Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
993
Cevap
40
Favori
45.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dahil, ücretsiz olan aşım olunca alınabiliyor veya 1000₺'e kadar aşım iade tek seferlik mh yapıyor @johnny lenn

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 6:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, numara taşıma ile TT den geçiş yaptım. Hattım dün gece açıldı, bu fatura tutarı neden böyledir acaba?

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasıza geçip tekrar bunlardan birine geçebilir miyiz acaba?

• OmC43 kullanıcısına yanıt

başka operatörde faturasıza geçip bu tarifelere geçebilirsiniz tabiki

• avastos A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Faydalandım.

Bu arada bir sekilde başvurum iptal oldu bende anlamadım.ama iyi ki olmuş 20 GB lik tarife 191 TL yerine 179 TL ye düşmüş

• "Aylık 100 TL nakit cüzdan hediye" kampanyası 3 GB olan tarife icin geçerli midir?

Banka SIM kart blokeleri düşündürüyor sadece.

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt

bütçe dostu tarifelerde geçerli diye biliyorum hocam ben o kampanya

• Sim kartı teslim almak için dün bi avm deki vodafona gittim içerde kimse yoktu. eleman çok yoğun yapamıyoruz falan dedi. tüm türkiye böyleymiş falan.

bugün müşteri hizmetlerini aradım sim kartı avm dışındaki vodafon bayilerinden alabilirsiniz dedi . bir de onu deneyecem bakalım. ya bayideki eleman yada müşteri hizmetleri yedi beni.

bu arada turkcell e de 15 gün önce 1 yıl taahhüt vermiştim onlar da dedilerki ilk 3 ay cayma bedeli yok . pek inanamadım ama bakalım fatura yollarlar heralde .

kısa bir vodafon yapmıştım 5-6 sene önce onun dışında taşıma tecrübem yoktu. ilginç süreç oluyor

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Farklı tarifeler mi oluyor yukarıdakilerden?

İlk mesajda yazılmış indirim. Ondan sordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

o bahsettiği yanımda premium kampanyası ondan faydalanabilirsiniz premium olduğunuz sürece hocam.

• @raskolinkov Dün geçen fatura kesim 7 Aralık gösteren kişilerde genel sorun, fatura kesildiğinde düzelmesi gerekiyor.

@TH3ROCK Aralık kampanyadan bağımsız premium olan her aboneye veriyor 100₺ kodu her ay.

@clamp Yoğunluk olduğu doğru ama bekletip yapmaları gerekirdi.

Kodumu kullanıp bugün taşıması olan tüm arkadaşların ekstra kahve kodları pm den iletilmiştirVodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 10:49:10 >
  • rezorvoir kullanıcısına yanıt

Ben 191 lirayken geçtim, 1 gün sonra 179 oldu. Şans...

• Arkadaşlar Yalın 20GB tarife fiyatını başvururken 191 tl iken numarasını vodafone taşıdıktan sonra 179 tl ye güncelleyebilen oldu mu. Ben müşteri temsilcisini aradım mont kazak örneğini verdi bana. Neymiş mont alındıktan 1 gün sonra fiyatı düşübiliyormuş.

• kartanesi37 K kullanıcısına yanıt

@kartanesi37 Mh bakmayın siz sallama uzmanı hepsi, doğrusu yapılabiliyor ancak 30 gün geçmediği için sistem izin vermiyor gelecek ay 30 gün dolduğunda bu tarifeler bayi-mh üzerinde alıma açık olursa geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 11:0:30 >
  • Dün geçenide yeni fiyata güncelleyecekler o zaman, adam keriz mi niye fazla ödeyecek..? güncellemeyen operatörde durmayın beyler,kabul etmeyin bu saygısızlığı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.