Şimdi Ara

2.000TL araç yazılım fiyatı normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç bana hantal gelmeye başladığı için internette birkaç yazılım firması aradım.

İstanbulda puanı yüksek bir firmayı aradım aracı 190hp 400 tork gücüne çıkarabileceklerini söylediler fiyatınada 2.000TL dediler.

Daha önce hiç yazılım attırmadım size sorayım dedim bu fiyat normal mi?

• Anormal

• Fazla. Ticarileri 700-800 civarına yapıyorlar.

• 2CR veya RSA dan şaşma. 1 kere yapılan bir şey iyi yere yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000-1500 arasıdır o araç için

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

2CR veya RSA dan şaşma. 1 kere yapılan bir şey iyi yere yaptır.

evet bende 2cr'den aldım fiyatı.

birde bu yazılım olayında fiyatı ne belirliyor onu anlayamadım.

beygir gücü mü yoksa arabasına göre mi değişiyor.

• kamyonet ruhsatlı ve karayollarında ki kullanım hali kamyonet geçen bir araç için bence boşuna masraf etmeyin..

bir laptop kopyala yapıştır yapıyor hepsi..

ilave olarak.

o kadar güç ve tork artışı araçta dönülemez hasarlar verir

baskı balata pistonlar ateşleme ve daha niceleri..

dizel aracın devir aralığı belli zaten dizel araca yazılım ayrı bir gereksiz.

500 den fazla vermeyin illa yapacaksanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Alıntıları Göster

Yeni araçlar protokol kırması vs daha zor olduğu için ve beyine bağlanılan yazılım/kablo daha pahalı olduğu için daha pahalı. RSA dan da fiyat alın 2sinden birine yaptırın, 700 800 liralık yazılımı yepyeni arabaya yaptırmam

• MgRemaps düşünebilirsin piyasada baya yüklü araçları mevcut deneme tahtası olmadan temizce cıkarsın aradan.

• quote:

Alıntıları Göster

Arastır cihazı al kendin yap daha iyi ayrıca 190 falan nedir?120BG 300-320 Tork olsa yeter de artar bile...

102 den 190 a cıkarmak demek nerdeyse 2 katı demek, buna subap,piston,turbo vs dayanacak mı?Cok riskli is bence...

• 102'den 190 beygir mi ?  

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

102'den 190 beygir mi ?  

valla bende inanmadım ilk başta ama sonra araştırdım gerçekten oluyormuş yani.

mesela şöyle bir video buldum :

Oğuzhan YILDIRIMyoutube
    Arkadaşlar herkese selamlar, öncelikle kanala abone olup videoyu beğenirseniz sevinirim. Kanalın büyümesi için desteklerinize ihtiyacım var. Instagramda 54passatb8 hesabına hepinizi beklerim orada 38.6 bin kişiyiz. 00:00 İntro 00:09 Giriş 1:10 Volkswagen Caddy Arka Tasarımı 2:38 Volkswagen Caddy İç Tasarımı 5:24 Pov Sürüşe Başlıyoruz 5:48 Hafiften Gazlıyoruz 7:30 Meşhur Viraja Giriyoruz 8:32 Volkswagen Caddy'nin Hissettirdikleri 12:00 Caddy Kaydı 12:15 Devir Aralıkları 13:28 Yalıtımı Nasıl? 15:38 Aracınızın Bakımını Nerede Yapıyorsunuz? 18:48 0-100 Hızlanması 19:49 Yakıtı Nasıl? 20:50 Otomatik Araba Nasıl Kullanılır? 21:25 Dış Görünümü 21:49 Bagaj Alanı 23:21 Arka Yaşam Alanı 24:28 Motor Bölümü
    https://www.youtube.com/watch?v=GEzse_eNE78&ab_channel=O%C4%9FuzhanYILDIRIM

• quote:

valla bende inanmadım ilk başta ama sonra araştırdım gerçekten oluyormuş yani.

mesela şöyle bir video buldum :

