Kod kullanip (kod verene de) kodu kullanana da internet gelmediği söyleniyor ? Ondan sordum koş kullanip gecicem de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (16. sayfa)
-
-
İşlemde hata yapmazsanız (kodu paylaşan da hata yapmazsa) sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Zaten başvururken 30GB son aşamada gözüküyor ise sorun yoktur. Kod sahipleri 300TL ödül alıyor bu arada internet almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2024; 20:47:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Furkovic 31 gün altına düştüğü için cezasız geçebilirsiniz teyit için 5555'e TAAHHUT yazarak öğrenebilirsiniz.
@Gebeskeli Hayır geliyor ancak tüm uyarılarıma rağmen diğer ref kodu paylaşanlar forumun linklerini bozması kaynaklı hatalı paylaşıyor, kullananda dikkat etmiyor 2 tarafta mağdur oluyor...
Şuana kadar kodumu kullanan herkese geldi buda kanıtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 21:3:1 >
-
O 3 ay geçerli 30gb için mağazadan sim kart alma seçeneğini seçebilirsiniz. Ekstra 10gb kurye işi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben dün başvuru yapsaydım bu gece büyük ihtimalle geçerdi. Son 1 ayda 3 numara taşıma yaptım. Bana yarın aktif olması lazımdı. Yarın gün boyunca evde olmayacağım. Paketsiz Bimcell ile bakışıyorum. Gideceğim yerde TT'de doğru dürüst çekmiyor. Sağlık olsun Pazar gününe kadar bir şekilde elimize geçer inşallah.
Kurye bugün ne aradı ne sordu bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 10 Aralık 2024; 21:5:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Numaramı Vodafone a taşıdım az önce açıldı . Yalın 20 GB 191 TL lik tarifeye gectim. Ancak Vodafone yanımda uygulamasinda ücretler bu şekilde görünüyor. Niye böyle oldu.
Türk Telekom evde bile çekmiyor. 800 lira cayma bedeli çıkarıyorlar Tüketici Heyetine versem kazanır mıyım? Telefon düşmüyor ulaşamadığını söylüyor kime sorsam. Vodafone geçicem artık yetti.
-
Merhaba arkadaşlar az önce 3 GB olana başvuru yaptım e devlet ile onayladım fakat e sim olarak alacağımı unuttum kurye randevusu oluşturduktan sonra aklıma geldi direk randevuyu iptal ettim numaram taşınır mı sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 gün önce Türk Telekoma taahhüt vermiştim. Şimdi hattımı buna taşısam ceza yer miyim sizce.
Taahhut yaz 5555 e gönder
Sonuca bak ona göre hareket et
22 lira ceza yansıyormus. Teşekkürler.
Geçiş yapıyorum bende Vodafone a
Kurye sim kartı getirirken teyit için arıyor mu
Yoksa direk adrese geliyormu
Numaraya ulaşamayacak o yüzden
@krkmz1666 Kampanya dönemi yoğun olduğu için daha arayan görmedim direk geliyor kapıyı açan olmazsa iptal ediyor sms ile yeniden randevu alın diye bilgi geliyor.
@Murat_5320 22 günlük cayma çok tutmaz, 30gb hediye ve diğer avantajlar için ilk mesajı okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Aralık 2024; 23:52:5 >
O zaman sıkıntı yok ulaşamayıp gelmemezlik yapmasında.
Yarına randevu için Kurye atamaları sabaha mı görünüyor peki
@kartanesi37 Güncel tutar hatalı olabiliyor fatura kesildiğinde fazla çıkarsa itiraz edersiniz.
@krkmz1666 Sabah görünür ama takip ekranı bile çalışmıyor bölgedeki diğer gidilecek adrese göre dağıtıma çıkıyor kurye genelde mahalle bazlı dolaşıyor.
bu tarifelerde durma özelliği var mı acaba? yoksa da ücretsiz/hediye olarak sonradan tanımlanabiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X