Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Premium unutmuşum ekledim 4,90 ilk ay diğer aylar 39,90

Ücretsiz 30+10+3gb 100₺ fatura indirimi ve Sosyalpass almak için adımları okuyun

Edevlet-Kurye Yöntemi

Kupon Kodu FIRSAT60700462

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=FIRSAT60700462&cid=perf-ambaff

Kupon kodu girilir istenilen tarife seçilir 30 gb 3 ay hediye ibaresi görünür, Bilgilerinizi girdikten sonra adres bilgisi girilir daha sonra teslimat türü seçilir

ayrıca onayı Kurye-edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye

30 gb ibaresini görmezseniz kupon kodunu manuel giriniz.

E devlet onayı başvuru sonrası 1 saat içinde buradan internet bankacılıği ile girip haberleşme-Vodafone seçilip onay verilmeli, 1 saat içinde verilmezse evrak kuryeye atıyor

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Edevlet onayı sonrası dijital kuryeden gelecek smsdeki linkten randevu alabilirsiniz, almazsanız en yakın tarihe otomatik atanır

Kurye simkartı teslim ettikten sonra 48 saat içinde taşıma smsi gelir

urye hizmeti ücretsiz

1 ay cayma bedelsiz çıkış(abone olunca tobiye cayma yazın)

Mağaza teslimat yöntemi

Kupon kodu girilip tarife seçilir adres girilir teslimat yöntemi mağaza seçilir, başvuru sonrası herhangi bir bayiye giderek online numara işleminiz olduğunu belirtip numara söyleyip tablete giriş sonrası görevli sim kartı verip imza alır

Sim teslimat sonrası 48 saat içinde sms ile taşıma bilgisi içeren sms gelir.

Hattımız açılınca

3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına bu linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek

https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238627520561

Damga vergisi taahhütnameden dolayı her firma yansıtır tek seferliktir sadece ilk ay 10 gb 16,27₺ - 20 gb 20,36₺- 60 gb 36,86₺ yansır.

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

Ücretsiz pass alma

Hat açıldıktan Freezone kullanıcı tanımı sayfasını açip doldurun daha sonra FREEZONE yazıp 1525'e sms atın hoşgeldiniz mesajı sonrası yanımda uygulamasını yukardaki 3gb linki ile açın sol üstte freezonelu ibaresini görünce tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform

100₺ her ay fatura indirimi+hediye çarkı hakkı

Hattınız taşındıktan sonra yanımda uygulamasından ilk ay 4,90 premium olursanız ekstra çark hakkı ve vodafonepay 100₺ cüzdan kodu alabilirsiniz aldığınız kodu vfpay uygulamasına cüzdandan ekleyip faturanızı 100₺ daha düşük ödeyebilirsiniz.

HEDİYE KAHVE

Henüz gözükmeyen yeni kampanya cofy hediye kahvenizi linkle alabilirsiniz benim kupon kodumu kullanıp abone olanlar pmden yazsın ekstra olarak 1 kod ben ileticem afiyet olsun.

https://vfselfservis.page.link/coffy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 18:51:21 >

• ben mağazadan 60gb tarifesine taşıdım sim kartı aldıktan sonra bu konuyu gördüm, 1 saat sonra da internetten de başvurdum mağaza teslim diye. bakalım +30gb gelecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 10 Aralık 2024; 17:11:46 >
  • @7nbitirdin Mağazadan aldığınız ilk başvuruyu bugün iptal etmezseniz bayiden ilk yapılan başvuru geçerli olur doğal olarak hediye gelmez, online kanaldan yapılan başvuru ön başvurudur sim kartı teslim almadıkça geçerliliği yok.

@18yusuf 48 saat bekleme mağazadan da alsanız var bu ay yoğun taşıma süreci olduğu için böyle, önemli olan kuryenin sim kartı teslim etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 17:15:51 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

mağazadan almam için başvuru numarası verdi, büyük ihtimal işe yaramayacak. her ay 30gb sa üzdü, 3 ay için toplam 30gb sa yapacak birşey yok :)

• Ek faydalarla beraber türktelekom dan çok çok daha avantajlı bence türktelekom yıldızlı günler kampayasıyla mukayese dahi kabul edilmez tabi üstüne bir kampanya daha yapmazlarsa :)

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Taşıma yaptın mı hocam bir ceza çıktı mı cayma bedeli dışında, bir de Vodafone sitesinde 3 ay içerisinde 1 kez operatör değiştirebilirsiniz diyor o doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt

tarife detayı

https://cms.vodafone.com.tr/static/document/24-12/05/yalin-firsat-60gb-paketi-tarifesi-esaslar.pdf

cayma bedelinden hiç bahsetmemişler :), geçen sene kötü olduğunu görünce hemen vodafone dan tt ye geçmiştim cayma bedeli çıkmamıştı

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    1 hafta oldu geçeli, daha fatura çıkmaz, o yüzden bilmiyorum. 3 ay olayı yalan, geçiş yaptıktan sonra aynı gün bile geçersin başka operatöre. Yeni hatlar için geçerli o 3 ay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal pass olayı her ay yenileniyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

1 kez alınca otomatik devam ediyor her ay

Ayrıca henüz gözükmeyen yeni kampanya cofy hediye kahvenizi linkle alabilirsiniz benim kupon kodumu kullanıp abone olanlar pmden yazsın ekstra olarak 1 kod ben ileticem afiyet olsun.

https://vfselfservis.page.link/coffy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 18:47:47 >

Teşekkürler. Ozaman vodafona geçiş yapayım ben haftaya geçiş biter mi acaba

• vav1en V kullanıcısına yanıt

Türk Telekom Prime de çok avantajlı ya, çekim gücü avantajı da düşünülünce o da kullanılır. Bir tek Turkcell pahalı kaldı bence ikisinin yanında, çekim olarak de eskisi gibi ağır üstünlüğü yok benim deneyimime göre Türk Telekom çoğu yerde geçiyor kendisini 😀

• @Şuyo Derler Adıma Sim kartı teslim aldıktan yaklaşık 48 saat sonra geçiş bitmiş oluyor.

@55superx Son eklediğim toplam fırsatlara bakarsanız şuan vodafone daha avantajlı, Türktelekom migros kampanyası dışında boş onda da geçersiz kod veriyor ilgilenmiyor müşteri şikayetleri ile...

@mortymeh Orası bazen gidiyor ancak önemsiz gelen bilgilendirme smslerini dikkate alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 19:9:48 >
    Anladım da yeni hat almıştım 90 gün süresi salı günü dolacak o yüzden dedim

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

@Şuyo Derler Adıma Haftaya salı dolacaksa başvuruyu bugün yapın ancak randevu tarihini salı günü seçin böylece sorun olmaz, 90 gün öncesi talep iletilirse red yer.

Yani karşı firmaya talep sizin sim kartı teslim aldığınız gün iletiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 19:2:24 >
    Anladım o zaman şimdi başvurayım tarihi ertelerim teşekkür ederim.

Her hafta bir kahve veriyor Türk Telekom, sabiha gökçen havalimanına ücretsiz transfer veriyor. İkisini de kullanıyorum Türk Telekomunkiler daha çok işime yarıyor genelde ama ikisi de güzel gerçekten, Vodafone arada çıldırıp 4-5 Starbucks kahve hakkı veriyor mesela 😀

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

En cömert Vodafone kesinlikle

• @Gebeskeli 50 kişi kullanabilir zaten dolunca 30 gb ibaresi göstermez yani kullanabilirsiniz.

@vindobona Değmez 31 gün kala cayma bedelsiz geçersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 20:32:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.