Şimdi Ara

Bosch Waw28560Tr A+++ 400 Devir 9 Kg Çamaşır Makinesi - 2099TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de 2950TL'den başlıyor. Satıcı HB değil. Değer mi bilmem.
    http://www.hepsiburada.com
    /bosch-waw28560tr-a-400-devir-9-kg-camasir-makinesi-p-HBV000008QAVF

https://www.n11.com/arama?q=Bosch+Waw28560Tr&srt=PRICE_LOW

• İlandaki makine waw serisi ve Almanya üretimi, bahsettiğiniz wat serileri Türkiye üretimi, kullanılan malzemeden tutun, özelliklerine varana kadar farklıdır.

Ayrıca aynı özellik dediğiniz farklı marka ürünlere bakarken sadece devir hızı, kg ve elektirik tüketimine bakmayin. Donanımlı araba gibi düşünün, nasıl boşu ile dolusu arasında fark varsa...

İhtiyacı olmayan ve özellik vs uğraşmayacaklar için Bosch bile almanıza gerek yok, bütçenize göre alın bir makine geçin.
  • 1400 devir yazıyor hocam açıklamada başlığı düzeltelim. 400 devir makine mi olur dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstar_bg

1400 devir yazıyor hocam açıklamada başlığı düzeltelim. 400 devir makine mi olur dedim

Ürün başlığı öyle, hiç bakmadım :)
  • Ben artık çok özellikli beyaz eşya almıyorum. İyi markaların bana yetecek özellikleri olup eski uygun modellerinden alıyorum. Bi arıza olunca dünya para istiyorlar.
  • Kurutması yok anladığım kadarıyla pahalı bence hem bu kadar özelliğe gerek yok çamaşır makinesi basit alet kaliteli deterjanla ucuz makine bile iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hatasıymışız düzeltmişler :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1400 devirde sıkmaya vericen çamaşırı kardeş kusura bakma ben 30 liralık don giyiyorum. 800 devirden fazlada sıktırmıyorum çamaşırlarımı ayda bir don alamam. bu makinenin 1000d olanını 1400tl ye arkadaşa aldık on numara memnun yenge.
  • Ne görgüsüz adamlar var!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WAT28480 fiyatı uygun ve güzel bir makine. 9 kg 1400 devir o da. Fiyatı da 1700-1900 lira arası
  • Aynı özelliklerdeki orofilo marka ürünü 1350ye aldık geçen hafta. 2099 olsaydı bile bu özelliklerle değmezdi hocam.

• İlandaki makine waw serisi ve Almanya üretimi, bahsettiğiniz wat serileri Türkiye üretimi, kullanılan malzemeden tutun, özelliklerine varana kadar farklıdır.

Ayrıca aynı özellik dediğiniz farklı marka ürünlere bakarken sadece devir hızı, kg ve elektirik tüketimine bakmayin. Donanımlı araba gibi düşünün, nasıl boşu ile dolusu arasında fark varsa...

İhtiyacı olmayan ve özellik vs uğraşmayacaklar için Bosch bile almanıza gerek yok, bütçenize göre alın bir makine geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 25 Aralık 2017; 18:20:53 >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    sonunda tr ibaresi olan türkiye üretimi

eu ibaresi almanya üretimi

• ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan bilmeden yorum yapmayın, kullandığım makinenin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Tr nin Türkiye üretimi olması ile alakası yok.

Bosch Waw28560Tr A+++ 400 Devir 9 Kg Çamaşır Makinesi - 2099TL

Bakın makineden çekip yolluyorum fotoğrafını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 25 Aralık 2017; 18:31:56 >
  • 3100 olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

WAT28480 fiyatı uygun ve güzel bir makine. 9 kg 1400 devir o da. Fiyatı da 1700-1900 lira arası

2 hafta 28480 i aldım çok memnunum şimdilik ses yok.güzelde yıkıyor.1850 tl ye bayiden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

sonunda tr ibaresi olan türkiye üretimi

eu ibaresi almanya üretimi

Alakası yok yanlış bilgilendirme.

WAS, WAY, WAW serileri Alman üretimidir.
  • Bosch servis konusunda çok sapitti her türlü arızayı kullanıcı hatası olarak yorumluyor hatta sökülen parçayı servisten isteyip kendileri kullanıcı hatasına bağlayabilir miyiz diye bakıyor, garantinin ve verilen fazla paranın bir anlamı kalmadı..

• 4 yıl önce metrodan seg markalı 550 tlye çamaşır makinesi aldım hiç arıza yapmadı yıkaması çok iyi sessiz arıza yapsa atsak bile üzülmeyiz sonuçta 550 tl

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Türkiye üretimiyle alakası yok hocma haklısınız ancak Türkiye için üretildiğini gösteriyor.
    Almanya model kodu farklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.