Merhaba Arkadaşlar, Cihaz sanırım kur artışı sonrası en dip fiyatta. Geçen sene Black Friday'de 5500'e satılmıştı. O zaman alamayıp kaçıranlar için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S20 FE 256 GB (Snapdragon) 7390 TL - Amazon Türkiye
-
-
7K civarına başka alınabilir modeller var mı ki? Varsa neler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 26 Şubat 2022; 22:13:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu paraya 2 tane kaçak telefon alırım
-
Kaçak, BTK tarafından kapatılacak tel.la konunun ne alakası var? Gereksiz yere sabote etmeyelim lütfen
-
imeili sorunsuz kullanıyorsun insanlar 2 telefon alabiliyorken neden 1 telefon alsınlar telefonda yaptıkları aynı değişen ne var
-
2 yıllık android oluşundan dolayı almadım mümkünse s21fe kovalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. kaçak telefonum ve hiç kapanma vs olmadı, imei tamiri yaptırıp kapananı da duymadım.
Ama bu paraya da anca poco x3 nfc falan alınır 2 tane. Onun da ne işlemcisi, ne rami, ne kamerası ne de genel kalitesi bunun yanına yaklaşamaz.
Bu telefon güzel ama 7000 TL telefona vermem şahsen. Alacak için güzel fiyat.
-
Bende kovalıyorum bu düzeyde bi telefon . Fakat s21 fe ile aralarında kayda değer ve fiyat farkına değmeyecek farklar var . 1 . özelliği snapdragon oluşu. 2. özelliği ise sd kart ekleyebilmek . birde 2000 tl fark
-
Android, ios gibi stabil değil ve uzun süre güncelleme almıyo. Bende note fe var ama 4yılda miyadı doldu. Yeni cihaz arıyom. Bu ilan 3 4 gündür var zaten. Aklımda s20fe de var ama 2 yıl önce çıkması çekindiriyor. 6bin civarı olsa belki alırdım. Umarım düşer takipteyim.
O zaman git "Kaçak telefon fırsatları" diye ayrı konu aç hocam. İnsanlar sizin boş laflarınızı dinlemek zorunda değil. Böyle bir şeye de izin vereceklerini zannetmiyorum ama aç konunu, kaçak almak isteyen oraya girsin. Garantili almak isteyen zaten böyle fırsatlardan takip ediyor.
-
devlet kaçakçılığa bu kadar göz yumunca herkes devleti zarara uğrattığını açıkça belirtiyor ve öneriyor.
-
O paraya alabileceğin 2 kaçak telefon s20 fe nin yarısı bile etmez. Muhtemelen S20 Fe hakkında bir bilgin de yok. Samsung zaten kaçak fiyatına satıyor bu telefonu nerdeyse.
S21 9999 tl iken bunu almak mantıklı mı? Bu telefonların alayi cok buyuk değil mi? Lütfen exynos sd diyerek açıklamaya girmeyin bana baska turlu aciklayacak varsa buyursun
2 ay önce 4300 tlye ikinci el s20 aldım, daha kompakt bir tasarimla çıktığı için şuan s22 bekliyorum, çift hatli olsa s10e alır başka telefon aramazdım, 3 5 sene
Ön/arka kamerası iyi değil ne yazık ki. Çekilen resimlere bilgisayardan bakınca cidden üzüyordu.
S22 çok müthiş telefon olmuş uygun bi fiyatla ön sipariş açılsa süper olacak.
-
Bende s22 bekliyorum sizce kaçtan açarlar fiyatı?quote:
Orijinalden alıntı: KampecS22 çok müthiş telefon olmuş uygun bi fiyatla ön sipariş açılsa süper olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
13999 veya 14999 alana galaxy buds 2 bedava seklinde olur, 10 gun icinde piyasalarda nakit 12500 veya 13500 aralığına düşer diye tahmin etmekteyim, global fiyatlardan hesaplarsak 17k 18k gibi bir fiyat çıkıyor ama samsung sağolsun ülkeye özel fiyat belirliyor her zaman, 14999 olmasi muhtemel
Pardon yanlış alıntı, @murattekno olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 27 Şubat 2022; 3:41:17 >
M52 5G nasıl peki?
-
Bende S20fe almak istiyordum ama fiyat farkından dolayı m52'ye yöneleceğim. Oyun oynamıyosanız kamera çok önemli değilse bence uygun. Bugün 4900'e vericem siparişi .
O zaman git "Kaçak telefon fırsatları" diye ayrı konu aç hocam. İnsanlar sizin boş laflarınızı dinlemek zorunda değil. Böyle bir şeye de izin vereceklerini zannetmiyorum ama aç konunu, kaçak almak isteyen oraya girsin. Garantili almak isteyen zaten böyle fırsatlardan takip ediyor. |
Kaçak, BTK tarafından kapatılacak tel.la konunun ne alakası var? Gereksiz yere sabote etmeyelim lütfen |
devlet kaçakçılığa bu kadar göz yumunca herkes devleti zarara uğrattığını açıkça belirtiyor ve öneriyor. |
3. kaçak telefonum ve hiç kapanma vs olmadı, imei tamiri yaptırıp kapananı da duymadım. Ama bu paraya da anca poco x3 nfc falan alınır 2 tane. Onun da ne işlemcisi, ne rami, ne kamerası ne de genel kalitesi bunun yanına yaklaşamaz. Bu telefon güzel ama 7000 TL telefona vermem şahsen. Alacak için güzel fiyat. |
O paraya alabileceğin 2 kaçak telefon s20 fe nin yarısı bile etmez. Muhtemelen S20 Fe hakkında bir bilgin de yok. Samsung zaten kaçak fiyatına satıyor bu telefonu nerdeyse. |
S21 9999 tl iken bunu almak mantıklı mı? Bu telefonların alayi cok buyuk değil mi? Lütfen exynos sd diyerek açıklamaya girmeyin bana baska turlu aciklayacak varsa buyursun
2 ay önce 4300 tlye ikinci el s20 aldım, daha kompakt bir tasarimla çıktığı için şuan s22 bekliyorum, çift hatli olsa s10e alır başka telefon aramazdım, 3 5 sene |
Benzer içerikler
- yalın fırsat 30 gb
- vodafone hediye internet
- vodafone 60 gb
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- tobi 3gb
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X