Ev Aletleri Uzmanı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 385 (Bu ay: 3)
Anakart çizildi bilenler bakabilir mi?
Arkadaşlar, işlemci soğutucu bacaklarından sol üst köşedekinin etrafında sıkışan vidayı karga burun ile çevirirken anakartı çizmişim. Ben herhangi bir devre yolu göremedim ama çokda bilgili değilim bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Olay sonrası ilk açtığımda bios da kısa devre uyarısı vermişti. Bende orayı kapton bant ile kapattım bu sefer çalıştı ama sonrasında pc sanki afalladı ara sıra mavi ekran veriyor, oyunda donuyor falan.
Selam Arkadaşlar, bahsettiğim gibi 8TB lık portable WD diski kutusundan söktüm bilgisayarıma anakarttan sata ile bağladım ancak Windows 10 görmüyor? Ne yapabilirim? Bu arada disk dolu. Veri kaybı olmamaması lazım
Gigabyte Aorus B760M Elite AX Bilinmeyen Aygıt Sorunu
Arkadaşlar selamlar, bu anakart da bir sorun var anlayamadım gitti. Bir yardımcı olursanız sevinirim. Win 10 Pro 2 defa format ile temiz kurulum yapmama ve tüm driverları yüklememe rağmen 1 adet bilinmeye aygıt hatası alıyorum.
Arkadaşlar bu monitör hakkında iyi veya kötü bilgisi veya yorumu olanlardan paylaşım beklerim. teşekkürler.
Arkadaşlar, fiber modemden gelen içinde 100mb internet olan cat6 yı takacam, bana hem ethernet hem wifi çıkışı verecek fazla kayıp yaşatmayan kaliteli bir yönlendiriciye ihtiyacım var. Uzun zamandır Network teknolojilerine uzağım siz işi bilenlere bir danışmak istedim. Teşekkürler.
Arkadaşlar Herkese Selamlar,
Başlıkta görülmek üzere olan malum kartıma Ventus 2X Biosu attım. Biosu yedi (aşağıya GPUZ SS si atacağım.) Ancak niyeyse yediği bios işe yaramadı kartı bozdu. Sonra tekrar orijinal olan biosu yüklemek istediğimde ne Win üzerinden ne de Linux üzerinden Biosu yediremedim. Apulu olan sistemim de Nvflash ile karta işlem yaptım. Kartı Windows görüyor ama görüntü bozuk tabi fiziksel olarak sıkıntı yok. Attığım biosu ve kendi biosunuda paylaşacağım sizinle.
Orijinal Biosu numarası : GeForceRTX3060Ti-8G-94.04.6B.00.A2
Ryzen 7 5700G vs 5750G Arasındaki fark nedir?
Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Silinebilir.
|
TpLink Archer Vr600 Yardım
Arkadaşlar merhaba, ADSL modem olarak kullandığım bu ürünü fibere geçtiğim için wan üzerinden kablosuz router olarak kullanmak istedim fiber dönüştürücü kutusundan gelen wan kablosunu taktım ayarlardan kablosuzu olarak modemi resetledim dinamik ip yaptım ancak internet girişi olmasına rağmen modemden internet çıkışı alamıyorum muhtemelen Türk telekom'dan DNS ayarları ile ilgili bir sıkıntı olması gerekiyor onun dışında bir bilgim yok.
AMD Ryzen 7 5800X + GSkill DDR4 3600Mhz Overclock Yardım
Arkadaşlar Merhabalar Herkese.
AMD Ryzen 7 5800X + GSkill DDR4 3600Mhz (16-19-19-39) Hynix Bellek + Asus X570 Anakartım ile Manuel OC işlemlerimde maalesef RAM larin Timinglerini bir türlü ayarlayamadım.
İşlemciyi her türlü oynatabiliyorum ama İşlemci + Bellek dengesini kuramadım. Bellekleri 1 zaman bile aşağı düşürsem Ağır oyunlarda crash alıyorum.
Ryzen Master ile Auto OC işlemleri sonucu da tatmin edici performanslar aldım ama Ben RAM lere takmış durumdayım. Bu konuda önerisi olan uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Meslek: E-Ticaret, E-Marketing
İlgi Alanları: teknoloji ve motorsport
İhtiyacımız olan tek şey Sevgi... |
Üyelik Tarihi : 4/7/2005 Yaşam Yeri : Muğla - Bodrum Mesleği : Ev Aletleri Uzmanı :) Misyon : Saygı, Sevgi, Sağlık (: |
1 adet sıradan, 2 Evlat sahibi memeli canlı... |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.300
İkinci El Bölümü Mesajları: 748
Konularının görüntülenme sayısı: 58.992 (Bu ay: 1.164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware