Şimdi Ara

Bosch WAE20262TR 6 KG 1000 D. ÇAM. MAK. Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -10%
    6 kg kapasite
    Devir sayısı: 400 - 1000 dev/dak
    Çok katlı su koruması
    "Tam elektronik Tek tuşlu kontrol unitesi: yıkama programları, Derece ve Özel programlar (ön yıkama, yoğun/leke, yünlü çamaşırlar, 15 Dakika hızlı yıkama) ve Açma/kapatma fonksiyonu"
    Elektronik kontrol
    %40 kısaltılmış program süresi
    AquaSpar
    Miktar otomatiği
    LED'li program akış göstergesi
    Köpük tarama sistemi
    Dengesiz yük kontrolü
    180 derece açılabilir, 30 cm çapında cam kapak
    kapak kilit malzeme: metal
    Sessiz çalışma
    yıkama işlemi gürültüsü (dB): 56
    sıkma işlemi gürültüsü (dB): 74
    Boyutlar(Y x Gx D): 84.7 x 60 x 59 cm
    Tezgah altına gömülebilir

http://www.boschpark.com/bosch/wae20262tr-6kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-103.html

Bosch WAE20262TR 6 KG 1000 D. ÇAM. MAK. Kampanya

• Merhaba,

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Şu an kullandığımız ç. makinesi de (WFL 1610) BOSCH ve kartında oluşan bir sorun nedeniyle bozuldu. Teknik servis kartın 380 TL olduğunu söylediği için de yeni bir makine almayı düşündüm.

Bu makineyi kullanan var mı? Görüşlerini çok merak ediyorum. Ayrıca şu anki kampanyalı fiyatı 980 TL. Bu fiyata daha iyi bir seçenek var mıdır? Başka markalar da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaFiAMaX -- 14 Ağustos 2010; 9:28:05 >
  • arkadaşım bu fiyata bu ürün idealdir. eğer farklı şeçenekleride arıyorum diyosan forumda çok konu var onları bi oku.
  • 6 Kg, max. 1000 devirli, 74 db aşırı gürültülü (birde sessiz yazmışlar) bir makine için kampanyalı 900 TL fiyatı bile bence çok fazla.

Biraz daha verip daha üst modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
  • yakışıklı biraz daha verip iyisini alırsın o zaman... vere vere herkez en iyisini alır, okee...

Ben kendim bu makinayı kullanıyorum ve hiç sesinden falan rahatsız olmuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaFiAMaX

Merhaba,

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Şu an kullandığımız ç. makinesi de (WFL 1610) BOSCH ve kartında oluşan bir sorun nedeniyle bozuldu. Teknik servis kartın 380 TL olduğunu söylediği için de yeni bir makine almayı düşündüm.

Bu makineyi kullanan var mı? Görüşlerini çok merak ediyorum. Ayrıca şu anki kampanyalı fiyatı 980 TL. Bu fiyata daha iyi bir seçenek var mıdır? Başka markalar da olabilir.

Bosch tercih etmeniz durumunda, ilerleyen yıllarda çıkacak kart arızasında yine 300 tl üzeri bedel ödeyeceğinizi unutmayın...yerli-yabancı ürün arasındaki kalite farkı ortada olmasına rağmen kişisel zevk-tercih-beğeni ve hobisi BSH dan yana olan forumun çok okumuş yazmış çizmiş MÜHENDİS takımı ısrarla yerli markaları aşağılayıp dursunlar..bu durum bir arçelik makinenin kartının 80 tl, yine bir vestel makinenin kartının 50 tl olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir
    istediğiniz markanın, yedek parça ithal eden depolarını ve yetkili servisleri gezerek durumu açıkça öğrenebilirsiniz...bu durumu açıklama amacım Bosch gibi kalite ve teknoloji konusunda önde olan markayı karalamak değil tarafsız olarak tüketiciyi bilgilendirmektir...arıza konusunda şu da bilinen bir gerçektir ki , satılan her 10 bosch makineden anca 1-2 hadi bilemediniz 3 tanesi ömrü boyunca kart arızası yapar,çünkü kullanılan malzeme kalitesi yüksektir, ama yaptığı takdirde onarım bedeli yüksek olur...yine satılan her 10 arçelik makineden en az 5 veya daha fazlasının ömrü boyunca kart arızası verme ihtimali yüksektir, ama ucuza halledersiniz...karar tüketicinin...son bir uyarıda ister yerli ister ithal makine alın mutlaka garantisini uzatın... özellikle yabancı markalarda..

