Şimdi Ara

Sıfır araç için Hibrit mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten selamlar. Hayatımda ilk defa alacağım. O yüzden pek anlamıyorum. Normalde almayı düşünmüyorduk ama yakınımın ÖTV indirimi hakkını kazandı. Değerlendirelim dedik.

Aklıma direkt konforlu ve İstanbul içinde tasarruflu olacağı için hibrit modeller geldi. Ancak şu şekilde ÖTV hesaplaması oluyormuş;

Sıfır araç için Hibrit mi?

Buna göre indirimli hali 700.000 TL civarını geçmeyecek araba bakıyorum. Tabiri caizse Fiyat / Performans modeller.

Aklıma direkt Toyota modelleri geldi ama 2 aydır Yaris Hibrit modeli bayilere gelmiyormuş.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Ya da Hibritten vazgeçtim Reno Clio otomatik alıp geçeyim mi diyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 14 Eylül 2024; 19:51:33 >

• arka koltuğa çocuktan başka birileri oturacaksa yarisi direkt ele.

daha ufak bir yaris yapılmamıştır o derece yani

• O attığınız görseldeki gibi bir olay yok sadece limit var ve yılbaşına kadar 1.590 TL. Bu fiyata kadar her türlü aracı alabilirsiniz tam elektrikliler hariç. Ayrıca ötv indirimli araç alımını iyi araştırırm öğtenin bayiilerden kazık yemeyin aracın liste fiyatını 1.8e bölerseniz ödeyeceğiniz tutarı bulursunuz bazı bayiiler 50-100 bin arası fazla para istiyolarlar dikkat edin.
  • mura_t kullanıcısına yanıt

Evet bu olay dikkatimi çekti aynı araca bir bayi 900 bine geliyor dedi. Diğeri ise 930 bin dedi şüphelendim bende. Görseli atma amacım 50kw altında hibrit alırsam ÖTV desteği az olduğu için daha az indirim almış olucam. ÖTV indirimini en verimli kullanmak için uğraşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.