Şimdi Ara

NOKİA 8010 TV BOX 3225 tl (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 4800 civarına satılan üst düzey bir tv box. 4 gb ram, 32 gb hafıza, wifi 6, gigabit ethernet, ışıklı numaratik kumanda gibi özellikleri var. Bunun daha kötü kumandalı muadili olan homatics bile 4000 tl şu an.

amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGLD6XNS?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_9YN7GGFCXRNS8EZCQN22_1&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_9YN7GGFCXRNS8EZCQN22_1&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_9YN7GGFCXRNS8EZCQN22_1&starsLeft=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 20 Temmuz 2024; 8:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolby Atmos desteği var. Box R 4K Plus ve KM2 Plus Deluxe’un fiyatlarından sanırım haberiniz yok. Bu cihaz 3225 TL’ye satılıyor ve donanımlar tamamen aynı. Aynı donanıma neden fazladan para ödeyeyim? Tüm lisanslara sahip ve yazılım güncellemesi de alıyor. Mecool’un yazılım konusunda sıkıntılı olduğu gerçeğini de göz önüne alırsak Nokia’nın yanında bunlar pazarlama kazığı sayılır. Dreamstar dediğiniz cihazda Cortex-A35 işlemci ve 2 GB RAM var. Nokia ile kıyaslanması bile komik.
  • 3310 kadar sağlammı :)

nokia ile alakası yok değilmi ürünün :)

• Eski cihaz. Dolby Atmos desteği yok.

Homatics Box R 4K Plus veya Mecool KM2 Plus Deluxe daha çok özellik sunuyor. Bunlar olmasa bile Dreamstar Nova bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Temmuz 2024; 11:59:8 >
  • Gerçekten ihtiyaç mı?

Google Android TV almak daha mantıklı değil mi?

Ya da gerçekten ihtiyaçsa MiBox yetmez mi?

• tornado34 kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk seri mibox var. Kaç sene oldu bilmiyorum, çok da memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende de ilk seri mibox var, sürekli donup kitlenmesinden bıktım..ama şu cihazlara 3-4 bin lira vermekte ayrı saçmalıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha ekledimi giriş model laptop alınır. Abarttılar iyice bunlar da

• 1k yukarıya tablet alıp onu tv ye baglamak daha mantıklı :D 1-2k üzeri tv boxa verilmez.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Benimkide ufak ufak donmaya falan başladı, artarak gidecek heralde, şimdiden güzel fiyat denk getirip almak lazım aslinda ama dediğiniz gibi bana da fazla geliyor 👍

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Atmos var. Hatta yeni yazılımla Dolby True HD desteği de olduğu söyleniyor.

• Soranlar olmuş. Tvniz akıllı değilse box alınabilir. Onun dışında neden harici alacaksınız ki?

• Pi kullanıcısına yanıt

Kullandığım TV akıllı, hatta Android ama yer yer ben de ihtiyaç duyuyorum. Çünkü TV izlerken picture-in-picture modunda uygulama çalıştıramıyorum. Bir pencerede TV, diğer pencerede hdmi görüntüsü ile kullanılıyor çünkü. Box taktığımda hem TV hem de uygulama çalıştırabiliyırum.

Gündelik kullanımda akıllı tvler için gereksiz ama bazı istisnalarda ihtiyaç olabiliyor. Bir de ben akıllı TV almaktansa Box kullanmayı daha mantıklı buluyorum. Çünkü tvler genelde yazılım güncellemesi almıyor ya da sınırlı alıyor. Bir de boxları yeri geldiğinde ev olur, yazlık olur farklı tvlere de takma şansı oluyor.

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Yani. Farklı senaryolar için zaten sıkıntı yok. Mecbur alınır hocam. Onun dışında gerek yok. Bende bravia tv var. 4gb ramli. Mi box tan daha iyi mesela. Bu şekilde kalsa bile şu an gayet iyi.

• Pi kullanıcısına yanıt
    tv ye dışardan uygulama yükleyebiliyormusun

• Pi kullanıcısına yanıt

Özellikle APK olayları için tercih ediliyor .

Eğer akıllı dediğiniz smart ise adamı kanser eder , android tv olmadığı sürece bu cihazlar mutlaka ihtiyaç sebebidir .

• İş bankası maxipuan kampanyası ile bu cihazı 3000/300 + 1000/100 ile 2850 gibi mükemmel bir fiyata alabilirsiniz.
    Tarafımdan denedi ve gerekli indirimler ve puanlarım yattı 2850 tl ye mal ettim .

• ffrisby kullanıcısına yanıt
    Root dışında her şey yapılıyor hocam. Ona da baktım. Ama yapan yokmuş.

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Evet. Root dışında her şey yapılıyor.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Çok şükür. Hiç sıkıntı yaşamadım ama artık tv ler Android e dondü. Ne bilim. Bana gereksiz geliyor. Evde grundig var Android. Tamam bir box kadar hızlı değil ama apk falan herşey yükleyebiliyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.