|
NOKİA 8010 TV BOX 3225 tl (Amazon) (3. sayfa)
-
-
Takibe aldim fiyatı aynı ama nokia renk ve kumanda olarak daha cok hosuma gitti, 3300-3500 tl arasina duserse alicam nokia yi
-
Ürünü almak artık imkansız. Çünkü yırt dışı alışveriş limiti 30 avroya düşürüldü. Yürürlüğe girmeden sipariş verilirse sorun olur mu bilmiyorum.
https://mini.donanimhaber.com/yurt-disi-alisveris-limiti-dusuruldu-gumruk-vergileri-buyuk-oranda-artti--159266122 -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Ürünü almak artık imkansız. Çünkü yırt dışı alışveriş limiti 30 avroya düşürüldü. Yürürlüğe girmeden sipariş verilirse sorun olur mu bilmiyorum.
https://mini.donanimhaber.com/yurt-disi-alisveris-limiti-dusuruldu-gumruk-vergileri-buyuk-oranda-artti--159266122Daha yürürlüğe girmedi hocam 15 günü var, o zaman almak lazim artik gibi 😄
-
Onda sorun yok ancak 21 Ağustosa kadar gümrük işlemleri yapılırsa geçer yoksa geçmiş olsun vergi
-
15 gün var da kargonun gelme süresi de bir o kadar sürüyor. 18 Temmuz’da verdiğim sipariş 1 Ağustos’ta elime ulaştı. Muhtemelen birçok kişi bugünden itibaren almak istedikleri ne varsa siparişleri geçmiştir. Gümrüklerde aşırı bir yoğunluk olacaktır. Yoğunluk sebebiyle oluşacak sipariş kuyruğunun gümrükten geçmesi zaman alabilir. Bunu da göz önünde bulundur. -
Dün Nokia 8010 siparişi geçtim. 3300 tl ye almadim enayi gibi simdi 4340 tl ödedim, 16 agustos teslim tarihi diyor 😌
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 8 Ağustos 2024; 9:56:23 > -
Puan ile 2850 tl ye mal etmiştik 3300 te iyi fiyattı . Sağlık olsun
-
3300 tl yi bende gordum ay başı alayim dedim bi baktim fiyati 5700 tl oldu kısmet artik yapacak bisey yok, 3 taksitle aldim
-
Hayırlı olsun. Hiç alamamak da vardı. Kısa günün karı olarak düşün. -
quote:
Hayırlı olsun. Hiç alamamak da vardı. Kısa günün karı olarak düşün.Sagol hocam, zaten 13 14 gun sonra artik ne olacagi belirsiz. Su vergi muhabbeti olmasa beklicektim bence dusebilirdi 3300-3500 lere tekrardan ama vergi bozdu isleri riske girmeye degmez
-
ürünü şimdi alsam gümrükte sıkıntı olurmu acaba yoksa hometecs mi alayım
-
Homatics 4k r plus ile donanım olarak aynı ama Nokia 8010 un kumandası efsane fiyatı Şuan 4400 tl ama daha zamlanacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesoysahin -- 11 Ağustos 2024; 13:53:52 > -
kumanda efsane deniyor ama bununla yazı yazamazsın, arama yapamazsın, mouse özelliği yok, özetle şu kumandadan lazım.
225 tl, n11 arada 50 liralık çekler veriyor, 175e gelir.
https://m.n11.com/urun/smart-tv-box-ps3-uyumlu-kablosuz-isikli-sarjli-touchpadli-mini-q-klavye-1594415?magaza=tumsarf&categoryId=1000361
-
kumandasını hiç sevmedim hocam. gereksiz büyük bence. xiaomi tarzı minimal tasarım olsa daha iyi olurdu. birde disney + 4K oynatmıyor cihaz.
-
Cihaz geldi kurdum guzel seri baya. Apk olarak kurdugum uygulamalari ana ekrana ekleyemiyorum ama bilen var mi -
Bu cihazı kablosuz kulaklıkla deneyen oldu mu? Bende AirPods Pro 2 var. Fakat sürekli seste kesilmeler oluyor. Gidip geliyor. Stabil çalışmıyor. Android için üretilmiş bir kulaklıkla deneyen oldu mu? -
Tüm kullanıcıların bu konudaki deneyimlerini bekliyorum.quote:
Bu cihazı kablosuz kulaklıkla deneyen oldu mu? Bende AirPods Pro 2 var. Fakat sürekli seste kesilmeler oluyor. Gidip geliyor. Stabil çalışmıyor. Android için üretilmiş bir kulaklıkla deneyen oldu mu? -
Arkadaşlar, yeri değil belki ama Xiaomi mi TV stick 1080p kullanıyorum, her 10 günde bir pillerini bitiriyor.. Kumandaya pil yetiştiremiyorum, kullandığım piller de kaliteli..
Sorun nedir? Hepsi mi aynı bunların? Bıktım bu işten! -
Aldığın pillerde sıkıntı var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X