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/643753/g/BOSCH+Camasir+Makinesi+Arizasi+Icin+Fahis+Ucret+Istedi!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/640816/g/BOSCH+Makinemin+Omru+3+Yilmis!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/643420/g/BOSCH+Camasir+Makinesinin+Omru+5+Yilmis!

verdiğim şikayet örneklerindeki temel nokta yedek parça fiyatının yüksek oluşudur, bosch marka bir makinenin 3 senede amortisör patlatması motor arızası vermesinin arkasında yanlış ve kötü kullanımdan kaynaklanan tüketici hataları yatmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeef

quote:

Merhaba,

Bosch tercih etmeniz durumunda, ilerleyen yıllarda çıkacak kart arızasında yine 300 tl üzeri bedel ödeyeceğinizi unutmayın...yerli-yabancı ürün arasındaki kalite farkı ortada olmasına rağmen kişisel zevk-tercih-beğeni ve hobisi BSH dan yana olan forumun çok okumuş yazmış çizmiş MÜHENDİS takımı ısrarla yerli markaları aşağılayıp dursunlar..bu durum bir arçelik makinenin kartının 80 tl, yine bir vestel makinenin kartının 50 tl olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir
    istediğiniz markanın, yedek parça ithal eden depolarını ve yetkili servisleri gezerek durumu açıkça öğrenebilirsiniz...bu durumu açıklama amacım Bosch gibi kalite ve teknoloji konusunda önde olan markayı karalamak değil tarafsız olarak tüketiciyi bilgilendirmektir...arıza konusunda şu da bilinen bir gerçektir ki , satılan her 10 bosch makineden anca 1-2 hadi bilemediniz 3 tanesi ömrü boyunca kart arızası yapar,çünkü kullanılan malzeme kalitesi yüksektir, ama yaptığı takdirde onarım bedeli yüksek olur...yine satılan her 10 arçelik makineden en az 5 veya daha fazlasının ömrü boyunca kart arızası verme ihtimali yüksektir, ama ucuza halledersiniz...karar tüketicinin...son bir uyarıda ister yerli ister ithal makine alın mutlaka garantisini uzatın... özellikle yabancı markalarda..

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/643753/g/BOSCH+Camasir+Makinesi+Arizasi+Icin+Fahis+Ucret+Istedi!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/640816/g/BOSCH+Makinemin+Omru+3+Yilmis!
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/643420/g/BOSCH+Camasir+Makinesinin+Omru+5+Yilmis!

verdiğim şikayet örneklerindeki temel nokta yedek parça fiyatının yüksek oluşudur, bosch marka bir makinenin 3 senede amortisör patlatması motor arızası vermesinin arkasında yanlış ve kötü kullanımdan kaynaklanan tüketici hataları yatmaktadır.

1. Kesinlikle tercih meeselesi.
    2. Evet haklısın yetkili servis ve yedek parçada kimse Arçelik ve Vestele erişemez.
    3. Söylediğin arıza varsayımı her marka için geçerlidir. Hiç bir cihaz arıza vermicek diye bir şey yoktur. Ancak ne kadar çok satış ve kullanıcığı grafiği yüksek olursa kamuoyunda arıza oranıda o kadar yüksek gözükebilir. Şayet kart yanması olayı benimde canımı sıkmaktadır. Bu arızanın Bosch markasında yüksek sayılarda olmasının sebebi vardır inancındayım, bunun neden giderilemediğide muamma. Sonuç olarak şunu söleyeyim arkadaşım Dünyada Hiç Bir marka %100 Güvence vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. 800 TL'ye WAE 16262TR modelini aldık. Sanırım tek farkı devir sayısının 1000 rpm yerine 800 rpm olması (?) Başka fark var mıdır?

