Sıcak fırsatlar wp grubu oluşturduk
Gerçek sıcak fırsatlara denk gelenlerin paylaşım yaptığı ve 5 senedir aktif olarak bir grup kurduk. Ben de hem paylaşırım hem de paylaşılanları alırım diyorsanız özelden yazmanız yeterli.
Tek şartımız: PAYLAŞIM YAP, PAYLAŞILANDAN DA FAYDALAN
NOT : kesinlikle ücretsizdir
700 euro bütçem var. Almanya'dan bir tane oyun için laptop alıcam. Sizce hangi modeli ve nereden almalıyım? Amazon.de den daha ucuza satan yerler var mı?
Hanımefendiyi tanımıyorum ama yapılan resmen gasptır. Ve bunu yapıp ukala bir şekilde nereye şikayet ediyorsan et diyorsa adamın yanına kar kalmamalıdır. Ankara'da ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar hızlı bir şekilde adalet tecelli eder. Bu arada arabayı parçalayana ciddi ciddi para ödülü bile varmış.
Bu şarkıyı bilen var mı?
Gerçi şarkı mı ağıt mı onu da anlamadım. Ama bi türlü orijinal halini bulamadım
Vadeli hesapta vadesize ayrılan tutar
Vadeli hesaba para attığımızda atılan tutara göre belirli bir oranı vadesiz hesaba koyuyorlar. Hata bazı bankalar Fon da alıyor. Bu sadece günlük faiz veren hesaplarda geçerli bir şey mi? Çünkü Enpara günlük faizde böyle bişey yapmıyor ama diğer bankalarda hep var.
Yani en az 32 Gün bir bankada faize koysam hepsi bağlanacak doğru mudur?
Taahhüt 16. gününde cayma bedeli saçmalığı
15 Aralıkta taahhüt süresi dolacaktı. Doğal olarak 15 Kasımdan itibaren aramaya başladılar, hepsinde erteledim ama 4 Aralıkta arayan MH 240 TL'ye düşürdü ve daha ucuzunu hiç bi yerde bulamazsınız diyerek resmen kandırdı. Bizim de ameliyat olacak hastamız vardı yoğunluktan araştıramadan onayladık ama daha ucuzu Türk Telekom'da varmış. 16 gün geçmesine rağmen 502 TL cayma bedeli cezası çıkıyor, bu normal mi?
Türk Telekoma taşısam ve cayma bedelini ödeyip 502 TL'yi faturayı THH versem, gerekçe olarak da sesli görüşmede daha ucuzunu bulamazsınız diye beni kandırdı diye belirtsem kazanır mıyım? Teşekkürler.
Merhaba bayiye 200 bin civarını kredi kartı ile ödeyeceğiz. Bu konuda herhangi bir bankanın otomotiv satın alımına peşin fiyatına taksiti var mıdır? Ya da her türlü faiz vererek mi taksit yaptırıyoruz? Kredi çekmekten daha mantıklı geldi.
Sıfır araç için Hibrit mi?
AMD 7600 işlemcisine sıvı soğutma önerisi
Evet arkadaşlar DeepCool AK620 white alacaktım ancak gördüğünüz üzere ramleri komple kapatıyormuş. Benim DDR5 ramlerde RGB olduğu için sıvı soğutmaya karar verdim. (Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 RAM 32 GB (2 x 16 GB) 5600 MHz)

Kasam PHANTEKS ECLIPSE P400A White ve görüldüğü Sıvı soğutma desteği bu şekilde... Sadece ön tarafa kurulu 3 adet fanla geldi. Arkadaki egzoz fanı boş olduğundan 120 sıvı soğutma alıp arkaya aynı zamanda egzoz niyetine taksam nasıl verim almış olurum? Boşuna masraf mı etmiş olurum?

Sapphire 6900 XT SE için ARGB sorunsalı?

Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.739
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 129.726 (Bu ay: 1.066)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.110 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar