Doğrudur freezone kullanıcı tanımlama ve silme işi baya zor, hatırladığım kadarıyla eskiden dilekçeyi bu maile atıyorduk siliyorlardı evraktalepleri@vodafone.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 1:29:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (9. sayfa)
-
-
Eyvallah bide mail atayım. Çok sıkıntılı sistemleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet telsimden kalma sıkıntıların devamı vodafone sistemi tekil olduğu için diğer 2 operatör gibi tc üstüne değil numara bazlı düzeltimesi biraz zor ondan dolayı yanımda da adımıza kayıtlı tüm hatları göremiyoruz her numaraya ayrı şifre alıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 1:31:28 >
Belirttiğim sistem güzel bence.ornek vermek gerekirse kardeşimin numarasını da ekliyorum uygulamaya kullanımlarıni takip ediyorum yoksa fatura aşımı yapabiliyor ,hat onun üstüne kayıtlı. Diğer iki operatorde bu yok sadece üzerine kayıtlı hatlari uygulamada takip edebiliyorsun
60GB 324TL bu tarıfeye nasıl gecebılırız? Mevcutta 20 gb 260 tl oduyorum
-
Taahhütüm biterken 16 gb 118 tl den gibi bir fiyat çıkıyordu uygulamadan. Taahhütütüm bitti önceki tarifemi 190 liradan kullanmaya başladım. Önceki teklifi alabilmem için yapabileceğim bir şey var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyat çok iyi ama merkezi yerdekiler için iyi, kırsalda Turkcell alternatifsiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başvuruyu yaptım şubeden sim kart teslimini seçtim fakat e devlet onayı için girdiğimde onay yoktur diyor neden olabilir?
-
@ilkerkara Edevlet onayı kurye teslimat için geçerli.
@Neil Patrick Harris Şuan eski vodafone abonesi olan tobi canlıya bağlanıp faturasıza geçmek istiyorum diye belirtin mh teklif sunar.
@freedom058 1 ay dolmadı ise geçemezsiniz git gel yapmanız gerekli.
@cdemirkaya Git gel yapmak için en uygunu bimcell faturasız.
@Zynisch RA Freezone tanımlama içim aileden aynı soyad olması yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 10:48:56 >
Ben kurye tesliminden önce geçiş için belgeleri e devletten imzaladım hocam kurye bekliyorum daha.
Vodafone geçip geri türk telekoma geçsek bekleme süresi var mı cayma bedeli çıkar mı?
-
Online taşıma kaç gün sürüyor ortalama? E-devlet onayı yapıldıktan sonra kurye imza vs istiyor mu?
2 gün de geliyor kurye kimlik istiyor. E devlet onayı yaptığınız için başka bir şey yapmaya gerek yok.
Hocam hat sahibi değişikliğinde 90 gün bekleme zorunluluğu var mı? Ben yaklaşık 1.5 ay önce hattı kendi üzerime devraldım, şu anda TürkTelekom'dayım, Vodafone'un bu tarifelerine geçis yapabilir miyim?
3 gün anca sürüyor. İstemiyor.
-
-
Bu tarifelere engelli indirimi yokmuş. Doğru mu???
edit : doğruymuş.. yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 11 Aralık 2024; 17:49:55 > -
Hocam yol üzerinde bir bayiye sormuştum çok yüksek tutarda cayma bedeli çıkar vs. dedi muhtemelen geçiş yapmasın diye uydurdu o zaman.
Türk telekoma ekim ayının sonunda taahhüt vermiştim 20 gb vergi dahil 295 TL cayma bedeli 500 TL civarı diyor, Vodafone 20 gb 191 TL + 15 Tl vergi olana geçmek mantıklı mı sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X