İthal ürünlerde yedek parçanın pahalı olması can sıkıcı durum tabi.

Bu arada MediaMarkt'ta LG WD - 12391TDK model ç. makinesi 999 TL idi. Sizce almadığıma pişman olmalı mıyım

Ekleme: Bu arada bir haftadır biriken dağ gibi çamaşırı 4-5 postada bitirdik. Sıkma sırasında sarsılma çok az ama ses normal. Yani ne öyle sessiz ne de gürültülü.

Bu arada iki soru sormak istiyorum:

1- Kot pantolon ve penyeleri sentetikler bölümünde mi yoksa beyazlar/renkliler bölümünde mi yıkamalıyım. Çamaşırlarda leke felan olmadığını da belirteyim.

2- Ç. makinesini çalıştırdıktan 10 dakika sonra kazan dönmüyorken programı bekletme konumuna alıp belli bir süre deterjanlı suda bekletiyorum. Bu sırada programı tamamen kapatmak yani iptal konumuna getirmek sorun yaratır mı? (Sadece bekletme tuşuna basıldığında makine kaldığı yerden devam ediyor, bunu biliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaFiAMaX -- 15 Ağustos 2010; 12:13:51 >

• bu makine mi kampanyada allah aşkına?

bakın şunların çoğu bu modelden iyi sayılır ve hiç birisinin fiyatı da daha yüksek değil:

teknosada ariston arxx f 106 s 7 kg 1000 devir 700 tl

teknosada ariston arxl 105 6 kg 1000 devir 600 tl

media markttta elektrolux ewf 10470 6 kg 1000 devir 800 tl

media markttta goranje wa74123 7 kg 1200 devir 977 tl

samsung wf 8500nmw 5 kg 1000 devir 600 tl

teknosada Samsung WF 6700 7 Kg. 1000 Devir 650 tl bimekste 614 tl

idealesya.comda indesit PWE 7108 S Prime 7 kg 1000 devir 705 tl

hepsiburadada Zanussi ZWG 1120M 6 Kg. 1200 Devir 670tl
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 800 TL'ye WAE 16262TR modelini aldık. Sanırım tek farkı devir sayısının 1000 rpm yerine 800 rpm olması (?) Başka fark var mıdır?

Bu arada MediaMarkt'ta LG WD - 12391TDK model ç. makinesi 999 TL idi. Sizce almadığıma pişman olmalı mıyım

Ekleme: Bu arada bir haftadır biriken dağ gibi çamaşırı 4-5 postada bitirdik. Sıkma sırasında sarsılma çok az ama ses normal. Yani ne öyle sessiz ne de gürültülü.

1- Kot pantolon ve penyeleri sentetikler bölümünde mi yoksa beyazlar/renkliler bölümünde mi yıkamalıyım. Çamaşırlarda leke felan olmadığını da belirteyim.

2- Ç. makinesini çalıştırdıktan 10 dakika sonra kazan dönmüyorken programı bekletme konumuna alıp belli bir süre deterjanlı suda bekletiyorum. Bu sırada programı tamamen kapatmak yani iptal konumuna getirmek sorun yaratır mı? (Sadece bekletme tuşuna basıldığında makine kaldığı yerden devam ediyor, bunu biliyorum.)

