|
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(19 Aralık Son) (26. sayfa)
-
-
Bayiden 10 aralık saat 14 gibi başvuru yaptım, 4. Günde yani dün mesaj geldi 15 aralık bugün 22 gibi açılacak diye sonuç olarak 5. Gün akşamı aktif olacak.
-
Teşekkürler hocam…
İlk 48 saat hikaye o zaman… cuma akşamı 18 de taşıma süreci başladı bekliyoruz bakalım -
Doğrudur Türkcell ve Vodafoneda direkt taahhütlü olarak açılıyor..TT gibi mesaja gerek yok..
-
Belki daha erken mesajda gelebilir inşallah uzamaz diyelim
-
Cumartesi öğlenleyin başvuru yaptım pazar günü şu zaman açılacak diye mesaj geldi pazartesi günü de aktif olacak saat 16.48'de Yani dün başvurdum bugün mesaj geldi yarın hat aktif olacak süreç bu şekilde 3 GB 99 TL'lik ve 10 GB 143 TL'lik paketleri tanımlattım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtina8145 -- 15 Aralık 2024; 13:52:49 > -
Ben Cuma öğlen bayiden başvurdum Cumartesi sabahı mesaj gelmiş Pazar günü saat aksam 18.00 de hattınız taşınacak diye. Dört saat sonra Vodafone'a geçişim tamamlanacak. Bu arada e-sim olarak başvurdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 15 Aralık 2024; 13:49:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdinben mağazadan 60gb tarifesine taşıdım sim kartı aldıktan sonra bu konuyu gördüm, 1 saat sonra da internetten de başvurdum mağaza teslim diye. bakalım +30gb gelecek mi
promosyon 30 gb geldi, hattım açıldı fakat online dan da başvurduğum için tekrar sim kartımı taşımaya çalışıyorlar :D kurye gelecekmiş
-
Bu sabah geçmiş hat. Şansıma da tarife her ayın 16 sı yenileniyormuş 1 gün erken geçti diye 1 ayım yandı. Keşke yarın geçseydi…
-
-
Fatura kesiminden emin değilim. Şu kampanyalara geçen herkese aynı tarih atanıyor olabilir, ben 2 sene önce diğer hattı yıl sonu kampanyalarından birine geçirdim o 21inde yenileniyor, bazıları 7 sinde yenileniyor demiş falan değişiyor.
Bilgi SMSini kaçırdım ben nedense. Eminim göndermişlerdir ama ben eski hat kapanınca fark ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Aralık 2024; 17:8:11 > -
-
Ayın 6 sı fatura kesimi, bu sabah açıldığına göre 21 günlük fatura çıkması lazım… hediye GB şarı 15.12 07:10 dan başlatmışlar ama… -
Evet hocam 2-3 gün sonra arayıp öğrenirim. Bakalım 5 günlük fazladan fatura ödeticekler mi direk şikayet -
-
Hocam ilk ay sözleşmeden doğan damga vergisi çıkar..
Fatura detaylarına bakıp inceleyebilirsiniz. -
Hocam vodafoneye tasidigim dun aksam 20:15 aktif olan 20 gb 179₺ tarifeyi az once sosyal destek tanimlattim 2 dk İçinde sms geldi guncel fatura dogrumu ve %25 indirim 179₺ uzerindenmi tanimlanmis
-
İlk fatura gün bazlı kesileceği için bu tutara net birşey söyleyemem ama sanırım size fatura çıkınca çıkan fatura üzerinde %25 indirimi yapacaklar direkt. Güncel tutarda gözükmeyecek yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Aralık 2024; 18:7:3 > -
Tahhut boyunca 179₺ uzerinden %25 indirim + vergi olarakmi oluyor dediginiz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X