Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gardiyan , aykutcrbc , leventserdar , Birkanbey Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
554
Cevap
26
Favori
22.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, son başvuru tarihi nedir bu tarifelere?
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt

Şuan için belirsiz, telekom 31 aralık demiş birazda diğer firmaların ne zaman bitireceğine bağlı.

• Turkcell'den vodafone a yeni geçenler ne yapacak? Yaklaşık 40gün önce geçildi. 10gb 143'TL den faydalanma şansımız var mı?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, müşteri hizmetlerini aradım Aralık sonuna kadar geçerli dediler bana

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Tobi canlıdan bu tarifelere geçtiğini söyleyenler var deneyip bilgi vereceğim.

• 5 yıldır türk telekomdayım 60gb lık olana geçmek istiyorum ancak

az önce yanımda ki vodafone lu arkadaşla beraber hız testi yaptık ben 110mbit alırken vodafone da 15mbit aldık internet hızında cidden bu kadar fark varmı herzaman ?

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde vofafone çok kötü..baz'a uzak vs..bir sürü kriter var.
  • HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    TT'ye taşımak için başvuru yaptım. Sim kartımı aldım. Taşıma gerçekleşince yine yazarım.
  • 1 ayligina yurtdisindayim simdi basvursam kargo gelse eve aile uyelerine teslim ederler mi acaba?

• alvarez kullanıcısına yanıt

Kuryeye bağlı genelde kimlik resim ve pin kodu atınca yardımcı oluyorlar ama bazıları diretiyor.

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Nerden nereye nasıl bi süreçten geçip sondurat tt oldu

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    Ne diyon ya, geçemezsin demiştin, onun için yazdım. Neyse blok, sana zamanım yok.
  • Vodofon ve tt büyük sehirlerde aynımı kalite de özellikle konuşma ?
  • Bu vodafone’dan nasıl esim alacağız? Esim’e başvurduk normal sim göndermişler. Ne yapmak gerekiyor?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    1 yıl vodafone red kullandım şehirler arası çok sorun yaşadım il il gezerdim. Türk Telekom 2 yıl kullandım daha iyiydi.
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

Numara taşıma yaparken mi isteniştiniz e simi

vemde e sim olarak istemeyi pilanlıyordumda

• USAEA U kullanıcısına yanıt
    Vodofon evet ebnde yaşamıştım 3 sene önce , turkcell de sorun yok ,Telekom bana da mantıklı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Vodofon evet ebnde yaşamıştım 3 sene önce , turkcell de sorun yok ,Telekom bana da mantıklı geldi

3 sene önce telekomda kötüydü fiber bağlanan baz arttıkça kapasite iyileşiyor vodafone eskisi kadar bitik değil.

• şimdi aradım 40 gb olana 329 tl dıyorlar. Sosyal medya felan yok.

Diğer tarıferlerı nasıl alacagız uyguna ? bır taktık varmı eskısı gıbı hat kapatıyorum faturalı hatta gecıs gıbı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.