Şimdi Ara

LG Chem 7 Li Inline Filitre Seti Alkali Ve Mineral Filitreli Kapalı Kasa Su Arıtma 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.trendyol.com/lg-chem/7-li-inline-filitre-seti-alkali-ve-mineral-filitreli-kapali-kasa-su-aritma-cihazlari-icin-p-349475738?boutiqueId=61&merchantId=357072

Ben daha önce 450 liraya almıştım indirime girmiş çoğu su arıtmaya uyar dirsekler ve 1 metre felan hortum geliyor hortumları kesip kesip yaptım filtelerde ok yönü var zaten o yöne doğru eski filtrelerden kopya çeke çeke takarsınız

• Hangi arıtma cihazı kullanıyorsunuz hocam konuya yabancıyım ama almayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

markasını bile unuttum   hiç kendi markasının setini almadım

• Bu ürünlerin sahtesi çok oluyor bildiğim kadarıyla.

• bildiğim kadarıyla LG bi ara sadece membran üretti ve suan üretim yapmıyor. Bu adamlar çin malı merdiven altı ürünlere LG logosunu basıp satıyor sanırım.

• Orjinal değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fake

• Arıtma aletlerini kimisi tavsiye etmiyor. Sudaki her şeyi suzdugu için faydalı olan şeyler de gidiyormuş. Bir de yarı yarıya atık su çıkıyor diyolla. Bunlar hakkında fikri olan var mi🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

zararı şuana kadar tespit edilemedi. ama musluk suyundan iyi yani sonucda orası kesin bence. bide abd de arıtmasız ev yok gibi. cola dan faydalı yani:))

• aduzcu09 A kullanıcısına yanıt
    Musluk suyundan iyidir hocam. Orası kesin zaten de. Değer mi bilemedim. Eksileri var sanırım. Aylık 1 kez falan damacanalarla kaynağından su dolduruyorum ben. Sudan fazlasıyla memnunum. Fakat getir götür işi yoruyor adamı iste

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Ben çok kaynağından su içip böbrek taşıyla uğraşan adam gördüm.

Getire götüre gerek yok. İyi bir arıtma taktırıp iyi filtreler ile yolunuza devam ederseniz bu iş olur

Ucuza kaçarsanız rezil olur herşey.

Bu arada şöyle söyleyeyim 1 şişe sodadaki kalsiyum, magnezyum, florit, demir , sodyum v.s gibi mineralleri damacana sudan karşılamak için ortalama 20 damacana bitirmeniz gerekiyor.

1 kibrit kutusu kadar peynirdeki kalsiyumu almak için onlarca damacana su gerekiyor.

Düzenli besleniyorsanız saf su da içseniz hiçbirşey olmaz.

Suyun görevi vucudu mineral desteği ile beslemek değildir. Su vucudun su ihtiyacını gidermek için vardır. Direk membrandan çıkan saf suyu dahi içseniz bu ihtiyaç giderilir.

Bizler suyu tatlandırmak, alcali hale getirmek ve gerekli mineralleri tekrar kazandırmak için son aşamaya Biocera filtre ekliyoruz. Bu filtre ortalama 700 TL dir. Ben 2 senede bir değiştiriyorum. 10 yıldır arıtma kullanıyorum lezzetinden de kendinden de çok memnunum. Ön filtrelerimi yılda 1 membranımı ve biocera filtremi 2 yılda bir değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code140 -- 2 Mart 2023; 11:14:1 >

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    hepsi çin malı zaten, al geç hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Code140 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Detayını bilemiyorum zaten. Peki atık su durumu nedir bunlarda. Kimi vidyolarda epey kirli su cikiyor diye gösteriliyor  

• Pi kullanıcısına yanıt

Musluk suyu kalitesine göre atık kısıcıyı değiştirebilirsiniz. Normalde 300cc takılı geliyor, Atık çok atmasın musluk suyum fena sayılmaz diyorsanız 150cc olanla değiştirebilirsiniz. Atık su oranı yarı yarıya azalır.

• Çok iyimis yedetim olmasaydı alırdım

• su arıtma'da üzerinde LG gördüğünüz her şey çakmadır. LG ile yakından uzaktan alakası yok. LG membran üretiyordu artık üretmiyor, onun yerine de Kuno diye bir marka çıkıyor şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.