Şimdi Ara

Kiwi Hava Temizleyici | Extra Filtreyle 2bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
6.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bimin çok hem hal olduğu ve sattığı meşhur marka...bunun mutfaklarda kullanılan cam sıcak su ısıtıcısını 4-5 kere servise gönderdim, her defasında yine aynı sorunlar baş gösteriyordu. mesela dibi kararıyor, kendiliğinden kapanmıyor, led ışıkları yanmıyordu.. yenisini verdiler, yenisinde dahi yine bir müddet soran aynı sorunlar yaşanıyordu ( led yanmıyor, otomatik kapanmıyor). garantisi bitince tamamen bozulana, çalışmayana kadar kullanmaya karar verdim çaresizce... şu anda ışıksız ve otomatik kapanma olmadan idare ediyoz.. bu yüzden bir daha bu markayla asla işim olmaz...isminin sevimliliğine aldanmayın; bu marka kiwi kuşu gibi sevimli değil. akreb gibi can sıkıcı ve can acıtıcıdır...

• Fiyat piyasaya göre uygun. Sadece yorum bulamadım. Memnun kalan vs var mı bilemedim. Takipteyim bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Filtre 400 lira civarı cihaz 1600e geliyor. Uygun bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 1000 tl hediye çekim vardı 2 çekide kabul etti 1000tl ye almış oldum, piyasadanda uyguna geldi. Çok bi beklentim yok ama iş görür inş
    Teşekkürler haber verdiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 27 Ocak 2025; 7:33:57 >
  • Daha önce kullanıp tecrübe etmiş olan var mı acaba ?

• kiwi iyi mi ki yaw benim 5.5 aylık bebeğim var alıp odaya koysam mı diyorum ama kiwiye bunu vermeye değer mi 3.5 a şayomi var 1 sene sonra çöp olur mu kiwi sinbo gibi bir şey değildir inşallah. alsak mı ki

• Yoğun kullanım olmayacak ekonomik bir şey arıyordum, faydalandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

kiwi iyi mi ki yaw benim 5.5 aylık bebeğim var alıp odaya koysam mı diyorum ama kiwiye bunu vermeye değer mi 3.5 a şayomi var 1 sene sonra çöp olur mu kiwi sinbo gibi bir şey değildir inşallah. alsak mı ki

Sinbo kalitesinde bir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan sanayi filtresi var mı, filtreleri ucuz mu dikkat edilmesi gereken konular

• yaklaşık 1 yıl önce çocuğun odasına alerji öksürüğüne iyi gelsin diye "Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact" modelini almıştım. 1 hafta kullandık, herhangi bir yararını göremeyince iade etmek istedik, firma kabul etmedi -bu da ayrı bir mevzu- geri yolladı. biz de hala kullanıyoruz.

her akşam çocuk yatmadan önce açıyorum. çoğu zaman yeşil renk (temiz hava) uyarısı veriyor. odası zaten genel olarak temiz ama gün içinde evde yemek piştiyse çok nadir turuncu renk oluyor. geçen ay filtresini temizleyeyim dedim, koca yıl filtresinde ince bir toz tabakası oluşmuş, balkonda kuru bezle ile sildim, bitti gitti. yedek filtre olayları çokta gerekli değil bence.

bunların daha büyük modellerini efektif kullanan iki yer gördüm. ikisi de içerisinde sigara içilen ofislerdi. dumanı algılayınca cayır cayır çalışıp bir kaç dakikada ortamdaki kokuyu azaltıyordu.

şimdiki aklım olsa asla böyle bir şeye para vermem.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Bende de 1000tl Hepsiburada çeki var ama bu çeki kullanınca 500tl kuponu iptal ediyor

• bimin çok hem hal olduğu ve sattığı meşhur marka...bunun mutfaklarda kullanılan cam sıcak su ısıtıcısını 4-5 kere servise gönderdim, her defasında yine aynı sorunlar baş gösteriyordu. mesela dibi kararıyor, kendiliğinden kapanmıyor, led ışıkları yanmıyordu.. yenisini verdiler, yenisinde dahi yine bir müddet soran aynı sorunlar yaşanıyordu ( led yanmıyor, otomatik kapanmıyor). garantisi bitince tamamen bozulana, çalışmayana kadar kullanmaya karar verdim çaresizce... şu anda ışıksız ve otomatik kapanma olmadan idare ediyoz.. bu yüzden bir daha bu markayla asla işim olmaz...isminin sevimliliğine aldanmayın; bu marka kiwi kuşu gibi sevimli değil. akreb gibi can sıkıcı ve can acıtıcıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Ocak 2025; 12:42:24 >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt
    1 tl lik bişey daha ekle ozaman olur bende öyle oldu

Teşekkürler

1000 tl hediye çeki kişiye özel mi nasıl edinebiliriz

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

akbank kampanyasından kazanılmış sanırım

• Ürün geldi Xiaomi’den farkı yok. Yedek filtre ile çok cazip fiyat

• buna uyumlu filtre nereden temin ederiz

• soniquakee kullanıcısına yanıt

Keşke mesajınızı 1 hafta önce görseydim, dediğiniz gibi Compact model pek işe yaramıyor

• Kuponlarımda kampanya görünüyor ancak sepette kupon görünmüyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.