Pes ettim...
Heryere yaya yürürüm ama piyasayı bu hale getiren bu kişilere kesinlikle paramı kaptırmam.
Tek bir ilan paylaşıyorum fakat kasım ayından beri favorimdeki ilanların çoğu bu şekilde. Adamlar satamadıkça zam yapıyor.
15 Aralık Dolar -18,63
15 Aralık Euro - 19,86
11 Şubat Dolar - 18,82
11 Şubat Euro - 20,14
1 Senelik Yatırım Tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar. Kredi çekip araba almak istiyordum fakat kredi oranlarını görünce planlarımı değiştirdim.
Şuan 100.000 TL Nakit param var.
1 Sene boyunca Her ay sabit 20.000 TL bu tutara ekleme yapacağım.
Vadeli hesaplarda (Hoşgeldin hesapları hariç) alabildiğim en iyi faiz oranı 16-17 Civarında.
Yatırımdan hiç anlamayan biri olarak parayı vadeli de mi biriktireyim yoksa daha mantıklı atabileceğim bir adım var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Turknet, Modem İade Edildiği Halde 296 TL Fatura Ödetmeye Çalışıyor
Turknet Hizmet No: 2155915
Merhabalar. Türknet internet aboneliğimi iptal ettirdikten sonra modemi 17.08.2022 tarhinde Aras kargo ile geri gönderdim.
28.09.2022 tarihinde telefonuma gelen mesaj
Turknet online işlemleri kontrol ettim. Gerçekten fatura kesilmişti.
Hemen Türknet Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım fakat hiçbir şekilde ulaşamadım. Sonrasında forum aklıma geldi. Forumdan iletişime geçmeyi denedim. Turknet Destek konusuna şikayetimi yazdım. Özel mesaj yoluyla iletişim kurulmasını ve kargo takip numarasını iletmemi istediler.
Kargo takip numarasını gidip kargo firmasından eski kayıtlardan bulup fotoğraflarını çektim. Kargo teslim alınmıştı.
Lojistik Ekibine ilettiğini dönüş yapılacağını söyledi.
Fakat 3 gündür bir gelişme yok. Fatura ödeme tarihim geçti. Şikayetvar'da bu konu üzerine çok şikayet var.
En son bu konuyu açmak geldi aklıma. İzlemem gereken yol nedir? Bu haksız faturayı hiçbir şekilde ödemek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Gazi Üniversitesi Ülkücüler ile Davalık Oldum Ceza Aldılar...
70 Metre Wifi Aktarma (Tp Link) Acil Yardım!!!
|
Msi GS65 Rtx 2070 Max-Q Yüksek Fps Kasma Sorunu
|
Citroen C3 1.2 Feel
|
Şampiyonlar Ligi Yayın Hakları
|
React Native ve Firebase
|
Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
|
60361f7ea12209be5568866bd2d9f023a.jpg |
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 520
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 20.008 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 934 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor