Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone online başvurmuştum kartı adrese istemiştim cuma günü dijital kurye Çarşamba gününe randevu atamış kendimiz herhangi bir Vodafone bayisine gidip sim kartı alabilir miyiz online başvurduğumuz için tanımlayıp verir mi ek ücret vs çıkarır mı direk gidip fiziki sim kart alabilir miyiz dijital kurye beklemeden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Beklemektense gidip sor bence bayiye. Bende Perşembe online geçtim. Kurye getirince hemen açılacak sandığım için kurye seçtim ama Cumartesi geldi ve açılması için yine beklemem gerekiyormuş. Online geçip en yakın bayiden simi alıp geçişi başlatmak en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @oktay1910 Kendiniz neden randevu almadınız otomatik bazen geç tarihe atıyor, bayiler online edevlet başvurusuna giremiyor diye hatırlıyorum.

@hayalladam Bayiden de alsan kuryeden de beklemek zorundasın taşıma tarihini.

@Gilth Direk hotspot yaparsanız olmaz uygulama ile paylaşım yapınca yemiyordu paketten forumda araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 12:19:22 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Kendim randevu almaya çalıştığımda yine en erken aynı ayın 11'i Çarşamba gününü gösteriyor birde gelecek hafta 18'i çarşamba gününü gösteriyor daha erkene çıkmıyor hocam.

Bölgenizde yoğunluk vardır malum kampanya dönemi.

Anladım bayiye gitsem yardımcı olmazlar yani her türlü kuryedeki kartı mı beklemem lazım mevcut hat kapanır yenisi geç gelirse kaldık ortada o zaman

Değişmedi ise bayiler e devlet onayı olan başvuruya müdahale edemiyordu, mevcut hat niye kapansın anlamadım, kurye size sim kartı getirmeden taşıma işlemi devam etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 12:47:7 >
    Öyleyse tamam hocam teşekkürler sim kart gelmeden geçiş olur mevcut türk telekom hat kapanırsa diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 13:0:34 >
  • @mr.isson76 Hattınız sıfır değilse 90 gün bekleme yok sallamışlar, online başvurabilirsiniz bayilerle uğraşmayın.

@oktay1910 Merak etmeyin sim gelmeden taşıma başlamaz.

@Keremkasikci1907 1 ay cayma bedelsiz çıkış hakkı var tobiye cayma yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 13:46:9 >

Online başvuru yaptım,Telekom onay için aradı. Eski hat. Az önce Vodafone a başvuru yaptım. MH salladı demek ki. Teşekkürler

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Bu sadece vodafone a özgü birşey değil her kurum benzer ben pttcell den geçtim 195 tl öderken haber bile vermeden 515 tl yapmış :) Şikayetvar a yazanlara fiyat indirimi yapmışlar 2 dk lık iş keşke deneseydin umarım türktelekomdan memnun kalırsın.

• @cemilture Hatalı ref paylaşımı bu şekilde paylaşılan linkten 2 tarafta kazanamaz ilk mesajı okuyup düzeltin 2 tarafta mağdur olmasın.

@cowboy48 Evet bekleme şartı yok

• vav1en V kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin tarife beklenen tarife. Diğer hattım orada zaten. Aynı şey değil verdiğin örnek. Sınırsız internet olduğu için 300 dk ve 300 smsli zamanında 14 liraya verilen tarifeyi 500 lira yaptılar. Vodafone olayı çok farklı. 1996-2012 Turkcell, 2012'den sonra full TT'deyim zaten, gayet memnunum.

Ek: Ayrıca denemediğimi nerden çıkardın :) Mesaj yazmış olmak için yazmasak. 2 dk deneseydin falan acayip. 10 kere denemişimdir en az. Kızıp geçtim, ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 8 Aralık 2024; 15:54:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Uzun yıllardır turkcell kullanıyorum.

Taahütün bitmesine 15 gün var. Vodafone yalın fırsat 60gb 324 tl ile, Türk Telekom yıldızlı günlere özel 40 gb 320 tl tarifesi arasında kaldım. Sizler hangisini tavsiye edersiniz ? Turkcellden internet hızı ve çekim olarak memnunum fakat ücretler malum. Şuan kullanmaya devam etsem turkceli 50 gb 900 tl vereceğim.

• ztyfnp kullanıcısına yanıt

Hocam bence tamamen bulunduğunuz lokasyonla alakalı. En iyi çeken hangisiyse ona geçin. Benim bulunduğum yerde türk telekom daha iyi mesela.

• @cemilture Son attığınız doğru format diğer mesajları silin.

@ztyfnp Vodafone Turkcell'e denk degil, Türktelekom ile karşılastırmak gerekli vodafone avantajları daha çok, telekom çekim hız konusunda biraz öne geçti kırsala çok gitmiyorsanız vodafone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 16:8:49 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.