Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
993
Cevap
39
Favori
45.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ücretsiz pass ne oluyor tam olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Hocam edevlette onay bekleyen işlem yok diyor ne yapabilirim?
    Birde 26 yaş altı biri var ama hat benim üstüme sorun olurmu onun bilgileri girsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 9 Aralık 2024; 20:34:29 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

FreeZone Güzelliği Paketi kapsamında Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, ve Zula Mobile uygulamaları yönüne 20GB internet ve Sınırsız WhatsApp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Mağaza teslim seçilirse edevlet olmaz, 1 saat geçmisse başvuru takipte onay araması diyorsa evrakları kurye getirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 20:35:12 >
    yok daha yeni yaptım adrese teslim seçtim e devlete yönlendirdi banka üzerinden giriş yaptım fakat onay görünmedi
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

5-10 dk bekleyin düşecektir oraya.

• Dikkat!

20 gb tarifesinin fiyatı aşağı yönlü güncellendi geçecek veya eski fiyattan yeni başvuru yapıp ta sim kart teslim almayanlar iptal edip yeniden başvurun...

Diğer tarifeler değişmedi

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 21:56:43 >

10 gb tarifeyi seçmiştim hattım açıldı 20 gb 179 tl olana geçebilirmiyiz müşteri hizmetlerinden

• ketoral K kullanıcısına yanıt

Hayır tarifeler arası geçişte 30 gün bekleme şartı var, hattı bimcell'e taşıyıp geri buraya gelebilirsiniz.

• Şimdi Vodafone hattım açıldı. yarın BİMcell'e geçsem BİMcell açılır açılmaz, hemen akabinde geri Vodafone taşıma olur mu

• spdial S kullanıcısına yanıt

@spdial Olur

Eyy vodafone fiyatlarla sürekli oynayıp ne yapmak nereye varmak istemektesin...Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 21:53:48 >
  • Yeni tesis ücreti hariç diyor, kelime oyunu var sanki

Caymayı kabul edersem bir aylık mı fatura geliyor yoksa günlük mü

hat bir saat önce açıldı

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 9 Aralık 2024; 21:59:53 >
  • 3 firma anlaştı. cayma bedellerini topluyorlar

• @spdial Kullanılan gün ve içerik kadar yansır, öiv sadece sıfır hat alımında.

@KoşanBalık Vodafone ilk ay almıyorda diğer 2 firma alır ayrıca çöpe giden binlerce simkart evrak vs. cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 22:13:24 >

almıyorsa güzel. beğenmezsem telekoma dönerim bende . bu iyiymiş

Dijital kuryeden kart bekliyoruz nasıl iptal edebiliriz bu başvuruyu kart gelmedi daha nasıl iptal edip yeniden başvurabiliriz.

• 20gb 191 lira Basvuruyu dun yaptim. Carsamba sabah gecis olacak diye sms geldi. 179 liraya dusurmek icin bir sey yapabilir miyim, henuz gecis gerceklesmedi

Hocam 2 gün için aşağı yukarı ne kadar cayma bedeli çıkar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.