Az önce gelen sms bağlamında Vodafone 1 ay geçerli 50 GB internet hediye ediyor. "Vodafone'lular Ağustos'ta çok şanslı! Sana tam 50GB internet hediye ederek birlikteliğimizi kutlamak istedik! Hediyeni almak için hemen tıkla! https://vfselfservis.com/STORIES/217193f003ab2d700cec8dcd3e69656c Size özel indirim ve fırsat bildirimlerini almak istemiyorsanız IPTAL yazıp 5203'e gönderebilirsiniz. B003" @0xbkt a teşekkürler. Sorumluluk kullanan kişiye aittir. "Alamayan varsa burada yöntemi anlatmışlar: Bedava İnternet youtube Vodafone Bedava İnternet 50 GB tool 😍 https://www.youtube.com/watch?v=28uArNTmVmU Python dosyası linki: google docs Vodafone 50 GB Tool @ArasTech Youtube.py https://drive.google.com/file/d/1-HkfGjMrJ4KPjiQmLN-VCuL-fQER1iXw/view?usp=sharing" ![]() ![]() Ek: Uygulama içerisinden de alınabilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemeLh -- 18 Ağustos 2024; 13:37:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone - Hediye 50 GB İnternet
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Link bende acilmadi acılmayanlarda yanımda uygulaması icerisinde hikayeler kısmında en üstten tıklayıp alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fark etmemiştim bana da sms gelmiş teşekkürler
Helal olsun vodafone a:)
Teşekkürler hocam. Linki düzenledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link açılmıyor,uygulamada hikayeler kısmında gözükmüyor🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajdaki linki direkt yapıştırdım hocam.
Red faturaliyim. İki farklı faturasız hatta denedim onlarda da çıkmadi. Kişiye veya faturalıya özel olabilir. Buradaki kıstası tam olarak bilmiyorum hocam.
Teşekkürler hocam,bende red faturalıyım.kişiye özel olabilir dediğiniz gibi.
Teşekkürler bende de çıktı uygulama hikayeler kısmında
Kisiye özel galba
Kesinlikle kişiye özel.
Daha dogrusu uzun süredir vodafone faturalı olan hatta gelmiş yeni faturalı hatta gelmemiş.
Link çalissa denicektim ama link sorunlu galiba.
Ne link açılıyor, ne de hikayeler kısmında var. Uzun süreli vodafone faturalıyım (yaklaşık 3 yıl). Rastgele verdiğini düşünüyorum.
-
Ellere var da bize yok. Neyae 500 küsür lira verip alayım ben de 50gb.
Yaklaşık iki senelik faturalı hatta çıkmıyor, alabilenler bu şekilde yazarsa kriteri anlayabiliriz belki.
12 yıllık vodafone abonesiyim (2. Hattım Red tarifesi) ama hiç bir hediye yok. 50 gb yi bırak 1 gb bile yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgetoutxNe link açılıyor, ne de hikayeler kısmında var. Uzun süreli vodafone faturalıyım (yaklaşık 3 yıl). Rastgele verdiğini düşünüyorum.
Rasgelede olabilir. 6 yillik faturali hatta var. Sozlesmeside gelecek ay bitecek. Belkide sozlesmesi son 3 5 aya girenlere gondermislerdir. Yeni sozlesmeli olanlarin hic birinde yok bende
Gelen faturaları numaram redli degildi ve 4+2 gb tarifede 6-7 yıldır bu dediginizde hic alakasi yok 🙂
Sozlesme son 3 ay gelmedi .)
Random şekilde dağıldı gibi duruyor
Taahütüm bir sonraki ay bitiyor son kez bir sömüreyim :D
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Herkese şifrenizi vermeyin mobil ödemeden avlayabilirler dikkat
|
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- tobi 3gb
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- bimcell yeni hat 19 tl
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X