Merhabalar,
Eşimin ehliyeti var ancak henüz araç kullanmaya başlamadı. Öğrenmesi için ona bir araç almayı düşünüyoruz.
Kriterlerimiz
- Ağır hasar kayıtsız olmalı.
- 500-650 bin tl arası olabilir. Çok iyi bir fırsat ise 700'e kadar zorlayabiliriz. Ama ilk isteğimiz 600-620 bin tlyi geçmemesi.
- B hatchback olmalı. Şehir içi kolay kullanım için.
- Otomatik olmalı.
- Sanayiye uğratmamalı. Sonuçta 8-10 yıllık araçlar otomatik olduğu için sanayi durumu olabilir. Bu yüzden otomatiği sorunsuz olmalı.
- Yokuşta geri kaçırmamalı (Yokuş kalkış desteği veya şanzımandan ötürü geri kaydırmama olabilir.)
- Güvenliği ortalama altında olmamalı arabada bebek olacak.
Düşünce olarak 2012-2013-2014 yaris 1.33 CVT odaklanmış durumdayız. Bundan daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
Eşimin ehliyeti var ancak henüz araç kullanmaya başlamadı. Öğrenmesi için ona bir araç almayı düşünüyoruz.
Kriterlerimiz
- Ağır hasar kayıtsız olmalı.
- 500-650 bin tl arası olabilir. Çok iyi bir fırsat ise 700'e kadar zorlayabiliriz. Ama ilk isteğimiz 600-620 bin tlyi geçmemesi.
- B hatchback olmalı. Şehir içi kolay kullanım için.
- Otomatik olmalı.
- Sanayiye uğratmamalı. Sonuçta 8-10 yıllık araçlar otomatik olduğu için sanayi durumu olabilir. Bu yüzden otomatiği sorunsuz olmalı.
- Yokuşta geri kaçırmamalı (Yokuş kalkış desteği veya şanzımandan ötürü geri kaydırmama olabilir.)
- Güvenliği ortalama altında olmamalı arabada bebek olacak.
Düşünce olarak 2012-2013-2014 yaris 1.33 CVT odaklanmış durumdayız. Bundan daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
TurkNet Kablolu hız sorunu
Merhabalar,
Cumartesi günü gigafiber internet bağlattım. Sonuçlar şu şekilde.
2.4 ghz 5ghz Kablolu
iphone se (2016) 50 mbit 200 mbit -
iphone 12 100 mbit 350 mbit -
macbook pro 100 mbit 350 mbit -
hp laptop 50 mbit 200 mbit 180 mbit
Ne yaptıysam kabloluda 180-200 mbiti geçemedim. cat 5e modem içerisinden çıkanla da denedim. cat 6 kabloyla da denedim. ağ üzerinde 1.0gbps yazmasına rağmen bu değeri geçemedim.
Ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
Siemens KG76NAI32N
|
|
|
Buzdolabı Tavsiye - Hitachi R-VG540PRU3
|
|
KAMU DAVASI MASRAFLARI
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 8.847 (Bu ay: 403)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El