Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Başvuru Tarihi 22 Aralık olarak Revize Edilmiştir

Edevlet-Kurye Yöntemi(30+10+3 gb Hediye)

30 GB Kupon kodu paylaşımları için ayrı konu açılmıştır oradan istediğiniz kişinin kodunu kullanabilirsiniz bu konuda kod paylaşımı yasaktır!

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

Kupon kodu girilir istenilen tarife seçilir 30 gb 3 ay hediye ibaresi görünür, Bilgilerinizi girdikten sonra adres bilgisi girilir daha sonra teslimat türü seçilir

ayrıca onayı Kurye-edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye

Forum linkleri bozduğu için 30 gb ibaresini görmezseniz kupon kodunu manuel giriniz.

E devlet onayı başvuru sonrası 1 saat içinde buradan internet bankacılıği ile girip haberleşme-Vodafone seçilip onay verilmeli, 1 saat içinde verilmezse evrak kuryeye atıyor

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Türktelekom'dan geçiş yapacaklar edevlet'de sözleşmedeki doğum tarihi bilgisinin doğru olduğunu kontrol edin!

Edevlet onayı sonrası dijital kuryeden gelecek smsdeki linkten randevu alabilirsiniz, almazsanız en yakın tarihe otomatik atanır

Kurye simkartı teslim ettikten sonra 48 saat içinde taşıma smsi gelir

urye hizmeti ücretsiz

1 ay cayma bedelsiz çıkış(abone olunca tobiye cayma yazın)

Online Mağaza teslimat Yöntemi(30+3 GB Hediye)

Kupon kodu girilip tarife seçilir adres girilir teslimat yöntemi mağaza seçilir, başvuru sonrası herhangi bir bayiye giderek online numara işleminiz olduğunu belirtip numara söyleyip tablete giriş sonrası görevli sim kartı verip imza alır

eSIM almak isteyenler mağazadan fiziki sim yerine talep edebilir.

Sim teslimat sonrası 48 saat içinde sms ile taşıma bilgisi içeren sms gelir.

Hattımız açılınca

3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına diğer konudaki vfself ile başlayan linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek

Damga vergisi taahhütnameden dolayı her firma yansıtır tek seferliktir sadece ilk ay 10 gb 16,27₺ - 20 gb 20,36₺- 60 gb 36,86₺ yansır.

100₺ her ay fatura indirim kodu

Hattınız taşındıktan sonra yanımda uygulamasından ilk ay 4,90 diğer aylar 39,90 premium olursanız ekstra çark hakkı ve vodafonepay 100₺ cüzdan kodu alabilirsiniz aldığınız kodu vfpay uygulamasına cüzdandan ekleyip faturanızı 100₺ daha düşük ödeyebilirsiniz(diğer aylar ücret 39,90 olacağı için 60₺ indirim)

Hat açılınca yanımda uygulamasından premium üyeliği başlatın

Fırsatlar Dünyası--->Kategoriler--->Premium--->3 fırsat listelenecek---> En alttaki cüzdan fırsatına basıp kodu alın

Kodu Vodafonepay üye olun Cüzdanım'a basıp Promosyon kodu Ekle basıp kodu ekleyin Cüzdana 100₺ yüklenmiş olacak

Faturanızı veya başka bir ödeme yaparken ödeme türü cüzdan seçilip kalan tutarda cüzdana atılabilir veya kart seçilebilir

HEDİYE KAHVE

https://vfselfservis.page.link/coffy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Aralık 2024; 11:30:45 >

• 60 GB 324 tl çok iyi fiyat, yazın aynı Tarifeyi 387 tl aldık.Arak ayında yapmak lazım taahhütleri ki numara taşıma kampanyaları Aralık ayında daha uygun oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonu yapılan kampanyalar bilanço şişirme ve enflasyon için başka açıklama bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Aralık 2024; 17:28:14 >
  • Arkadaşlar bu fiyatlar ne ben mi yanlış görüyorum daha yeni 250₺ turk telekom 10 gb 12 ay taahhütlu geçtim ben.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?page=1

135₺ diyor 10 gb a

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beklediğim geldi. 10 gb 143₺ güzel fiyat. Geçelim keyfimize bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar olaylar...
    😏😏😏😏😏
    Bütün gsm operatörleri bombaları bir bir ardı ardına patlatıyor
    😏😏😏😏😏

• 10 gb 190 tl ye geçirdim iki aile bireyini, 143 tl ye söylesek müşteri hizmetlerine yapmaz mı onu acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Yıl sonu yapılan kampanyalar bilanço şişirme ve enflasyon için başka açıklama bulamıyorum.

Yıl sonu Enflasyonu az çıkacak bunu yaparak söylediğin çok doğru.

• Bayadır bunun için uğraşıyorum. Olmaz artık yeni müşterisin sen diyen müşteri temsilcisi de oldu, fatura kesilsin arayın geçişi yapalım diyen de oldu. TT'ye taşıycam, geçeli 10 gün oldu cayma bedeli çıkar mı diye sorduğumda 304 lira cayma bedeli çıkar diyen de oldu, ilk 1 ay çıkmaz diyen de.

• Online kurye için ücret alıyorlar mı

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Ücretsiz

• Daha yeni 20gb 265 tarifesine geçtim bugün. Nuna geçiş yapabilirmiyim 30gb olan tarifeye

• internetten numara taşıma başvurusu yaptım ama e-devlet tarafına geçince onayda işlem gözükmüyor. deneyimleyen oldu mu? beklemek mi lazım yoksa bir aksaklık mı oldu acaba.

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt

Aynen nasıl yapılabilir acaba

• Merhaba, FIRSAT67053603 koduyla online başvuru yaparak yeni hat alımı veya numara taşıma işlemi gerçekleştirirseniz, seçtiğiniz tarifeye ek olarak 3 ay geçerli 30 GB hediye!

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

• Haftasonu 190 tl 10 gb paketi için başvurduk bugün açıldı yeni açılan paketlere geçemez miyiz cayma bedeli çıkar mı bilen var mı ?

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Bende 1 hafta oldu iki hattı geçirdim 10 gb 190 tl ye uygulamaya baktığımda çıkıyor cezai bedel

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Uygulamada cayma bedelini yazıyor 270 tl taşıdığım hatta

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Sen ne yaptın amca daha geçmedin mi

• Son konuştuğum müşteri temsilcisi ilk ay cayma bedeli çıkmaz dedi. 304 lira gözüküyor dedim. Gözükür ama çıkmaz dedi. Yarın TT 25+5 GB 2000 dk 230 lira olan yeni tarifeye taşıycam. 11 gün oldu Vodafone 10 GB 190 liraya geçeli. 1 ay dolunca bu daha indirimli tarifelere geçiş yapabilirsiniz dedi Vodafone müşteri temsilcilerinden biri, 5-6 kez bağlandım, telefonla da konuştum. Ama güvenemedim. Sonuçta eski müşteri oluyoruz, yeni tarifeler yeni müşteriler için.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.