< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (13. sayfa)
-
-
@kartanesi37Hat geçince Bimcell'e geçıp yeniden buraya dönebilirsiniz.
@07ENGİNEER İlk mesaja ekledim 3gb tarifesi f/p değil 10 gb varken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 13:56:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. TT de taahhütü bitmiş bir hattım var. Birazdan bayiye gidip Vodafone 20 GB lik tarifeye geçiş yapıcam. Benim yararlanacağım bir hediye İnternet kampanya ve sosyal pass gibi şeyler var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnternet sitesinde var, yeni afişe de eklemişler. Yeni gelene tabi ama Türk Telekom da da aynı tarife var lazımsa hangisini kullanıyorsanız öbürüne geçersiniz.
Direk bayiden işlem başlatmayın, eğer bayiden teslim almak istiyorsanız işlemi onlinedan kodla baslatıp teslimat seçeneği bayi seçebilirsiniz böylece 30 gb hediyeyi alırsınız.
30+10+3 gb ve Sosyalpass almak için adımları okuyun
Takıldığınız nokta olursa pm den yazabilirsiniz yardımcı oluyorum
Kupon kodu kullanmak isteyen olursa 30 gb 3 ay hediye ayrıca onayı edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye
30 GB
Kupon Kodu FIRSAT60700462
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=
Forum linkleri bozduğu için 30 gb ibaresini görmezseniz kupon kodunu manuel giriniz
E devlet onayı başvuru sonrası 1 saat içinde buradan internet bankacılıği ile girip haberleşme-Vodafone seçilip onay verilmeli, 1 saat içinde verilmezse evrak kuryeye atıyor Teslimat mağaza seçilen başvuruya edevlet onayı çıkmaz
https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi
3 gb için
Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına bu linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek
https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238627520561
Damga vergisi taahhütnameden dolayı her firma yansıtır tek seferliktir sadece ilk ay 10 gb 16,27₺ - 20 gb 20,36₺- 60 gb 36,86₺ yansır.
Ücretsiz pass alma
Hat açıldıktan Freezone kullanıcı tanımı sayfasını açip doldurun daha sonra FREEZONE yazıp 1525'e sms atın hoşgeldiniz mesajı sonrası yanımda uygulamasını yukardaki 3gb linki ile açın sol üstte freezonelu ibaresini görünce tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.
https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 14:55:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bayiden teslim seçeneğini seçince direk gidip alabilirmiyim hocam ? Birde kurye ücreti falan ödermiyim ?
Evet beklemeden direk alabilirsiniz sim kartı, ücretsiz işlemler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 14:31:29 >
Çok teşekkür ederim hocam.
Kampanya son başvuru tarihi nedir? Turkcell 15'e çekmis
Sistem gittiğinde o hatayı veriyor 3-4 kez tekrar deneyin adres kısmına geçer.
Ayın 27 sinde fatura kesimi var. Şu an 481 TL cayma çıkıyor. 27 sinden sonra bir 90 TL daha düşer cayma bedeli ama o zamana kadar devam eder mi acaba? Çok kararsıızm. 27 nisana kadar taahhüt var ve 25 GB 235 TL ödüyorum. 20 gb geçeceğim.
@KimYon_Reyiz Gidebiliyorsunuz, bayiye online numara taşıma başvurum var diyince tablete numara girip simkart getirir.
@xweser Ne kadar geç başlatırsanız o kadar cayma az ödersiniz ama belli olmuyor 3. kez değişim oldu tarifelerde.
Daha garantisi başvuruyu kurye seçip en uzak tarihe randevu alabilirsiniz.
@dgkn7 15 Aralık olmuş deniliyor.
@Richard Parker Netgsm'i boğdular resmen maalesef firma da buna müsade etti medya iletişim sıfır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 15:24:47 >
Bugün bayiden 2 hattımı da 20 gb 179 TL olan tarifeye taşıdım, en geç 48 saat içinde hatlaırn açılma zamanı bildirilecekmiş bayiden işlem yapan arkadaşlar en erken ne kadar sürede bildirim geliyor ve hat açılıyor bilgisi olan var mı?
Soranlar için bayi kampanya 15 aralıkta bitiyor dedi doğruysa eğer.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 15:45:0 >
Eyvallah hocam. Kurye her ilin ilçesine geliyor mu? Bir de kurye işlemi ile mi taşıma gerçekleşmiş oluyor? Kampanya bitse de başvurumuzu yapmış olmamız yeterli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 10 Aralık 2024; 15:31:22 >
Öylede yapabilirdim ama 20 gb yetiyor hocam anca dolduruyorum zaten uğraşmak istemedim.
26 kasım gecesi faturam kesilmişti şuan yaklaşık 14 gün gibi oldu Türk telekom müşteri hizmetleri 15 günü geçerse tam fatura olur diyor doğru mudur yoksa kullandığımız kadar mı ödeme yaparız?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 15:41:5 >
Hat taşınırsa 30 Gb için cezai bedel çıkıyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X