Şimdi Ara

1.25 kia stonic cool alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.25 kia stonic cool 170 bin liraya alınır mı? Bulabildiğim sıfır araçlardan biri. Sizce alınır mı? Alınmaz derseniz 170bin liraya başka ne tavsiye edersiniz. B, c , hb, sedan, suv farketmez. Yılda en fazla 10 bin km yol yaparım. Bunun 8 bini şehir içi. Bütçe 200 bin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kia Stonic 1.25 MPI Cool Alınır mı?: Kullanıcı Yorumları ve Uzman Değerlendirmeleri

Kia Stonic, kompakt SUV segmentinde yer alan şık ve pratik bir araçtır. 1.25 MPI Cool manuel seçeneği, uygun fiyatlı ve yeterli performans sunan bir model olarak ön plana çıkmaktadır.

Kia Stonic Kullanıcı Yorumları

Kia Stonic 1.25 Cool manuel hakkında kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, aracın şehir içi kullanım için uygun yakıt tüketimine, geniş iç mekanına ve konforlu sürüşüne vurgu yapmaktadır. Bazı kullanıcılar ise aracın otoyol performansının sınırlı olduğunu belirtmektedir.

Uzman Değerlendirmeleri

Uzman değerlendirmelerinde Kia Stonic 1.25 Cool manuel, genellikle fiyatına göre iyi bir değer olarak görülmektedir. Aracın yol tutuşu, direksiyon hakimiyeti ve güvenlik özellikleri övülmektedir. Ancak bazı uzmanlar, aracın performansının daha güçlü motor seçenekleriyle daha iyi olabileceğine dikkat çekmektedir.

Sonuç

Kia Stonic 1.25 MPI Cool manuel, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve konforlu bir kompakt SUV arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Şehir içi kullanım için ideal olan araç, sınırlı otoyol performansı ile bazı alıcılara hitap etmeyebilir. Aracın kullanıcı yorumlarını ve uzman değerlendirmelerini inceleyerek, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Clio 1.0 icon, 1.3 touch otomatik olur 200’e doğru. 180’e 1.0 touch.
    Peugeot c3’de sanırım 200 civarıydı.
    Stonic bilmiyorum karşılaştıramayacağım.
  • O motor stonice biraz yetersiz gelebilir. Onun yerine rio almak daha mantikli olabilir. 135bin tl diyorlardi. Butce 230 lara cikarsa guzel araclar var, 200 cok arada bir rakam maalesef
  • yeni 1.0 turbo - otomatik vites clio 5 bakın.
  • Yoksa 2. El corolla veya ford focus mu almalı ki? Bu arçların sıfırı yok maalesef. Olsa sıfır alırdım mutlaka. 3 ay megane 4 kullanmış ve tatmin olmamış biri olarak clio düşünmüyorum. Bütçe 200 dedim ama daha da çıkabilirim. Elimde nakit 400 bin lira var. Hepsini arabaya yatırmak istemiyorum. Çok lüks düşkünü değiiim.
  • motoru 6 sene kullandım lpg ile devirli kullanırsanız sorun yaratmaz lpg ile güzel değerler yakalarsınız belli bir zaman sonra yetmez şu an düz vites alacak olsam ne i20 ne Rio stonic alır gecerim
  • Motor yeterse alınır. Tahmini söylüyorum, İstanbul'a yetmez. İstanbul dışında muhtemelen yeterli olur. Test araci isteyip bulunduğunuz yerin en yokuslu yerine gidin. Mesela istanbuldaysaniz fulya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.