Şimdi Ara

Vaillant Atmotec Plus 200/3-5 ısıtma ve soğutma problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaillant Atmotec Plus 200/3-5 kombim birkaç gün önce suyu hiç ısıtmamaya başladı.Servis çağırdık pompa ve anakart arızası dedi.Pompa değişti anakartta tamir edildi dendi.Daha sonra test yapıldı ve sıcak su geldi.Servis gittikten birkaç saat sonra banyoda sıcak su gelmedi biraz daha bekledim ve sıcak suyu açık bıraktım.Yaklaşık 15 dk sonra sıcak su geldi fakat bu seferde su birden bire soğuyup daha sonra çok sıcak bir şekilde akmaya başladı.Şuan anakartın suyun ne zaman kaynar ne zaman soğuk akacağı konusunda arızalı olduğunu düşünüyorum.Kombide ısı derecesini sabit tutuyorum soğuk su problem değil fakat su birden kaynar şekilde cildi yaklacak şekilde geliyor.Bu işten anlayanlara sorum ise Bu anakart belli ki yapılamadı çünkü ısıyı sabit tutamıyor yada açma kapamada beyinde arıza var.Kombilerde anakart arızasının onarılması hep böyle sonuçlar açar mı ? Yenisiyle değişim mi istemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 23 Haziran 2013; 22:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Vaillant Atmotec Plus 200/3-5 kombim birkaç gün önce suyu hiç ısıtmamaya başladı.Servis çağırdık pompa ve anakart arızası dedi.Pompa değişti anakartta tamir edildi dendi.Daha sonra test yapıldı ve sıcak su geldi.Servis gittikten birkaç saat sonra banyoda sıcak su gelmedi biraz daha bekledim ve sıcak suyu açık bıraktım.Yaklaşık 15 dk sonra sıcak su geldi fakat bu seferde su birden bire soğuyup daha sonra çok sıcak bir şekilde akmaya başladı.Şuan anakartın suyun ne zaman kaynar ne zaman soğuk akacağı konusunda arızalı olduğunu düşünüyorum.Kombide ısı derecesini sabit tutuyorum soğuk su problem değil fakat su birden kaynar şekilde cildi yaklacak şekilde geliyor.Bu işten anlayanlara sorum ise Bu anakart belli ki yapılamadı çünkü ısıyı sabit tutamıyor yada açma kapamada beyinde arıza var.Kombilerde anakart arızasının onarılması hep böyle sonuçlar açar mı ? Yenisiyle değişim mi istemeliyim.

cihazın vuw modeli o cihazda kart arızası nadirdir tahminen türbin veya pompa arızalanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Vaillant Atmotec Plus 200/3-5 kombim birkaç gün önce suyu hiç ısıtmamaya başladı.Servis çağırdık pompa ve anakart arızası dedi.Pompa değişti anakartta tamir edildi dendi.Daha sonra test yapıldı ve sıcak su geldi.Servis gittikten birkaç saat sonra banyoda sıcak su gelmedi biraz daha bekledim ve sıcak suyu açık bıraktım.Yaklaşık 15 dk sonra sıcak su geldi fakat bu seferde su birden bire soğuyup daha sonra çok sıcak bir şekilde akmaya başladı.Şuan anakartın suyun ne zaman kaynar ne zaman soğuk akacağı konusunda arızalı olduğunu düşünüyorum.Kombide ısı derecesini sabit tutuyorum soğuk su problem değil fakat su birden kaynar şekilde cildi yaklacak şekilde geliyor.Bu işten anlayanlara sorum ise Bu anakart belli ki yapılamadı çünkü ısıyı sabit tutamıyor yada açma kapamada beyinde arıza var.Kombilerde anakart arızasının onarılması hep böyle sonuçlar açar mı ? Yenisiyle değişim mi istemeliyim.

cihazın vuw modeli o cihazda kart arızası nadirdir tahminen türbin veya pompa arızalanmış

Ponpa değişti elektronik kartta tamir edildi.Türbin arızası bu olaylara sebebiyet verebilir mi.

• Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    sebebiyet vermez sadece sıcak su akmaz cihaz çalışmaz o kadar
     Vaillant Atmotec Plus 200/3-5 ısıtma ve soğutma problemi.
  • senin arızan modulasyon arızası pompa ,türbin ,konrtol edildikten sonra gaz valfinden limit ayarı yapılacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.