< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (18. sayfa)
-
-
ilk ay 4,90 diğer aylar 39,90 ekstra çark hakkı ve vodafonepay 100₺ cüzdan kodu alabilirsiniz aldığınız kodu vfpay uygulamasına cüzdandan ekleyip faturanızı 100₺ daha düşük ödeyebilirsiniz(diğer aylar 60₺ indirim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 11:21:20 > -
Yalnız 100 tl cüzdan kampanyası yakında bitecekmiş mh'nin dediğine göre,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Aralık 2024; 11:30:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komple bitmez ancak oran değişebilir, beğenmezseniz iptal edersiniz üyeliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 11:36:17 > -
3 GB üyelik verilen linkte çıkmıyor. Bu tarife kaldırıldı mı? Babam için alacaktım.
Tamam gördüm, sayfayı yana kaydırmak lazımmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 11 Aralık 2024; 11:41:26 > -
arkadaşlar dün akşam freezone a geçtim. ama vodafone yanımda uygulamasında, sanki freezone lu değilim gibi gösteriyor. bunun için ne yapmak gerekir acaba bilen var mıdır?
-
@scofield3459@ukayl06 Pmden sormuştunuz ama herkes sorabilir genel cevap olsun, yanımda uygulamasında freezone gözükmeyenler fatura kesim tarihini beklemeli hala görünmezse farkli numarada eski tanım kalmış olabilir.
@sp@wn Sayfayı kaydırın mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 11:57:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
0850 8222222 numaradan Kurye aradı evdemisin teyit aldı 2 dak içinde geliyom dedi geldi
donanımlıydı kıyafette yerindeydi kimlikle NFC doğrula yaptı sim kartı teslim edip ayrıldı
Evet netgsmden annemin hattı için 3 gb pakete geçiş işlemini başlattım.Netgsm iyiydi ama 12 ay sabit fiyat garantisi varken duramazdım.1 yıl rahatız bakalım
@krkmz1666Taşeron firmalarda bu tür standart farklılıkları oluyor, bizim bölgeye bakan hayattan bıkmış gibi hiç aramıyor sormuyor sim kartı teslim edip gitme derdinde yoğunluk kaynaklı.
@Akcam46 Netgsm her taraftan saldırı yedi göğüsleyemedi maalesef.
Valla dilimde tüy bitti şu ref link paylaşanlara bakıyorum paylaştığınız linkler geçersiz düzeltin diyorum hala devam ediyorlar! Abone olan 30 gb gelmedi diye ekşiyecek başınıza size de kazanç gelmeyecek amacınız nedir yani anlamadım iyi niyetli olarak 3-4 kez uyardım artık uğraşamam.
Adam birde kasıma özel yazmış hangi aydasınız tamam kopyala yapıştır yapıyorsunuz paylaştığım içeriği olduğu gibi de az kontrol edip atın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 15:55:46 > -
Müşteri hizmetleri ile konuştum. Kampanya Aralık ayına özel kampanya ve ay sonuna kadar geçerli dedi.
Taahhutunun son ayına girecegim 26.12.2024 u beklemekten başka çarem yok bekliyecegim.
Turkcell kampanyası 20 Aralık 2024 de bitiyor.
turkcell 15 aralikta bitiyordu, uzattilar mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birkan bey ben vodofone hattımı taşıtcam ama bu damga vergisi muhabbetin yüzünden kafam karıştı tarife ücreti+telsiz parası hariçinde bir vergidemi alacaklar
-
İlk mesajda damga vergisi ile ilgili bilgi mevcut, anlamadığınız nokta nedir?
Alıntı
metni:Damga vergisi taahhütnameden dolayı her firma yansıtır tek seferliktir sadece ilk ay 10 gb 16,27₺ - 20 gb 20,36₺- 60 gb 36,86₺ yansır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 17:27:15 > -
Ay sonuna kadar geçerliyse işimize yarayacak. Bilgi için teşekkürler.
-
Hocam hat devir işlemi sonrası 90 gün bekleme olayını hem Vodafone hem de Turkcell müşteri hizmetlerine sordum, beklemenize gerek yok dediler. Beklemeden geçiş yapanlar da varmış sanırım. Ben de bir şansımı deneyeceğim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X