www.vodafone.com.tr Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?cid=perf-ppc-google-sea-mass-competitor_brand-ttexact-mobacq-ao-turktelekom-0122&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 3 Ağustos 2024; 22:51:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Yalın Fırsat 10GB 173₺ - 20GB 191₺ - 30GB 285₺ - 10GB 387₺
-
-
Turkcell mantıklı gibi şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçebilirsem benimde ilk tercihim Turkcell olacak ama değerlendiremeyen için iyi fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 3 Ağustos 2024; 22:52:46 > -
Turkcell faturasızdayım ve kampanyalı bu faturalı tarifelere geçemiyorum. Bu nedenlede istemeyerekte olsa Vodafone a geçiş yapmayı düşünüyorum ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben git gel deneyeceğim aynı durumda. Ttye geçiş başvurusu yaptım taşınmasını bekliyorum. Ardından Turkcelle dönüp almaya çalışacağım
Müşteri hizmetlerine atar yaptım bana 10 gb 335 lira gibi bir paket önerdi. Aynı şey mi ben numara mı taşıyayım zor bir şey değil dedim kapattım. Operatörler numara taşı diyorsa taşırız yapacak birşey yok. Seneye de kim daha iyi fiyat çekerse ona geçerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı uygun geldi. Deneyen veya Vodafone kullanıcısı olup iyi ve kötü yönlerini yazacak arkadaşların önerilerine göre geçmeyi düşünüyorum.
-
Ek olarak hangi ücretler var
Hediye çarkında genelde bir iki günlük internet çıkıyor. Katıldığınız kampanyalardan kazanımlarınız için MH ile görüşmeniz gerekiyor. Çekim kalitesi kötü (Ankara merkez) Vodafone pay kampanyaları ile ek fayda sağlanabiliyor. (Fatura ödemeye %10 iade gibi)
-
Vodafone çekmiyordu en son hala aynı mıdır kullanıcılar yorum yapabilir mi
Taze olarak Vodafone‘dan turkcell’in kampanyalı paketine geçmiş biri olarak yanıtlayayım sorunuzu. Çekim zaman zaman bazı bölgelerde sıkıntılı evet fakat ondan daha önemlisi, çeken yerlerde de internet performansının sorunlu olması. Çok tıkanıyor. Özellikle kullanımın yoğun olduğu yerlerde. Yani 10000 gb internetiniz de olsa, full de çekse hattınız zaman zaman sizi sinir eden bir bağlantı sorunu var. Hediye çarkı var fakat hediye internet yerine sürekli saçma sapan indirim kampanyaları veriyor. Onlarda bir işe yaramıyor. 1 yıldır kullanıyordum ve benim tecrübelerim bu şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı tarifeyi 15 gün önce 320 liraya almıştık , 450lira zarar ettik .
cayma bedeli 1000 lira çıkıyor ..yazıklar olsun sana Vodafone
Davet et 300 tl indirim kazan gibi bi kampanyası var, davet ettiğim kişi bu tarifelerden faydalanabiliyor mu bilgisi olan?
Konumunuza göre çook fark ediyor açıkçası… Yaz ayları Sakarya’dayım burada ne Turkcell ne de Türk Telekom asla çekmiyor. Geri kalan aylarda İstanbul’da olduğum için zaten 3 operatör çok fark etmiyor ancak eğer büyükşehirlerde değilseniz bence kullanan birini bulup sorun derim.
14 gb lık paketi 360 liraya kitleyen türkcell den yalın10 a taşıma yaptım.
Şimdi türkcell e baktım. Taşımaya
10gb festival paketi 185 TL teklif veriyor.
Tekrar taşırsam vodafone dan ne kadar bir cayma bedeli çıkar ???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben emniyet mensubu arkadaş a rica ettim emniyet Telekom tarifesi 1000 dk 1000 sms 30 gb herşey dahil 198 tl fatura mis
Turkcell geçiş talebi oluşturdum hocam teşekkürler
turkcellinki kadar ilgi görmüyor nedense. ben turkcell evdeki 3 hattı bugün vodafone 20 gb lığa taşıdım.
-
20 lik 191 TlL 44 TL ayda fark var diğeriyle,
44x12= 528 TL kazancımız olur,
fatura stop olayı var mı bunda bilmiyorum,
ilave olarak link at 300+100 TL kazan var
400 kaime de buradan gelirse etti mi 157.67 TL 20 gb? etti gibi
bir de davet edilen linke tıkladığında şöyle bir şey çıkıyor,
30 gb 3 ay etti mi dohuz
www.vodafone.com.trLink At Para Kazan | Vodafone ile İnternetten Para Kazanhttps://www.vodafone.com.tr/link-at-para-kazan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 11 Ağustos 2024; 1:55:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Annemi yeni geçirme işlemlerini yapıyoruz davet etme kısmı nerede hangi aşamada yapmamız lazım 300₺ iyi yine nasılsa geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Turkcell mantıklı gibi şu anda.
|
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- bimcell yeni hat ücreti
- 1 günlük 10 gb linki
- turkcell 60 gb 390 tl
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X