< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 26 Ekim 2017; 19:5:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 26 Ekim 2017; 19:5:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
açılın uzman geldi
bu makinenin aynısını tamı tamına 3 senedir kullanıyorum, öncelikle bu makineyi almayı düşünenler tam 3 sene önce açtığım şu konuyu incelesin ; https://forum.donanimhaber.com/ucuz-ve-7-kg-uzeri-makina-tavsiyeleri-599-799-tl-fiyat-araliginda--100432393 peki neydi bizim olayımız, o günün şartlarında ekonomik olsun, bütçeyi sarsmasın, teknik servisi sıkıntı olmasın vs... bende hem kiracıydım hem bir yandan krediler hem aniden ortaya çıkan makine ihtiyacı hemde kredi kartına bulaşmadan tek seferde verebileceğim bir para sınırı yüzünden birkaç alternatif arayışına girdim. o zamanlar forumdan akıl alma ihtiyacı hissettim ama MERİÇLER BERKECANLAR elbette herşeye b.k attığı gibi bu makineyede b.k attılar üstelik sıfır teknik bilgiyle ve tamamen kafada marka algısı oluşturup daha yüksek paralara çıkma seviyesinde saçma salak tepkiler verdiler. peki ben ne yaptım, gittim bütün mal değneği tatlı su gerzeklerine inat 599 liraya 7 kg dijital göstergeli canavar gibi seg çamaşır makinesini aldım. bakın az bir zaman değil konunun açıldığı tarihe bakın tam 3 sene. ve bu 3 sene içerisinde (şeytan kulağına kurşun) tek bir arıza sıkıntı çıkmadı, eski 7 senelik makineye tamir için (beyin rezistans vs... ve işçilik ) 380 lira para istediler, ve 7 senelik makine dikiş tutar mı tamiri tutmaz elbette bende eskiyi tamir ettirip yarın ne zaman bozulacak korkusu yaşamamak için gittim aldım bu makineyi. garantisi bitti, olurda yarın bozulsa bile gram üzülürsem namerdim. gider a101 den aynısından bir tane daha alırım, verdiğim 599 lira sege vestele her ne zıkkımsa işte, Helal-i hoş olsun, makine parasını benim nazarımda çoktan çıkardı. benim aldığım sene ariston lg vs... iyi marka makine alan arkadaşlarım akrabalarımın hepsinin makinesi perte çıktı, perte çıktı dediğim benim makine aldığım paradan daha fazlasını tamir ücretine servise verdiler ve asla tam randıman alamıyorlar, hergün bir yerleri arıza veriyor. şunuda eklemek lazım 3 sene önce dolar ne kadardı şimdi ne kadar ? o yüzden hiç kimsenin lafına sözüne bakmayın, 599 liraya bu makine bedavadır BEDAVA |
seg kelimesini duyduğunuz zaman iki kere, hatta on kere düşünün. hatta arkanıza bakmadan kaçın en iyisi. sizin hiç seg ürününüz bozuldu mu ? benim bozuldu, servisiyle uğraştım, en son sinir ilaçları içiyordum
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 16 Ekim 2017; 9:27:14 > |
|
|
|