Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
26
Favori
22.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10.16 tl görünüyor hocam. Vodafone a bu konuda hiç güvenemem ama :)
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

İsterseniz MH den de teyit alıp öyle işlem yapın. Sistemde öyle yazınca bir sorun çıkmıyor genelde, büyük ihtimalle ikinci dönem olduğu için indirim oranı azdır ben 3 ay önce 2. Döneme geçtim ona rağmen cayma 100TL olmuş daha :)

• @qarakedi 5 Aralık teslim churn başvurusu olanlar sizinki de sanırım Türktelekom tarafı onay vermemesi kaynaklı iptale düşebilir numarayı pm den atın daha detaylı baktırayım durumuna.

@Akcam46 Hayır farklı uygulama üzerinden gelecek ay alabiliyorsunuz %15 kesinti yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 18:54:43 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bu parayı vodafone pay cüzdanımıza aktarabiliyoruz değil mi?

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

%15 kesinti ile ibana atılabiliyor ama cüzdana kesintisiz gidiyor mu bilmiyorum.

• Kurye atanmadı yazıyor ama teslim tarihi yarın gözüküyor simkartım gelir mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Turko_67 -- 12 Aralık 2024; 19:13:25 >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

@El-Turko_67 Kurye ataması randevu günü oluyor sabah atanmış olur.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim o zaman yarın taşıma yapacağım hattı takayım umarım mesai saatleri içinde gelir yoksa iş yeri kapalı :)
  • Kısura bakmayın çok geri gidemedim, edevlet onayı sonrası kurye sim kartı vermiş olduğumuz adresteki başka bir kişiye teslim eder mi?
    İlla hat sahibine mi teslim ediyor?
    Bir de taşıma süreci onay dan sonra mı başlıyor, yoksa sim kartı alınca mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 12 Aralık 2024; 20:7:14 >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt

@bkmçvş Kimliği bırakın veya resmini iletirseniz e devlet onaylı başvuruda yardımcı oluyor kurye, taşıma süreci sim kartı teslim aldıktan sonra başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Aralık 2024; 20:36:58 >
    Teşekkürler hocam
  • İnternetten başvuru yaptık.

Sim kartı bayiden almaya gittik. Bayide sistemde görünmüyor diyor. Müş. Hiz arıyoruz sistemde başvurunuz var. Diyor. Bu tezat nedendir.

Devirde zaten taşıma yapılıyor

Vodafone yeni hatları bile 90 gün dolmadan salmaya başlamış 😀

İki adet hat için taşıma talebinde bulunduk.
    E devlet onayı verdik
    Randevu oluşturduk
    Hayırlısı bakalım…
    Üstad yarına randevu oluşturduk, kurye uyuyor mu zamanlara Istanbul Avrupa yakası teslimat
  • kampanyanın son günü ne zaman acaba, aralık ayı sonu mudur?

• Referans kodu paylasımları için lütfen şu konuyu kullanınız

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

• @bkmçvşUyanda var uymayan da bölgenin yoğunluğuna bağlı...

@DOĞA_AŞKI 19 Aralık olarak Revize Edilmiştir

@krkmz1666 İstisna getirilmiş olabilir bu ay genel kurallar bozuldu, sistemde 350k bekleyen taşıma var diyordu bayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 0:31:57 >

kampanya başlamadan olmuştu heralde yine forumda konuda biri taşıdım demişti  

kullanıcının yararına olur 👍

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.