Şimdi Ara

Kiwi Hava Temizleyici | Extra Filtreyle 2bin TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benimkide tamamen aynısı, en dış karton ağzı açık yırtık. Kargocu arkadaşa bekle kontrol edeyim dedim, iç kutuda da hafif bi hasar vardı ve bant falan yoktu. Bakalım kurulumu yaptım çalışıyor, şimdilik bi sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    Bir de bu alet sürekli çalışıyor mu? İç mekan hava kalitesini (4) iyi gösteriyor , fan speed autoda , ama çalışmaya devam edıyor. Havayı temızledım şu an için bi kirlilik yok çalışmayı durdurayım demiyor mu?

• ernaltnts kullanıcısına yanıt

Ben uygulamayı kurmadım manuel çalıştırdım son surat çalışıyor son kademede.

• espial kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamayla daha verımlı bilginiz olsun, saat ve şiddet ayarlanıyor. Uzaktan çalıştırabiliyorsunuz.

• ernaltnts kullanıcısına yanıt

Uyku modunda bile sessiz değil maalesef cihaz. Bende xiaomi 4 compact da var, onun uyku modu çok sessiz.

• taran1tula T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok sessiz olduğu söylenemez maalesef.

• 25m2 iş yeri için alcaktım ama iş görür mü bilemedim almışken iyisinden almak lazım galiba

• Kiwi Hava Temizleyici | Extra Filtreyle 2bin TL Kiwi Hava Temizleyici | Extra Filtreyle 2bin TL

Bugün teslim aldım. Uygulama ile cihazın kontrolünü yapabiliyorsunuz. Şimdilik sorun yok, sesli çalışması konusuna katılıyorum. Gece aynı odada uyutmayabilir ancak salonda sorun olmaz. Fiyatına göre alınabilir, yedek filtre olayı işi kurtarıyor ancak 3 bin ve üstü fiyatlara zor gibi.

• Fan kısmında balans var o yüzden ses yapıyor. Düşük hızda sesi daha fazla.
    Muhtemelen arızalı üretimler ucuz fiyattan satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun hava temizlediğine emin miyiz, kokuyu bile gidermiyor. Sesinin de maşallahı var

• boş şeylere para vermeyin hele dandik marka ise

• salaRus kullanıcısına yanıt

Remote çalışıyorum. 2+1 evde yaşıyorum. Bir odam çalışma odası. Yaklaşık 8 saat o odada geçiyor günüm. Maalesef sigara içiyorum. Kış geldiği için pencereyi de açamıyorum.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum cihazı. Sigara kokusunu giderdiğini rahatça söyleyebilirim. Gün içinde otamatik modda çalıştırıyorum. Akşam da yatmadan 2 saat çalıştırıyorum sabah geldiğimde temiz olsun diye oda.

Odada nefes almak bile zorluyordu.Artık öyle bir derdim yok. Benim işimi gördü doğrusu.

Sesli çalıştığı doğru. Özellikle sigara içtikten 5 dk sonra turuncuya dönüyor ışığı ve şiddetleniyor. 5 10 dakika sonra tekrar en yavaş moda çekiyor kendini. En yavaş modunda da ses ciddi şekilde duyuluyor ama alıştım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 11 Şubat 2025; 10:12:45 >
  • h065 H kullanıcısına yanıt
    İlk çalıştırıyorum turuncu yanıyor 5 saniye sonra yeşile dönüyor. Sigara içmediğim için yorum yapamıyorum ama demekki çok benlik değilmiş ürün. 1500e almıştım zaten, köşede dursun, diğer dairelerden sigara kokusu geliyor bazen o zaman çalıltırırım artık

• salaRus kullanıcısına yanıt

o ilk çalıştırma bende de aynı. 5 saniye sonra yeşile dönüyor. İşe yaradığını şundan da anlıyorum. Baş ağrısı oluyordu ciddi şekilde sigara kokusu ve dumanından. O ağrılarım tamamen geçti.

Sigara içilmeyen bir ortam için bence de çok gerekli bir araç değil. Penceriye aç, 5 dakika havalandır aynı şey gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 11 Şubat 2025; 10:44:23 >
  • h065 H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler

• Geçen gün 25m2 civarı odamda 6 kişi sigara içtik oturduk. Bu olmasa ölmüştük. Evet sesli çalışıyor. Bi de şunadan bahsetmemiş kimse, ciddi derecede serinletiyor.

• bu ürünün Elektirik tüketimi nedir? ayrıca ozon var mı acaba?

• Kararsızım. Sensörü yanlış ölçüyor diyenlerde var aşırı ses yapıyor diyenlerde. Tam tersini söyleyenlerden var.

• Pek bir numarası yok sensörü bence bozuk hep yeşil ilk açıldığında 5 saniye turuncu ve çok sesli tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.