Şimdi Ara

NOKİA 8010 TV BOX 3225 tl (Amazon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende eski bir Sony Android TV var, Sony43w805c, fakat TV nin stabil çalışmamasından ve yavaşlığından çok yoruldum. Bu tarz bir ürün almak mantıklı mı sizce? Güncelleme de almıyor.

Teşekkürler.

• KinGPiN20 kullanıcısına yanıt

Mantıklı. Başlıktaki biraz pahalı ve lüks bir ürün. Sizin işinizi dreamstar nova 4k da görür. Kendimde kullanıyorum 10 numara alet.

https://www.app.hb.biz/mjdSMXe6GBb7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Temmuz 2024; 9:56:0 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende de eski seri ilk çıkan mistick'lerden 2 tane var. İki ayrı televizyonda kullanıyorum. Çok da memnunum.
  • 1 seneden fazladır kullanıyorum gayet başarılı. Kumandası yeter mükemmel bir kumanda arkada aydınlatmalı. Ayrıca Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği mevcut cihazın yok diyen arkadaşa aldanmayın.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Dolby Atmos desteği var. Box R 4K Plus ve KM2 Plus Deluxe’un fiyatlarından sanırım haberiniz yok. Bu cihaz 3225 TL’ye satılıyor ve donanımlar tamamen aynı. Aynı donanıma neden fazladan para ödeyeyim? Tüm lisanslara sahip ve yazılım güncellemesi de alıyor. Mecool’un yazılım konusunda sıkıntılı olduğu gerçeğini de göz önüne alırsak Nokia’nın yanında bunlar pazarlama kazığı sayılır. Dreamstar dediğiniz cihazda Cortex-A35 işlemci ve 2 GB RAM var. Nokia ile kıyaslanması bile komik.
  • Bu cihazı almak istiyorum, lg 47la640s model tv var bende kulaklık girişinden 5+1 logitech ses sistemi takılı, nokia 8010 da aux girişi göremedim, bu cihazda kullanabilirmiyim bu ses sistemini bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 25 Temmuz 2024; 20:43:26 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

kullanırsın, sesi kutu tv'ye verecek sen de tv den hoperlöre.

• Bu boxlarda takılma vs. yaşayanlar soğutma sistemi vs deneyebilirler...
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Hangi kampanya dostum ben baktımda bulamadım bittimi acaba link varmı
  • Ürün geldi mi?

• Biperva_ kullanıcısına yanıt

Isınma sorunu varmı bunda.

Ayrıca sorun olması durumunda Amazona iade oluyormu, yurtdışı olduğu için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 29 Temmuz 2024; 18:30:55 >
  • İncelemelerde izlediğim kadarıyla ısınma sorunu yok. Hiçbir incelemede böyle bir şey görmedim. Amazon’daki kullanıcı yorumlarında da rastlamadım. İade konusunu bilmiyorum umarım bir sorun yaşamayız. Gelince göreceğiz.

@Uwais perşembe teslim edileceği yazıyor. Henüz gümrükten geçmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Temmuz 2024; 20:15:22 >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Isınma sorunu yok donanım gayet başarılı 1 seneden fazladır kullanıyorum memnunum.

İade konusuna gelince bilgim yok ben Avusturya dayken almıştım merkezi orada ana satıcının.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Amaç sadece donanım olsaydı evet ama bu cihazlar lisanslı cihazlar değil. Bu cihazda Google lisansı yok. Dolby'i lisansı geçtim bahse konu olan cihazda bildiğimiz telefonlardaki Android işletim sistemi yüklü. Normalde bu tip cihazlarda ya Google TV ya da Android TV işletim sistemi olmalı. Android 9 olması ve güncelleme almayacak olması da ayrı bir handikap.

• Mi stick 1080p kullanıyorum. Fiyat çok cezbediyor. Normalde homatics plus niyetleniyordum tuner'de olduğu için ama bu ürünün de fiyatı baya iyi gibi geldi.

• Ay başı alayim dedim 5700 tl ye yakin olmus fiyati şansa bak
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

Şu an 4434 liraya satılıyor. Bütçenize uyuyorsa alın.

• Ürün geldi. Henüz kurmadım. Kasa kumanda premium. Yorumlarımı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 4 Ağustos 2024; 19:19:14 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Fiyat takibine aldim bence eski fiyatina gelir gene acele etmicem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.