Şimdi Ara

650.000 TL Civarı Otomatik Araç Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 650.000 Tl civarı otomatik araç arıyorum, ilk aracımız olacak eşimle beraber kullanacağız. Ne arabalardan, ne motorlardan anlıyorum sağ-sola sorduğumuzda çok fazlı farklı seçenekten bahsediyorlar, birisinin övdüğünü birisi yeriyor. Kullanımı rahat, sıkıntı çıkarmayacak bir araç arıyoruz. Bu zamana kadar benim dikkatimi çeken modeller şunlardı;

- 2016 1.4 Hyundai i20

- 2016 1.4 WV Polo

- 2015-16 Ford Fiesta

Bu 3 arabadan hangisi daha mantıklı olur? Aklınıza gelen farklı bir marka model varsa onlarıda değerlendirebiliriz.

Fiyat olarak gerekirse 700 bandına kadar max çıkabilirim ama üstüne çıkamam.

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• eş ile kullanmalık 2012 ve sonrası honda jazz, hem az yakar hem iç hacmi ve bagajı sınıfına göre çok büyük.

biz hiç pişman olmadık honda jazz dan.

• daha yeni modelli egea hb benzin ya da dizel urban bulabilirsiniz biraz araştırırsanız bahsettiğiniz araçlara göre km daha düşük ve daha temiz olur

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Hocam yorum için teşekkür ederim öncelikle, şimdi inceledim ancak Jazz'ın 2012 versiyonları var dediğiniz gibi benim bütçemde ancak hem km olarak fazla hemde çok yaşlı geldiler. 2016 modelleride bütçemi aşıyor. 2012 model ve 100b. km+ için ne dersiniz alınır mı?

• hyundai i20 olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra J hb de bakılabilir seçenekler arasında i20 size en az sorun çıkaracak araç ama konfor ve performans beklentiniz olmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Night Eagle kullanıcısına yanıt

çok yakıyor diyorlar bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000 TL civarı otomatik
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrjaja44 kullanıcısına yanıt
    Yakıt olarak bilgim yok ama sorunsuzluk ve fiyat aralığı olarak en mantıklı tercih olarak gördüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.