< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (7. sayfa)
-
-
Beklemektense gidip sor bence bayiye. Bende Perşembe online geçtim. Kurye getirince hemen açılacak sandığım için kurye seçtim ama Cumartesi geldi ve açılması için yine beklemem gerekiyormuş. Online geçip en yakın bayiden simi alıp geçişi başlatmak en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@oktay1910 Kendiniz neden randevu almadınız otomatik bazen geç tarihe atıyor, bayiler online edevlet başvurusuna giremiyor diye hatırlıyorum.
@hayalladam Bayiden de alsan kuryeden de beklemek zorundasın taşıma tarihini.
@Gilth Direk hotspot yaparsanız olmaz uygulama ile paylaşım yapınca yemiyordu paketten forumda araştırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 12:19:22 >
Kendim randevu almaya çalıştığımda yine en erken aynı ayın 11'i Çarşamba gününü gösteriyor birde gelecek hafta 18'i çarşamba gününü gösteriyor daha erkene çıkmıyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgenizde yoğunluk vardır malum kampanya dönemi.
Anladım bayiye gitsem yardımcı olmazlar yani her türlü kuryedeki kartı mı beklemem lazım mevcut hat kapanır yenisi geç gelirse kaldık ortada o zaman
Değişmedi ise bayiler e devlet onayı olan başvuruya müdahale edemiyordu, mevcut hat niye kapansın anlamadım, kurye size sim kartı getirmeden taşıma işlemi devam etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 12:47:7 > -
Öyleyse tamam hocam teşekkürler sim kart gelmeden geçiş olur mevcut türk telekom hat kapanırsa diye korkuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 13:0:34 >
@mr.isson76 Hattınız sıfır değilse 90 gün bekleme yok sallamışlar, online başvurabilirsiniz bayilerle uğraşmayın.
@oktay1910 Merak etmeyin sim gelmeden taşıma başlamaz.
@Keremkasikci1907 1 ay cayma bedelsiz çıkış hakkı var tobiye cayma yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 13:46:9 >
Online başvuru yaptım,Telekom onay için aradı. Eski hat. Az önce Vodafone a başvuru yaptım. MH salladı demek ki. Teşekkürler
Bu sadece vodafone a özgü birşey değil her kurum benzer ben pttcell den geçtim 195 tl öderken haber bile vermeden 515 tl yapmış :) Şikayetvar a yazanlara fiyat indirimi yapmışlar 2 dk lık iş keşke deneseydin umarım türktelekomdan memnun kalırsın.
-
-
Bahsettiğin tarife beklenen tarife. Diğer hattım orada zaten. Aynı şey değil verdiğin örnek. Sınırsız internet olduğu için 300 dk ve 300 smsli zamanında 14 liraya verilen tarifeyi 500 lira yaptılar. Vodafone olayı çok farklı. 1996-2012 Turkcell, 2012'den sonra full TT'deyim zaten, gayet memnunum.
Ek: Ayrıca denemediğimi nerden çıkardın :) Mesaj yazmış olmak için yazmasak. 2 dk deneseydin falan acayip. 10 kere denemişimdir en az. Kızıp geçtim, ok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 8 Aralık 2024; 15:54:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Uzun yıllardır turkcell kullanıyorum.
Taahütün bitmesine 15 gün var. Vodafone yalın fırsat 60gb 324 tl ile, Türk Telekom yıldızlı günlere özel 40 gb 320 tl tarifesi arasında kaldım. Sizler hangisini tavsiye edersiniz ? Turkcellden internet hızı ve çekim olarak memnunum fakat ücretler malum. Şuan kullanmaya devam etsem turkceli 50 gb 900 tl vereceğim.
-
Hocam bence tamamen bulunduğunuz lokasyonla alakalı. En iyi çeken hangisiyse ona geçin. Benim bulunduğum yerde türk telekom daha iyi mesela.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2024; 16:8:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X