Devirde bekleme süresi benim bildiğim değişmedi ama denemiş olursunuz kayıp yok en kötü red edilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 19:35:55 > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (19. sayfa)
-
-
Turkcell 15 inde kampnaya bitiyordu siz 20 si die nerden çıkattınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Jedi_masterr @Eriond O fiyatlara 1 dk durulmaz telekomda
@alix1058 PTTcell mevcut bitince düzgün teklif sunmuyor başka yere geçmeniz gerekiyor.
@karadagli74 Belirsiz belirlenen kota dolduğunda bayilere mail gider kapatıyoruz bugün kampanyayı diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 19:54:6 > -
Mahallemdeki bayii nin afişi buyrun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya arkadaslar bizde eylül ayında vodafone 3+9 aylık taahhüt verip 20 gb lık pakete gecmiştik. (ilk 3 ay 210 TL, sonraki 9 ay 310 TL, o an en ucuz buydu malesef taşıma dahil, ilk 3 ay idare ederiz deyip seçtik), 20 eylül de taahhüt baslangıcı gözüküyor, baska hatta geceyim ya da tasıyıp tekrar gelelim dedik şu tarifelere ama ilk 3 ay taahhüt 20 aralıkta bitecek olmasına rağmen bana diyorlarki cayma bedeli cıkar, uygulamadanda bakıyorum 1100 küsür cayma bedeli var. Ne yapabiliriz acaba? bana diyorlarki taahhüt süresini gecmişsiniz, 20 ağustos 2025 de bitecek diyor. Böyle bir şey olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 11 Aralık 2024; 22:25:47 > -
@SecurityMJ İlk 3 ay sadece fiyat düşük cayma alınır, size tavsiyem 542 arayıp faturasız geçmek istiyorum diyeceksiniz sizi aktardığı birim daha avantajlı fiyattan cayma bedelsiz başka faturalı teklif sunar.(sözlü onay aşamasına kadar diretin)
@mahmut_emmi Beklenen tarifeden neden çıktınız ki bulunmaz bir daha
@pusat1249 Sim kart değişmediği için sim bloke olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 22:52:56 > -
İnt. üzerinden başvuru, e devlet onayı ve bayiden elden sim alımı ile perşembe başvuru yapsak ne zaman aktarım biter, hat açılır.
-
eyvallah abi bir deneyelim bakalım, kayıt actırdım önce tekrar incelensin diye
-
@karizma1234 Edevlet onaylı başvuruyu bayiden alamazsınız kurye getirir, bayiden almak istiyorsanız magaza seçip sözleşmeyi orda imzalıyorsunuz.
Farkı ne derseniz +10gb alamiyorsunuz kurye-bayi arasında 1 gün oynuyor perşembe başvuru olursa pazar-pazartesi bağlayan gece sorun olmazsa geçmiş olur.
@SecurityMJ Kayıtdan bir şey çıkmaz dediğim taktiği deneyin.
@sorumsuzadam Gelen linkte karşı firma onay bekleniyor demiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Aralık 2024; 23:36:50 >
Tüm adımları yaptım ama yanımda uygulaması sol üstte Freezone yazısı gelmedi, red yazıyor.
Edit: Böyle bir şey daha buldum ama alamadım.
vodafoneHediye 10 GB Paketi | Vodafone | 4026https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/ek-paketler/hediye-10-gb-paketi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 12 Aralık 2024; 0:35:37 >
65 lira civari faturaya ek vergi var diyorlar. Bilginiz varmi? Yani143 +65 gibi.
Eğer boyleyse yaptıkları dolandiricilik resmen. Insanlari kandırmaktan baska birşey değil.
Yeni hat alırsan var ama o her yerde var yani vergi sonuçta. Numara taşımada sadece ayda 15TL TKÜ var (o da her operatörde var zaten) ve tek seferlik damga vergisi alınıyor sanırım ama 20-30TL birşeydi o da.
Hoş geldiniz mesajını aldıktan sonra FreeZone yazısı görünmüyorsa, fatura kesim tarihine kadar bekleyin. Fatura kesiminden sonra da hâlâ görünmüyorsa, durumu müşteri hizmetlerine bildirin ve kayıt açmalarını isteyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 12 Aralık 2024; 6:27:16 > -
Sosyal pass kaç ay alına biliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@aykutcrbc Bu hafta çok yoğun 5 gün dolan hatlar var.
@Sahap08 Bildirdim engellenecek suyunu çıkarıyor bazıları 1 kez atıyorsun zaten daha ne her gün gelip konuyu kirletiyorsun isteyen zaten kullanır sadece ref atmaya konuya geliyor çıkıyor sorulara cevap yok yada bilmem az aldığın refin bari hakkını ver değil mi anca içerik kopyala...
Referans paylaşımları için ayrı konu açılmıştır oradan paylaşınız bu konularda referans paylaşımı yasaklanmıştır eskileri gün içinde de silinecektir
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 10:4:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Referans mesajlarını bildirdiğini söylüyorsun, ama kendi referanslı konun var. Üstelik başka bir konuda yazılanları takip edip buradan etiketleyerek cevap veriyorsun ki konu öne çıksın ve ilk mesajlardaki referans görünsün. Referans bildiriyorsan, önce kendi referans yazını silmelisin, değil mi? Şimdi referans için konu açıldığını söylüyorsun; tabii ki kim açmış olabilir?
-
Bu sana son mesajım asıl hesabınla gel gözlük takmanı tavsiye ederim ilk mesaja bak bakalım ne yazıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 10:21:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X