Şimdi Ara

600 Bin TL civarı otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin ehliyeti var ancak henüz araç kullanmaya başlamadı. Öğrenmesi için ona bir araç almayı düşünüyoruz.

Kriterlerimiz

- Ağır hasar kayıtsız olmalı.

- 500-650 bin tl arası olabilir. Çok iyi bir fırsat ise 700'e kadar zorlayabiliriz. Ama ilk isteğimiz 600-620 bin tlyi geçmemesi.

- B hatchback olmalı. Şehir içi kolay kullanım için.

- Otomatik olmalı.

- Sanayiye uğratmamalı. Sonuçta 8-10 yıllık araçlar otomatik olduğu için sanayi durumu olabilir. Bu yüzden otomatiği sorunsuz olmalı.

- Yokuşta geri kaçırmamalı (Yokuş kalkış desteği veya şanzımandan ötürü geri kaydırmama olabilir.)

- Güvenliği ortalama altında olmamalı arabada bebek olacak.

Düşünce olarak 2012-2013-2014 yaris 1.33 CVT odaklanmış durumdayız. Bundan daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anoktacan -- 30 Ekim 2024; 10:54:20 >

• Alternatif olarak 1.4 tork konvertörlu tam otomatik i20 kriterleri karşılar

Yine corsa e 1.4 tork konvertörlu tam otomatik hele color versiyon olsa tam evladir.
    Fiesta 1.4 tork konvertörlu tam otomatik de alternatiflerdir.

Neticede hanımlar bu araçları beğeniyor. Bu uc araç Piyasaları yarisden hızlı.

Hangisini en temiz bulursanız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Ekim 2024; 19:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20nin bir önceki kasası eğer o fiyata geliyor ise 1.4 mpi tork konvertörlü otomatik şanzıman sorunsuzluğuyla bilinen bir ikili 6 airbag olan bir modelini bu fiyatlara bulursanız başınızın ağrıyacağını düşünmüyorum zaten peynir ekmek gibi satılan bir model parçası da bol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanayiden mümkün olduğunca uzak kalmak isteniyorsa uzak doğululara yönelmek gerekiyor bahsedilen bütçe ve model sepetinde. atmosferik motor, tam otomatik veya cvt şanzıman kombinasyonu.
    rio/picanto, i20/i10, yaris plase olarak micra. boya,
    kaportaya çok takılmadan düşük km, yüksek model yılı aklınızda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alırsınız bilmem ama ben de bu bütçeyle 2 ay önce polo aldım sanayi ustalarıyla kanka olduk hocam.

görünüş takıntım olmasa evli çocuklu falan olsam yapıştırırdım bir tipsiz şekilsiz honda jazz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.