Şimdi Ara

Vodafone 3GB 99₺ -10GB 143₺ - 20GB 179₺ - 30GB 230₺ - 60GB 324₺(22 Aralık Son) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sonyxelck , Sonyxelck , erol_turkan , The-T Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
973
Cevap
43
Favori
41.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar turk telekomda hattım var ve daha yeni.60 GB paketine geçmek istiyorum fakat sosyal medya pass paketi mevcut mu bu fiyata? Yoğun sosyal medya kullanımı mevcut

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler aldık hocam 48 saat içine açılacak diyor. İlk kez vodafone kullanacağım yapmam gereken takip etmem gereken önemli şeyler var mı kampanya bonus internet vs ?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsum hocam...Normalde taşıma süresi 4 gün ama ortalama 2 günde açılıyor hat..Vodafoneda direkt taahhütlü açılıyor hat..Başkada takip edilecek çok birşey yok..İnternet çok yavaş olursa güvenli interneti kontrol edin açıksa kapatın..Birde bu yanımda için ilk birkaç gün kod gelmeyebilir..Mobil veriyle girersiniz...

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Bu kampanyalı tarifelerde yok..Onlar genel olarak red tariflerinde oluyor..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Hat turk telekom olduğu için aynı operatörde güzel tarife var fakat geçiş yapılmıyor, illa farklı operatörden geçiş yapmak lazım

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam..Maalesef eski abonelere geçiş yaptırmıyorlar..Ben bile ay sonunu bekliyorum..16GB 200 lira ödüyorum..Ay sonuna uzarsa git gel yapıp aynı fiyata 30 GB geçmeyi düşünüyorum..Saçma aalak bişey yapıyorlar işte..Aslında bölgemde TT çekse direkt TT de kalırımda ama maalesef en iyisi Vodafone..

• Gelen sms'e göre 1-2 saat içinde hattım aktif olacak. Perşembe akşamı internetten geçiş yapmıştım.

Yeğenim de vdf lu ve 26 yaş altı, bu freezone avantajlı ise benim buna dahil olma şansım var mı? Yok ise, premium'a geçebilirim.

• @Wampire^^ Arkadaşınıza hsyde 300 çek size 30 gb internet

@ilyada Numara hem premium hemde freezone da oluyor sınırlama yok ancak son güncellemeden sonra freezone tanımlaması havada kalıyor sistemsel hata var red abonesine dönüyor, siz hat açılınca tanımlama yapın ileride düzelirse kullanırsınız.

@Zeze1 Ücretsiz pass yolu var ancak şuan freezone tanımında sorun var ondan dolayı kaldırdım ilgili içeriği düzelirse eklerim.

@gezgin1621 Güvenli her geçişte otomatik açık gelir yasal dayatma... İlk yapılacak işlem kapatmak, yanımda şifre alma sorunu varsa mhden talep edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Aralık 2024; 21:7:4 >
  • Başvuru içi bugün son mu arkadaşlar? aralık ayı boyuncadır umarım

• vizontele35 kullanıcısına yanıt

Şu anda kesin bir tarih yok. Müşteri temsilcisine sorduğumda, ay sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Vodafone kampanyayı erken bitirir mi göreceğiz.

• Sim karti getiren kuryeler illa sahis teslim almali mi diyor?

Yoksa, aile uyesine de verirmi?
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Kimlik kontrolü ile yalnızca hat sahibine verilir diye biliyorum çünkü sim ile bankacılık dahil yapamayacağınız şey yok banka kartından bile simin başkasının eline geçmesi cok daha tehlikeli çünkü nerdeyse yapamayacağınız şey yok zira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 22 Aralık 2024; 22:7:13 >
  • @alvarez Edevlet onaylı başvuru ise kimlik olması durumunda genelde yardımcı oluyor kurye, edevletsiz ise olmaz.

@vizontele35 Revize olmadı henüz takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Aralık 2024; 22:26:21 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

'siz hat açılınca tanımlama yapın ileride düzelirse kullanırsınız' bu tanımlamayı nasıl nereden yapıyoruz?

Bu arada sizin link ile ilk kez yanımdaya girdim, ama bir hediye gelmedi ya da ben göremedim(mesajı yazdıktan sonra geldi, 1 günlük 3 gb).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 22 Aralık 2024; 22:54:13 >
  • vizontele35 kullanıcısına yanıt
    Turkcell ve Türk telekom kampanyayı bitirdi vodafone devam ettirirse diger operatörler avucunu yalar.
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    ayrıca onayı Kurye-edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye

dediğiniz 10 gb 1 aylığına mı veriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 22 Aralık 2024; 22:48:26 >
  • Arkadaşlar az önce kendi davetimle eşimin hattını vodafone taşıdık, e devletten de onay verdik ama benim Vodafone’a getirdiğin müşteri sayısı: 0 olarak görünüyor hala ? Acaba hattı teslim alıp kullanmaya başlayıncamı aktif olacak ?
  • Reobig kullanıcısına yanıt

Geçiş tamamlandığında gelmesi gerekiyor.

• Reobig kullanıcısına yanıt

E-devlet onayı verdiğimizde gelecek olan 10 gb internet 1 aylığına mı?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Evet 1 ay geçerli

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.