< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (4. sayfa)
-
-
Sadece netgsm ile alakalı değil bence. 3-4 aydır sosyal medyada çok büyük tepkiler vardı. Çok büyük zamlar yaptılar insanlara. Ayrıca yıl bitiyor. 1-2 aya bilançolar çıkacak. Şu kadar müşterimiz var demek de isteniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabii hocam bunların da etkisi büyük. Çevremde bile çok fazla kişi bıktı artık. Yakın zamana kadar ttliydim. Taahhüt bitti bana 20 gb paket öneriyor, diyorum ki 12 gb'lik eski tarifem bana yetiyor da artıyordu 20 gb'lik paket istemiyorum, bana 12gb'lik paketi 20 gb'lik paketten daha pahalıya satıyor. Benim bundan çıkardığım anlam seve seve 20 gb'liği seçeceksin diyorlar. Üstüne bir de eski ödediğim ücretin 3-4 katı fiyat çekiyorlar. Bir de müşteri hizmetlerini de ikna edemiyoruz, yenilemeyeceğim başka operatörde x fiyata buldum oraya geçeceğim diyorum, öyle bir kampanya yok efendim diyor. Gözümle gördüğüm şeyi bana yalanlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta önce yeni hat açtırıp, 190tl 10gb paket almıştım. Simdi aynı fiyata 2katına veriyor paket değişikliğine de izin vermiyor. Saçmalığa bak, paketi iptal etsek yeniden başvursak oluyor mu acaba?
-
Git gel yapmanız gerekli hiç uğraşmayın direk türktelekom faturalıya geçin fiyatlar benzer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 13:50:41 >
Turkcell’den de atak gelir mi acaba?
Selam ben de ttnetdeydim taahhütlü uygun kampanya söylemeyince bende türkcelin 20gb 235 lik tarifeye geçtim ve hattım bugün açıldı.Şimdi baktım ttnin 20 gb 180 tl tarifesi daha uyguna geliyor tekrar tt nete geçebilirmiyim türkcelde cayma bedeli çıkarmı acaba ? teşekkürler
@eternalsun Zaten açıkladı turkcell
@barakuda1 Geçebilirsiniz engel yok gün bazlı indirim bedeli yansır faturaya 14 gün cayma hakkınızın olduğunu belirtip faturaya itiraz edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 14:0:44 >
Cidden git gel yapmanın anlamı yok. Bu paketleri bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkür ederim. Vodafone neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Müşteri hizmetlerini arayıp 30gblik pakete geçirin daha fazla ücret ödeyeyim diyorum onu da kabul etmiyorlar. şimdi müşteriden de olacaklar.
-
Sistem izin vermiyor verse yapacaklar tarifeler arası geçiş 30 gün bekleme kuralı var.
selamlar, numara taşıma ile gelince "400 TL/ YIL" olan iletişim vergisi alınıyor mu?
-
Hayır alınmaz o vergi sıfır hat alan için.
@avastos Başvuru online başlatıp bayiden sim kartı alabilirsin.
@kendal0606 Pass olunca dahil olan sosyal uygulamalar ana paketten yemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 19:1:0 >
[Gwlecek olan talebe göre erken bitebilir şuan icin 31 aralık
@cihanabana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 19:38:36 >
Telekom taahhüdüm 9 aralık tarihinde bitiyor. Bugün müşteri hizmetlerini aradım, başka operatöre geçeceğimi belirttim. Sizin için teklif hazırlayalım diyerek telefonu kapattılar bakalım. Ne teklif edecekler? 200 TL kırmızı çizgim. Telekom bu 10 ve 20 gb lık tarifelerinden gelirse kabul ederim yoksa hattımı taşırım.
-
Vodafone şuanki kampanyalar pass mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bimcell faturasızdan geçemeyiz galiba değil mi? Tarife olunca bir yolu yordamı var mıdır?
Düzeltme: türk telekom için sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 6 Aralık 2024; 21:12:42 >
@kendal0606 Hayır ancak konunun ilk mesajını okuyun ücretsiz pass alma yöntemi var.
@kemalkonya Bimcellden buraya geçebilirsiniz engel yok, telekom kampanyalı tarifelerine geçirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 21:15:37 >
Teşekkürler. 1.5 yıllık uğraşın ardından en sonunda telekom, ev için altyapıyı getirecek 3 ay içinde. Bir süre daha az da olsa internet zorunluydu, 20 gb lığa geçeyim
Bu pass olayı 26 yaş altı için geçerli anladığım kadarıyla. Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@kendal0606Hat sahibinin yaşının önemi yok aileden 26 yaş altı aynı soyad bilgisi ile formu doldurup kayıt yapabilirsiniz.
30+10+3 gb ve Sosyalpass almak için adımları okuyun
Ref kupon kodu kullanmak isteyen olursa 30 gb 3 ay veriyor ayrıca onayı edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye
Kupon Kodu FIRSAT60700462
Khttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-9856da85-d5ab-4801-9d96-9a18d6dfe3f9&couponCode=FIRSAT60700462&cid=perf-ambaff
3 gb için
Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına bu linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek
https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238680671304
Ücretsiz pass alma
Freezone kullanıcı tanımı yapıp FREEZONE yazıp 1525'e sms atın yanımda da freezonelu olunca tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.
https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 21:25:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X