|
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (21. sayfa)
-
-
İsterseniz MH den de teyit alıp öyle işlem yapın. Sistemde öyle yazınca bir sorun çıkmıyor genelde, büyük ihtimalle ikinci dönem olduğu için indirim oranı azdır ben 3 ay önce 2. Döneme geçtim ona rağmen cayma 100TL olmuş daha :)
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 18:54:43 > -
Bu parayı vodafone pay cüzdanımıza aktarabiliyoruz değil mi?
-
%15 kesinti ile ibana atılabiliyor ama cüzdana kesintisiz gidiyor mu bilmiyorum.
-
Kurye atanmadı yazıyor ama teslim tarihi yarın gözüküyor simkartım gelir mi ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Turko_67 -- 12 Aralık 2024; 19:13:25 > -
@El-Turko_67 Kurye ataması randevu günü oluyor sabah atanmış olur.
-
Yanıt için teşekkür ederim o zaman yarın taşıma yapacağım hattı takayım umarım mesai saatleri içinde gelir yoksa iş yeri kapalı :) -
Kısura bakmayın çok geri gidemedim, edevlet onayı sonrası kurye sim kartı vermiş olduğumuz adresteki başka bir kişiye teslim eder mi?
İlla hat sahibine mi teslim ediyor?
Bir de taşıma süreci onay dan sonra mı başlıyor, yoksa sim kartı alınca mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 12 Aralık 2024; 20:7:14 > -
@bkmçvş Kimliği bırakın veya resmini iletirseniz e devlet onaylı başvuruda yardımcı oluyor kurye, taşıma süreci sim kartı teslim aldıktan sonra başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 20:36:58 > -
Teşekkürler hocam -
İnternetten başvuru yaptık.
Sim kartı bayiden almaya gittik. Bayide sistemde görünmüyor diyor. Müş. Hiz arıyoruz sistemde başvurunuz var. Diyor. Bu tezat nedendir.
-
Devirde zaten taşıma yapılıyor
Vodafone yeni hatları bile 90 gün dolmadan salmaya başlamış 😀
-
İki adet hat için taşıma talebinde bulunduk.
E devlet onayı verdik
Randevu oluşturduk
Hayırlısı bakalım… -
Üstad yarına randevu oluşturduk, kurye uyuyor mu zamanlara Istanbul Avrupa yakası teslimat -
kampanyanın son günü ne zaman acaba, aralık ayı sonu mudur?
-
Referans kodu paylasımları için lütfen şu konuyu kullanınız
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 0:31:57 > -
kampanya başlamadan olmuştu heralde yine forumda konuda biri taşıdım demişti
kullanıcının yararına olur 👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X