Hocam teşekkürler cevabınız için, ben ihtiyaç olan durumda istenilen an yapılabiliyor mu bu sosyal pass onu merak ediyorum. İlk mesajınızı okudum ama sanki 1 defalık gibi geldi bana |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (25. sayfa)
-
-
@HanDar05 1 sefer alınca otomatik 12 ay tekrar eder.
@takdag90 Başvuruda 30 gb göründü mü? Görünmesine rağmen gelmedi ise taşımadan önce 90 gün içinde numara vodafone abonesi olduysa vermez.
Davet edenin kazanç görünmeme diyorsanız pazartesinden sonra kimseye yatmadı genel muhtemelen kampanya dönemi diye kapattılar, 30 gb geliyor ama sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 13:33:42 > -
Vallahi hocam 48 saati bekleyin dedi, dün 18:00 gibi süreç başladı…
Yakında bu taşıma sürecine de bir değişiklik yaparlar gibi (90 gün geçmeden taşınamaz gibi mesela)
Çünkü son dönemde çarşı bayağı karışık…
Emekli anne- ababa için uğraşıyorum ben de….
Gelişmeleri e-devletten göre bileceğimiz bir ara yüz var mı acaba? -
Evet hocam ben davet eden olarak bana gelmedi 30 gb
-
quote:
Orijinalden alıntı: leventserdarGiriş yapmadan takip sorgusu resimdeki gibi. Giriş yaparak takip edince "dijital kurye: atama bekleniyor" yazıyor. Tarih güncellemeye çalışınca hata veriyor. Müşteri hizmetleri sim kartın kuryeye "yönlendirildiğini" söylüyor, temsilcilere ulaşamıyorum, hepsi dolu. Tobi'ye kurye yazınca "bu işlem sadece Vodafone müşterisi için, sizi Vodafone'a geçirmemi ister misiniz?" gibi bir şey söylüyor.
Nihayet az önce bir temsilciye bağlanabildim. Telefon numarama ait bir başvuru görünmediğini söyledi.
-
Ayın 13 üne kurye randevusu almıştık sözde ama hala gelen bir şey yok. Gidip bayiden başvurmadığıma pişman etmez inşallah Vodafone. -
Arkadaşlar 19 Aralık tarihi kesin mi? Ttkom konusunda da 20 Aralık yazılmış konu başlığına. Cayma bedelini ödeyip tahaaut yaksam mı diye düşünüyorum. -
@SouthhParkTelekom 20 Vodafone 19
@takdag90 Davet edene gb değil hediye bakiye geliyor, bakiye sayfasını kontrol edin.
-
Benim adıma kayıtlı olan babamın kullandığı hattımı taşıdım. Mağazadan teslim alacağım. Umarım sorun yaşamadan geçeriz.
-
Hiç bir sorun yaşamazsın resmi kullanıcı sensin kimliğini alıp resmini çekecek sim kartı verecek tüm işlem 4-5 dk. -
Başvuralı neredeyse bir hafta oldu hala taşıyamadılar Telekom’dan Vodafoneye. İşlem süreleri gereksiz uzun…
Türk Telekom da bana 10GB 115TL den taahhütsüz tanımlamış başvuruyu iptal falan ederlerse devam ederiz Telekom’la napalım 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 14 Aralık 2024; 23:33:52 > -
Aynı ikilemdeyim, ay sonunu bekliyordum normalde. Biz geçeriz süreyi uzatırlar kesin
-
Merhaba, bayiden başvursam kaç gün içinde vodafone'lu olurum?
-
Ben 4. Günde geçiyorum -
Arkadaşlar vodafone 3 gb 99 tl ye abone olsak, GB lar bitince data veriyi otomatik olarak durdurma servisi var mı? yaşlı yakınım kullanacak Yanlışlıkla mobil veriyi açıp Faturanın fırlamasını istemiyorum.
-
Ilk kez vodafoneliyse tobi ucretsiz veriyor diyen var vermezse aylik 50tlymis
-
Hocam 48 saat içinde taşıma saati ile ilgili sms geldi mi?
Cuma akşamı 18:00 gibi süreç başladı, 48 saat içinde taşıma gün ve saati ile bilgilendileceksiniz dendi ama şu ana kadar gelen bir bilgi yok! Ayrıca sürecin başında
Taşımada 3 ila 5 gün sürecek demektedir.
Bekliyoruz bakalım… diğer taşıma yapanlarda durum nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 15 Aralık 2024; 11:40:11 > -
Bende hem eşimi hem de kayinvalidemi vodafone a tasidim hat yarin aktif olacak ama bayi mesaja falan gerek yok tarife otomatik tanımlanıyor dedi mantikli gelmedi tt de mesaj atiliyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X