Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (5. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
560
Cevap
26
Favori
22.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdaydım. 9 unda taahhüdüm bitiyor. En ucuzu 380 TL olan 20 GB teklifleri vardı, diğerleri uçuk kaçık rakamlardı. Aradım teklif sunsunlar diye. Aynı saçma sapan tekliflerini yinelediler. Ben de dün Vodafone 20 GB 191 TL paketine başvurdum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hattımı 14.11.24 de Türk Telekom'a taşımıştım tekrar Vodafone'ye dönüş yaptığımda TT cezai işlem uygular mı acaba ?

• @qarakedi 5555'e TAAHHUT yazarak öğrenebilirsiniz.

@spdial Tobi yanımda uygulamasındaki chatbot, ücretsiz pass paket alma ve diğer ekstralar için ilk mesajdaki adımları okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 10:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, onlinedan taşıma için başvuru yapınca kurye ücreti oluyor mu acaba ?

• qarakedi kullanıcısına yanıt

@qarakedi

Kurye hizmeti ücretsiz

30+10+3 gb ve Sosyalpass almak için adımları okuyun

Ref kupon kodu kullanmak isteyen olursa 30 gb 3 ay veriyor ayrıca onayı edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye

Kupon Kodu FIRSAT60700462

Khttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına bu linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek

https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238680671304

Ücretsiz pass alma

Hat açıldıktan Freezone kullanıcı tanımı sayfasını açip doldurun daha sonra FREEZONE yazıp 1525'e sms atın hoşgeldiniz mesajı sonrası yanımda uygulamasını yukardaki 3gb linki ile açın sol üstte freezonelu ibaresini görünce tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 21:42:34 >

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Vodafone yanımda uygulamasında bir yapay zeka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

30 veya 60 gb için düşünüyorum ama e-devlet onayı aşaması seçeneği çıkmıyor. Direk mağazadan seçim çıkıyor.. Nasıl yaptınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 7 Aralık 2024; 10:42:32 >

80,65 cayma bedeli çıktı TT.de.

Hemen vodafone geçiş yaptım edevletle de onayladım, herşey için teşekkürler.

• @ukayl06 Başvuru da adres girişi sonrası 1 saat içinde edevlet onayı verebilirsiniz Haberleşme-İşletmeci Vodafone seçip eğer orada onay bekleyen yok diyorsa sizi kurye evrak atmış

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

@qarakedi Hayırlısı olsun hat açılınca ekstraları unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 10:56:28 >

Freezone da sosyal medya kapsamındaki özellikler.nedir hocam?

• arkadaşlar vodafone'a geçiş yapıp ardından geri turk telekom'a geçsem vodafone'a cayma bedeli ödemek zorunda kalır mıyım?

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

FreeZone Güzelliği Paketi kapsamında Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, ve Zula Mobile uygulamaları yönüne 20GB internet ve Sınırsız WhatsApp

• xcode35 X kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını merak ediyorum bende yeni vodafone geçtim 10 gb 190 tl ben türk telekoma geçmek istiyorum cayma bedeli çıkar mı bilen var mı ? Uygulamada 300 küsür diyor ama gerçek mi ilk ay olduğu için çıkar mı ?

Taahhüt sürecince geçerli mi? O şekilde ise baya iyi. 60 gb başvuru yapacaktım o halde 30 gb yeter. Kardeşim üzerine kayıtlı etsem sorun olmaz heralde. Bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 7 Aralık 2024; 12:54:38 >
  • @ukayl06 Evet 1 kez alınca paketi tekrarlıyor her ay ama siz geçinceye kadar ücretsiz biterse vs. Belli olmaz 2 ay önce o paket paralıydı şimdi ucretsiz alınıyor siz garantiye alın 60 gb alarak, ekstra bunuda alırsınız ücretsiz kalması durumunda.

Hattı açılınca kardeşinizin bilgilerini sitedeki form ve sms atarak freezone kayıt olabilirsiniz.

@Keremkasikci1907 Cayma ilk ay bağlantıdan memnun kalmadım diyip çıkacak faturaya itiraz edince düzeltiyor vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 13:2:9 >
  • Vodafone ucuz diye geçipte ah tüh çekmeyin sonra şebekeniz çeker gibi gözükür ama doğru düzgün konuşamaz internete giremezsiniz benden söylemesi

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Eskisi kadar kötü değil yatırımlar devam ediyor konudaki hız testleri bunun kanıtı gelişme var ama hala yetersiz orası doğru.

https://forum.donanimhaber.com/tum-operatorler-4-5g-hiz-testi-ana-konu-5g-ye-dogru-adim-adim--115719373-1309#160177899

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Aralık 2024; 13:4:35 >

Önce şarj olayını çözsünler geliştiklerine kanaat getiririm şarjı bekleme modun da bile emiyormuş niye şebeke sinyali zayıf olduğu için yakın çevremde çift telefon çift hat kullanan arkadaşlarım söylüyor

• Davet ettiğimiz kişi hattı açılınca başka operatöre taşıma yaparsa benim kazancım da bir sorun olur mu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.