Engelli indiriminde Vodafone kadar saçma salak bir şirket yok..Diğerleri bütün tarife ve kamoanyalarda yapıyor..Vodafone o tarifenin taahhütsüz ücreti üzerinden indirim yapıyor..Öyle oluncada engelli ücreti normal kampanyanın bile 2 katına geliyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (23. sayfa)
-
-
@frkn3757 Evrak girişi yaptırın bayiden oluyor, yapmak istemiyorlar eskiden de boyleydi vodafone bizzat yaşadım bir yakınımda bu durumu sizin yasal hakkınız 1 numaranızla indirim alabilirsiniz.
@gezgin1621 Ekim ayında kalktı o tarifeler artık tüm tarifelere kampanyalara ek 1 adet %25 hak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 18:46:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Kasım ayında bile denedim..3 tane farklı müşteri hizmetleri temsilcisi aradı..Engelli indirimi tarifenin normal fiyatı üzerinden oluyor demişti..O zaman ben 106 öderken aynı tarfeye 250 fiyat demişti..Yine bi denerim..Sağolasınız
Hocam denedikten sonra haber verirseniz sevinirim
Tabiki hocam
Turk telekomdan gecis yaptim 4. Gun de gecis olacak sizler nasil 2 gunde gecis yaptiniz bi yolu falan var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 gün önce TT den Vodafone başvuru yaptım. Sim kartını başvuru yaptıktan sonra 2 saat sonra teslim aldım. Tam 72 saat oldu ama hala geçiş sağlanmadı. İşin garip tarafı gelen mesajda Sim kartınızı belirtilen sürede mağazalarımızdan almadınız diye mesaj geldi. Dijital kurye adresinize sim kartı teslim edilecek diye mesaj geldi. 2 gündür TT taahüttüz fiyatyan faturam işliyor. Bu kadar saçma bir operatör görmedim. Sim kartı elimde ama geçiş sağlamıyor beceriksizler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TT den Vodafone geçiş sağlayan var mı ? 1-7 iş günü içerisinde geçiş sağlanıyormuş. Salı günü başvuru yaptım. Pazar sabah saatlerinde hattım açılıcakmış saçmalık değil mi ?
Bende salı günü 2 gibi başvuru yapıp hattı aldım hala geçiş yapılmadı, bu kadar kötü ise ilerde işimiz var demektir
Çok haklısın müşteri temsilcisini arıyorum 2 kere konuştum ikiside farklı şey söylüyor. Aklıma acaba bayi yanlış mı yaptı gibi şeyler geldi. Ama ben hayatımda bu kadar kötü müşteri temsilcisi görmedim. Konuşma tarzları çöp, bilgi 0. O boşa işleyen faturam haram zıkkım olsun böyle haramzade şirketlere.
Arkadaşlar cayma bedeli gibi bişey yansıtmışlar güncel tutara bu nedir Tt den geçtim 30 gb. Olan tarifeye bilen varsa yardımcı oluabilir mi
Türk telekom ile turkcel bu taşıma işini 2 günde yapıyor vodafone nun hizmet kalitesinin (kalitesizliğinin) daha başlamadan ne kadar kötü olduğunun ispatidir. Adamlar yasal sınırı bile çiğnemiş btk ya göre taşıma işlemi 4/6 gün ama vodafone göre iş günü tabi yersen
@astra-Elegance Fatura kesim 7 aralık olan herkeste aynı hatalı düzelecek.
@deryadeniz907 Kampanya ayı olduğu için kurallar çoğu rafa kalktı, yanlız dikkat ederseniz Turkcellden geçişler hızlı sorunsuz, asıl sorun Türktelekomdan geçenlere eski firması onayı geç veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 20:22:1 >
Çok haklısın hocam böyle olacağını bilseydim direk Türkcell geçerdim hata yaptım.
standart günlük kullanımın değişmedi . telekomda 100mb zor harcardım günde. bugün 300 mb gitmiş vodafoneda. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
-
@Malamadre Cruzz Asıl sorumlu Telekom 5 Aralık sonrası onayları bekletiyor.
@KoşanBalık 3 firmayı da aynı anda kullanıyorum En az tüketim sırasıyla Vodafone-Türktelekom-Turkcell
30 gb 230 lira kampanyalı
30 gb 320 lira seninki
Ayda 90 lira yılda 1080 lira fark
Tabii ki mantıksız 1200 lira ödemek. Üstelik 1 yıl değil 4. Ay bitiyormuş taahhütün aralik... nisan 90 lira fazla odedikten sonra 450 küsür fazla ödemiş olursun. Baktın beğenmedin numara taşıma kampanyalarıyla bu dönemdeki kadar olmasa da illa daha ucuz ya da daha cazip bir teklif yine olur o dönemlerde de.
Kaçırdığım bir şey mi var yoksa bu hesabımda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 13 Aralık 2024; 20:39:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece iki hat için tt mobil den vodafone geçiş talebi için başvurdum, bugün 18 gibi iki farklı adrese sim kartlar teslim edildi.
Taşıma sürecinin başladığı bilgisi sms olarak geldi.( taşıma isteğiniz tr mobile iletildi şeklinde)
Acaba süreci takip edebileceğimiz bir adres var mı?
Sanırım karşı taraf onay verdikten sonra Vodafone saat için sms gönderecek!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arıyorsun hocam onlar sana gün ve saati direk söylüyor. Ben öyle öğrendim
Sıralamaya katılıyorum bu arada, Vodafone en az internetini yiyen firma olabilir, tabi bende birkaç tane de Pass var hiç bitmiyor paket. Belki Türk Telekom hatta sınırsız Whatsapp varsa bunlarda olmadığı için Whatsapp çok fazla kullanan biri ayda 1GB kadar fark görebilir.
Bu arada bir sorum olacaktı bu 3 ay 30GB diye ekstra verdiği şey ilk 3 ay için her ay 30GB mi yoksa 3 ay geçerlilik süresi olan 30GB içerikli bir paket mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X