Oğuzhan YILDIRIMyoutube
    Arkadaşlar herkese selamlar, öncelikle kanala abone olup videoyu beğenirseniz sevinirim. Kanalın büyümesi için desteklerinize ihtiyacım var. Instagramda 54passatb8 hesabına hepinizi beklerim orada 38.6 bin kişiyiz. 00:00 İntro 00:09 Giriş 1:10 Volkswagen Caddy Arka Tasarımı 2:38 Volkswagen Caddy İç Tasarımı 5:24 Pov Sürüşe Başlıyoruz 5:48 Hafiften Gazlıyoruz 7:30 Meşhur Viraja Giriyoruz 8:32 Volkswagen Caddy'nin Hissettirdikleri 12:00 Caddy Kaydı 12:15 Devir Aralıkları 13:28 Yalıtımı Nasıl? 15:38 Aracınızın Bakımını Nerede Yapıyorsunuz? 18:48 0-100 Hızlanması 19:49 Yakıtı Nasıl? 20:50 Otomatik Araba Nasıl Kullanılır? 21:25 Dış Görünümü 21:49 Bagaj Alanı 23:21 Arka Yaşam Alanı 24:28 Motor Bölümü
    https://www.youtube.com/watch?v=GEzse_eNE78&ab_channel=O%C4%9FuzhanYILDIRIM

Alıntıları Göster

Tamam Hocam ben bu Videoyu seyrettim zaten de 2.0 lar daha once 140BG falandı.Bu Emisyon ayagına 102 yaptılar.

Hadi max 140 dene de 190 falan riskli is bence...Ayrıca adam baglayacak Clip cihazını Laptopdan ayar yapacak 2000Tl nedir?Adam mı oldurduk.

Git cihazı al yazılım indir arastır kendin yap daha iyi bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Tamam Hocam ben bu Videoyu seyrettim zaten de 2.0 lar daha once 140BG falandı.Bu Emisyon ayagına 102 yaptılar.

Hadi max 140 dene de 190 falan riskli is bence...Ayrıca adam baglayacak Clip cihazını Laptopdan ayar yapacak 2000Tl nedir?Adam mı oldurduk.

Git cihazı al yazılım indir arastır kendin yap daha iyi bence...

Alıntıları Göster

Sırf kablo 150 pound hocam, daha bunun protokol yazılımı var o da para, e bir de parayla satın alınamayacak kısım tecrübe var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Sırf kablo 150 pound hocam, daha bunun protokol yazılımı var o da para, e bir de parayla satın alınamayacak kısım tecrübe var.

Alıntıları Göster

Her halikarda cok para abi neden 500TL degil mesela?

• RSA Motorsportsyoutube
    VW Transporter 2.0 TDI | Stage 1 vs Stock | 102hp to 175hp | +140nm Torque | 50-150km/h Acceleration
    https://www.youtube.com/shorts/VMzb_Uw0BP0?feature=share

Üstteki transporterda bile fark bu kadar barizken caddy uçarcasına gidiyor

RSA kanalında bir 2.0 Tdi daha var onun linkini atınca saçmalıyor onu da izleyin soft setup 160hp bırakılmış versiyonu çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 10 Eylül 2021; 1:4:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Her halikarda cok para abi neden 500TL degil mesela?

Alıntıları Göster

Yazılım mı kablo mu? Yazılımdan bahsediyorsanız yazılımı yapana sorun fiyatlar neden böyle diye vereceği cevap bizim herşeyimiz dövize endexli demekten öteye gitmez 😂 Kullandıkları beyin okuyan ve yazan program yurtdışından kablo yurtdışından bazısı yazılımı kendi yazıyor orada avantajı var bazısı onu da dışarıdan hazır alıyor vs vs.

• Bu motordan bir b*k anlamayanlar gülebilirler. Dieselgate EA189 yerine Caddy'ye gelen EA288 bir motor. EA288'de artık 1.6 ünite olmadığı için tamamen yazılımla kısık. Turbo enjektör vb aynı. motor kodu da CUUD/DFSD hatta. 75 beygirlik versiyonu bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 10 Eylül 2021; 2:20:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.