Buradan https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform @Reobig Diğer hat sizin üstünüze ise yatmayabilir
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Aralık 2024; 23:13:50 > |
Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (46. sayfa)
-
-
Kampanya bitti, ay sonuna kadar süreceği belirtilmişti. Görünüşe göre erken sonlandırma kararı aldılar.
-
Hocam vallahi son dakikada yetiştim. Siteyi açtım, davet kodunu girmek için beklerken saat geçti ancak yine de kabul etti başvuruyu yaptık, garantilemek için de bayiden teslim seçeneğini sectimbakalım artık hayırlısı olsun
-
Yetişmeniz iyi oldu, hayırlı olsun. Erken bitirmeselerdi iyi olurdu, birçok kişi faydalanabilirdi.
-
Aslında evet; en azından 31 Aralık’a kadar sürse çok güzel olurdu da, üç büyükler anlaşmış gibi bu çılgın kampanyayı aynı anda başlattığı ve aynı anda bitirdiği için olan yine müşteriye oldu :))
-
Arkadaşlar kurye tarihi bugün. Gelmeden önce arıyor mu? Takip ettiğimde uygulamadan kurye yola çıktı kısmı hala pasif. -
Hocam sizin verdiğiniz taktikle 2. Denemem de sundukları teklifi kabul ettim vadafonla yola devam
30 GB 1000 dk 250 sms 287 TL artı vergi.. gayet iyi sanki..
-
Taktik nedir hocam ne yaptınız -
Düm premium aldım, sonra verdiğiniz linkten freezone kaydı yaptım. Bugün SMS geldi onaylandı diye. Logo farkı nedir bilmiyorum, şu an aktif mi acaba?
Bir de bu premium fatura ödemesinde 100 tl indirim nasıl kullanılıyor? Uygulamada kardeşimin cep faturasını çağırdım, fakat 100 tl indirim göremedim, son aşamada mı çıkıyor acaba?
Vdf pay için hesap onaylanmasında cüzdan mı, ön ödemeli kart mı? Hangisini seçmeliyiz?
-
Fırsatlar Dünyası--->Kategoriler--->Premium--->3 fırsat listelenecek---> En alttaki cüzdan fırsatına basıp kodu alın
Kodu Vodafonepay üye olun Cüzdanım'a basıp Promosyon kodu Ekle basıp kodu ekleyin Cüzdana 100₺ yüklenmiş olacak
Faturanızı veya başka bir ödeme yaparken ödeme türü cüzdan seçilip kalan tutarda cüzdana atılabilir veya kart seçilebilir
Freezone logo dediğimiz bu
-
Haftasonu yılbaşı kampanyası yapar bunlar -
Çok sağolun, ama acele edip vdf pay e üye olmuştum. Sadece hesap onay kısmı kaldı, onda da tercih ettiğiniz ürün diye seçenek var onu cüzdan seçeceğim.
Bahsettiğiniz bölüme de, şu an girmeme izin vermiyor. Freezone için de mh ne yazarım.
-
20 gb tarifeye numara taşıdım. Hat bugün açıldı ancak güncel fatura 299 tl görünüyor?
-
@Lod0ss Fatura kesim 7 ise hatalı hesaplıyor fatura çıktığında düzeliyor, tarife ücreti dışında ek vergi vs. varsa ona da bakın
@ilyada 4 gün sonra deneyin açılır orası.
Başvuru için 31 Aralık son diye bekleyip yapamayan kişiler pmden yazın yardımcı olayım eski fiyatlardan
Not: Sadece belirli sayıda kişiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 14:14:50 > -
her ayın 15 i kesim tarihi.
-
Tarife adı içeriği doğru ise Ek vergi cayma vs. kalemi yoksa tarife ücreti farklı görünüyorsa düzelir sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 14:19:44 > -
24 saattir vdf kullanıyorum ve tlf şarjını trcell den çok daha fazla yediğini gözlemledim.
Bir de mh ni beni ara online servisten arayan kız freezone lu olamayışımı nasıl açıkladı inanamazsınız tanımladığım yeğenim 24 yaşında, tam 26 yaşında olması gerekirmiş!!?? Tam olaya vakıf olmadığım için iyi dedim kapattım. Sonra Web sayfasına baktım 26 yaş altı yazıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 23 Aralık 2024; 15:10:22 > -
Turkcell şarj konusunda bariz daha iyi.
-
Merhaba,
Turkcell den vodafone a taşıma yapacaktım 7 ocakta doluyor tarifem 20GB 179₺ olana geçebiliyormuyuz.
Ay sonu diye beklemiştik ama malesef erken bitmiş.
Teşekkürler.
Özel mesaj attırmadı bu özellik kapalı dedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X