki kere uğrarsanız 3 al 2 öde oluyor. 3 kere uğrarsanız 7 al 4 öde oluyor.

x:alışveriş miktarı

z:alınan ürünlerin toplam para karşılığı

y:toplam cepten çıkan para miktarı

olmak üzere;

z

lim -------------------------= 2

y

x->sonsuz

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 25 Mart 2025; 16:18:51 >

• 2 Al 1 'i iade kampanyaları avantaj hesabı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş migrosda filan olan 2 al 1 tanesi money olarak yüklensin kampanyalarının mantığını yazmış. migrosda money geç yükleniyor birde mağazaya tekrar gitmek gerekiyor daha çok 3 al 2 öde gibi oluyor. şokta kısa sürede yükleniyor tekrar harcayabiliyorsun. Normalde de o mağazadan alışveriş yapıyorsan pek farketmiyor nasıl olsa harcanıyor diyorsun ama pek alışveriş yapmadığın bir mağazaysa ihtiyacın olmayan şeylerde puanı kullanmak zorunda kalabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 kilo gündoğan kaşar aldım maliyet 220 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 25 Mart 2025; 15:55:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuponları, işbirliği moneylerini, tbg leri hesaba katmıyorsunuz galiba

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Gördüğünüz üzere mağaza ismi vermedim. Son zamanlarda her firma bu kampanyayı yapıyor. Genel olarak matematiksel hesap yaptım.

• Ben bu hesabı kendimce yapmıştım. Mantıklıydı. Simdi onu da unuttum teşekkürler.

• helal sana yüksek mühendis teşekkürler bir kilo sıcak fırsat aldım.

• 500 tl.lik iki ürün aldım, 1000 tl. ödedim. Gelen 500 money ile 500 tl.' lik ürünü bedavaya aldım. Böylece 1500 TL. lik alışverişte 500 TL. eksik ödemiş oldum. Sonuçta 3 al 2 öde kampanyası ile aynı hesaba denk gelir.

Kazandığım 500 lira ile başka kampanyaya katılıp tekrar money veya indirim kazanabilirim tabii o ayrı konu...

Tıp doktoruyum ama azıcık anlarım bu işlerden. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 25 Mart 2025; 21:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki amaç eve getirme ücreti ödememek. 1100tl ya geliyorsa 550 iade alsan, toplam 550 ye eve sipariş verirsin. Markete gidip almanın bir mantığı yok.

• şöyle sorayım

6000 tllik ürün aldım geçen birkaç tane kampanyalardan

gelen 3000 ile de kilosu 700 olan kampanyadan normalde 1500 tllik sucuktan aldım

benim avantajım ne oldu şimdi

1 al 2 bedavamı 3 al 7 ödemi

bana göre her zaman 2 al bir öde

tek farkı sonradan vereceğin diğer siparişlere ödeyeceğim parayı peşin alıyor sadece

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

afiyet olsun:) Okuyacakların okuduklarını ciddiye almaları için ünvanımı kullandım. Yoksa herkes gibi tenhada ben de burnumu karıştırıp elimi ağzıma sokuyorum...

Ünvanları kullanalım ünvanlar iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.