Merhabalar, keşke bu forumdaki ''Evinizde hangi marka çamaşır makinesi var ve memnun musunuz?'' başlığını okusaydınız. Aldığınız ürün iyidir ancak özelliklerine göre fiyatı çok yüksek. Aynı parayla Bosch-Siemens üretimi olan 7kg kapasiteli 1000 devir Profilo alabilirdiniz. Bence çamaşırları bekletmeye gerek yok, hem uzun vadede bu yaptığınız karta zarar verebilir. Ayrıca düğmeyi iptal konumuna getirirseniz program komple sıfırlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan!

quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 800 TL'ye WAE 16262TR modelini aldık. Sanırım tek farkı devir sayısının 1000 rpm yerine 800 rpm olması (?) Başka fark var mıdır?

Merhabalar, keşke bu forumdaki ''Evinizde hangi marka çamaşır makinesi var ve memnun musunuz?'' başlığını okusaydınız. Aldığınız ürün iyidir ancak özelliklerine göre fiyatı çok yüksek. Aynı parayla Bosch-Siemens üretimi olan 7kg kapasiteli 1000 devir Profilo alabilirdiniz. Bence çamaşırları bekletmeye gerek yok, hem uzun vadede bu yaptığınız karta zarar verebilir. Ayrıca düğmeyi iptal konumuna getirirseniz program komple sıfırlanır.

Cevap için teşekkür ederim. Umarım sadece fiyatı dezavantaj olsun; yani makine iyi olsun. Bu arada LG için yorum yapabilecek var mı?

• ariston almayın d ane alırsanız alın

2. kez kart ve amörtisör arızası yaşadım ve yaptırmıcam bu sefer ve direk çöpe atıcam.

siz siz olun ariston u evinize den içeri sokmayın
  • Bosch 6kg E serisi Profilo C serisi çıktı çıkalı fiyat/performans ürünü olamadı hiçbir zaman, olamaz da. Profilo C serisi hem daha üstün, hem de daha ucuz.(enerji performansı ve tambur hacmi yönünden) Üstelik bu fiyat Bosch için bile oldukça pahalı, 750-800 arası olsa ancak uygun olduğu söylenebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bosch 6kg E serisi Profilo C serisi çıktı çıkalı fiyat/performans ürünü olamadı hiçbir zaman, olamaz da. Profilo C serisi hem daha üstün, hem de daha ucuz.(enerji performansı ve tambur hacmi yönünden) Üstelik bu fiyat Bosch için bile oldukça pahalı, 750-800 arası olsa ancak uygun olduğu söylenebilirdi.

F/P ürünü olduğunu kim söyledi ben göremedim, sadece şu anda eski fiyatından düşüğe satılıyor, ramazan dolasıyla kampanyası var belki bundan faydalanmak isteyen olur sevgili kardeşim. Hee ama nedir tabikide daha iyisi daha ucuza olabilir bunu bende isterim, tercih meselesi kimseye zorla bişey satmıyoruz, sadece tanıtım yapıyoruz... Kötümü yaptık anlamadım yahuu

• Yok ben sadece yorum yaptım ürünün fiyatı hakkında. Kampanya ilan edilince insan fiyat/performans oranı bekliyor
  • hımm tamam hocam, valla işte geçen ay 1120 lira idi candoğan bu cihaz, bu ay 900 lere çektiler. Sanırım eritemediler, fiyatı 2 sene öncesine çektiler. Ben 2 sene önce maliyeti olan 900tl ye 2 model eskisi almıştım. şimdisi yenisi ve gelişmisi aynı fiyatı olunca bi duyurmak istedim forumdaşlara
  • Anladım, yani 20260 modelini
  • ben profilo 2665 mi yoksa 2668 gri buzdolabımı alsam hangisi daha kullanıslı ve daha özellik bakımından daha iii
    simdiden tesekkurler...
  • Bosch marka,
    ÇAMAŞIRLAR İYİ TEMİZLENSİN
    SICAKLIK AYARLAMADA SINIRLAMA OLMASIN
    SESSİZ OLSUN
    AĞIRLIK SENSÖRÜ DE OLABİLİR

MODEL ÖNERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
  • ucuzmu bu yani 50 daha ver alman malı profilo cm1000ptr alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.