|
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (50. sayfa)
-
-
sağolun bana da yardımcı oldunuz. -
Davet et kazandaki bakiyeler bankaya EFT yapılabilir mi? Yahut hediye çekine dönüştür seçeneğinde Hepsiburada Trendyol da kullanılabilir mi? -
Vodafone merkezde çekmiyor ya -
Bilgi olması açısından yazıyorum. 25 Kasımda 60gb 441 TL tarifesine geçmiştim. 25'i dahil edersek taahhütün tam 15. gününde (9 Aralık) Bimcell'e geçişim tamamlandı. Sonra 324'lük tarifeye sorunsuz geçtim. 262,60 TL fatura çıkardılar. Herhangi bir cayma bedeli görünmüyor faturada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 25 Aralık 2024; 20:10:15 > -
Link at para kazan kampanyası ile davet ettiğim hatlar 17 Aralık da açıldı ancak hala bakiye yüklemesi yapılmadı. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 25 Aralık 2024; 20:31:10 > -
Yine mi kaçırdık yavv :(
-
İlk 3 ay boyunca ücretsiz +30 GB bonus hediyeli bazı Vodafone tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Fakat ayrıntıları bu konuya yazmak yasaktır. Ayrıntıları görmek için Vodafone Link At Kazan konusundaki son gönderilere bakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: xcode35ayın 9unda basvurup mevcut taahhutum 10 sonrasında bitiyor diye cayma bedeli ödememek için geri iptal etmistim basvuruyu.
bu pazar yine basvurdum internetten. herhangi bir hata vs vermedi. kurye ile teslimatı secmistim.
2 gundur kurye gelmeyince musteri hizmetlerini aradım. meger ilk basvuruyu iptal ettigim icin 2. basvurup alınmamıs.
saglık olsun ne diyeyim.
ama çok sacma yani bu kendi websitelerinin hatası. keşke bilgilendirselerdi.
Dun basıma gelen talihsiz olayı yazmıstım. Ama halen bir umit var sanırım.
Bu akşam önce Vodafone'dan şöyle bir mesaj geldi
Değerli müşterimiz, SIM kart teslimatınız ile ilgili gecikme yaşadığınızı fark ettik. En kısa sürede teslim edilmesi için çalışıyoruz.
Ardından kurye aradı ve yarın gelecegini söyledi.
Ondan sonra da Vodafone'dan şöyle bir mesaj geldi
Değerli müşterimiz, SIM kart teslimatınızda yaşadığınız gecikme için üzgünüz. Biraz olsun gönlünüzü alabilmek adına tanımladığımız, 300 TL Her Şey Yanımda hediye kuponunuzu güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Kuponunuzu 31/12/2024 tarihine kadar kullanabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. HEDİYE KUPONU: ******"
Bakalım inşallah olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 26 Aralık 2024; 0:15:50 >
-
Bugün bayiye gidip sözleşme işlemlerimi hallettim ve sim kartımı aldım. Ama az önce şöyle bir mesaj geldi:
Değerli müşterimiz, SIM kartınızı belirtilen sürede mağazalarımızdan teslim almadınız. Dijital Kurye SIM kartınızı size ulaştırmak için belirtmiş olduğunuz adresi ziyaret edecektir. Teslimat teyidi, gerekli belgeler, randevu oluşturma ve adres değişikliği için öncesinde Dijital Kurye tarafından aranacaksınız. B003
Müşte hizmetinde kaç dakikadır bekliyorum açan yok. Bakalım ne çıkacak. -
Uzatılmadı dimi bu 22 sondu yaşandı ve bitti:D
-
Kampanya sona ermistir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X