|
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (3. sayfa)
-
-
Şuan için belirsiz, telekom 31 aralık demiş birazda diğer firmaların ne zaman bitireceğine bağlı.
-
Turkcell'den vodafone a yeni geçenler ne yapacak? Yaklaşık 40gün önce geçildi. 10gb 143'TL den faydalanma şansımız var mı?
-
Teşekkürler hocam, müşteri hizmetlerini aradım Aralık sonuna kadar geçerli dediler bana
-
Tobi canlıdan bu tarifelere geçtiğini söyleyenler var deneyip bilgi vereceğim.
-
5 yıldır türk telekomdayım 60gb lık olana geçmek istiyorum ancak
az önce yanımda ki vodafone lu arkadaşla beraber hız testi yaptık ben 110mbit alırken vodafone da 15mbit aldık internet hızında cidden bu kadar fark varmı herzaman ?
-
Bazı yerlerde vofafone çok kötü..baz'a uzak vs..bir sürü kriter var. -
TT'ye taşımak için başvuru yaptım. Sim kartımı aldım. Taşıma gerçekleşince yine yazarım. -
1 ayligina yurtdisindayim simdi basvursam kargo gelse eve aile uyelerine teslim ederler mi acaba?
-
Kuryeye bağlı genelde kimlik resim ve pin kodu atınca yardımcı oluyorlar ama bazıları diretiyor.
-
Nerden nereye nasıl bi süreçten geçip sondurat tt oldu
-
Ne diyon ya, geçemezsin demiştin, onun için yazdım. Neyse blok, sana zamanım yok. -
Vodofon ve tt büyük sehirlerde aynımı kalite de özellikle konuşma ? -
Bu vodafone’dan nasıl esim alacağız? Esim’e başvurduk normal sim göndermişler. Ne yapmak gerekiyor? -
1 yıl vodafone red kullandım şehirler arası çok sorun yaşadım il il gezerdim. Türk Telekom 2 yıl kullandım daha iyiydi. -
Numara taşıma yaparken mi isteniştiniz e simi
vemde e sim olarak istemeyi pilanlıyordumda
-
Vodofon evet ebnde yaşamıştım 3 sene önce , turkcell de sorun yok ,Telekom bana da mantıklı geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: texmo
Vodofon evet ebnde yaşamıştım 3 sene önce , turkcell de sorun yok ,Telekom bana da mantıklı geldi3 sene önce telekomda kötüydü fiber bağlanan baz arttıkça kapasite iyileşiyor vodafone eskisi kadar bitik değil.
-
şimdi aradım 40 gb olana 329 tl dıyorlar. Sosyal medya felan yok.
Diğer tarıferlerı nasıl alacagız uyguna ? bır taktık varmı eskısı gıbı hat kapatıyorum faturalı hatta gecıs gıbı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X