< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (11. sayfa)
-
-
Hocam edevlette onay bekleyen işlem yok diyor ne yapabilirim?
Birde 26 yaş altı biri var ama hat benim üstüme sorun olurmu onun bilgileri girsem?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 9 Aralık 2024; 20:34:29 > -
FreeZone Güzelliği Paketi kapsamında Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, ve Zula Mobile uygulamaları yönüne 20GB internet ve Sınırsız WhatsApp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaza teslim seçilirse edevlet olmaz, 1 saat geçmisse başvuru takipte onay araması diyorsa evrakları kurye getirecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 20:35:12 >
yok daha yeni yaptım adrese teslim seçtim e devlete yönlendirdi banka üzerinden giriş yaptım fakat onay görünmedi -
5-10 dk bekleyin düşecektir oraya.
-
Dikkat!
20 gb tarifesinin fiyatı aşağı yönlü güncellendi geçecek veya eski fiyattan yeni başvuru yapıp ta sim kart teslim almayanlar iptal edip yeniden başvurun...
Diğer tarifeler değişmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 21:56:43 > -
10 gb tarifeyi seçmiştim hattım açıldı 20 gb 179 tl olana geçebilirmiyiz müşteri hizmetlerinden
Hayır tarifeler arası geçişte 30 gün bekleme şartı var, hattı bimcell'e taşıyıp geri buraya gelebilirsiniz.
-
Şimdi Vodafone hattım açıldı. yarın BİMcell'e geçsem BİMcell açılır açılmaz, hemen akabinde geri Vodafone taşıma olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@spdial Olur
Eyy vodafone fiyatlarla sürekli oynayıp ne yapmak nereye varmak istemektesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 21:53:48 > -
Yeni tesis ücreti hariç diyor, kelime oyunu var sanki
-
3 firma anlaştı. cayma bedellerini topluyorlar
-
@spdial Kullanılan gün ve içerik kadar yansır, öiv sadece sıfır hat alımında.
@KoşanBalık Vodafone ilk ay almıyorda diğer 2 firma alır ayrıca çöpe giden binlerce simkart evrak vs. cabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 22:13:24 >
almıyorsa güzel. beğenmezsem telekoma dönerim bende . bu iyiymiş
-
Dijital kuryeden kart bekliyoruz nasıl iptal edebiliriz bu başvuruyu kart gelmedi daha nasıl iptal edip yeniden başvurabiliriz.
20gb 191 lira Basvuruyu dun yaptim. Carsamba sabah gecis olacak diye sms geldi. 179 liraya dusurmek icin bir sey yapabilir miyim, henuz gecis gerceklesmedi
Hocam 2 gün için aşağı yukarı ne kadar cayma bedeli çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X