Şimdi Ara

400 bin TL'ye kadar otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası birikimim bu kadar, düğün getirisi bunlarda :) arabadan pek anlamıyorum. Çok kullanmayı düşünmüyorum, açıkçası para altında duracagina araba alayım diyorum, almışken de haftasonlari biraz süreyim.
    Bütçem 400 civarı. 20-30 da kredi cekebilirim. İsteğim beni uzmeyecek, sanayiye çok zor goturecek bir araç. Öyle uçsun, kaçsın, şöyle performansli olsun falan gibi beklentim yok.
    Önereceğiniz araç için x kmye kadar alabilirsiniz yazarsanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaruhluluciferian -- 13 Kasım 2022; 12:42:17 >

• Ben 2019 aralık ayında 113bin tlye sıfır suzuki swift almıştım. 0.87 faizle. Nereden nereye geldi ülke 3 yılda. Suzukiyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz rutin bakımları dışında servise hiç gitmessiniz. 2. El şans işi tabi. Önü başka arkası başka model araç alan bile var. Dikkatli olmak lazım.
  • gurkan1985 G kullanıcısına yanıt

Swiftler olmuş 600 bin lira hocam 😃 Ben de arkadaş gibi bakıyorum ama piyasada en ucuz otomatik hyundai i10. O da 385 bin lira.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Boyum 1.93 i10 çok küçük kalır hocam :)
  • 0 olarak i10'dan sonra Duster var en ucuz. O da hatırladığım kadarıyla 450 falandı. İkinci elde otoplus'a falan bakabilirsiniz, en azından bir güvenceniz olur.

• Astra j 1.4t var istersen gel hocam bütçeni biraz aşıyor ama hallederim dersen oturup konuşuruz
  • 400 bine sıfır otomobil bile alamıyorsunuz çok üzücü :(
  • 2017 elantra bakabilirsiniz üstüne biraz eklerseniz temiz düşük km bulunur

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Düşük km'den kasıt nedir hocam
  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

100binden aşşağı 50 60 civarları

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    530 bin tl üstü ilanlar hocam 2016'lar bile
  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt

manuel benzin lpg önermiştim otomatik yazısını sonradan gördüm dizel kategorisine bakmış olabilirsiniz

otomatik olarak önerebileceğim araç yok malesef  

• gurkan1985 G kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bende glx paket gayet donanımlı ve az yakıyor
  • Fiat egea 1.6 etorq lounge paket. 6 ileri tam otomatik tork konvertorlu Aisin marka japon menşeili güzel bir şanzıman var. Motoru da sorunsuz ve lpg isteyene de uyumlu. Lounge paket zaten gayet dolu. 400 420 arasina temiz denk gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.