Şimdi Ara

Sıfır araç aldım. 12 km yol yapmış olması normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
13.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bugün aracımı teslim aldım bayiden. Babam 2009 da citroen nemoyu aldığında 4 5 km yol yapmış gözüküyordu bayiden alırken, hala hatırlıyorum.

Benim aracım 12 km yol yapmış ben teslim aldığımda. Biraz yüksek değil mi acaba 12 km yol yapması sıfır araç için?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Km ne yazıkki orjinal olmayabilir hocam, gemiye yükle indir kaldır falan en az 40 km falan olması lazım o aracın. Üzülerek söylüyorum ki sizin aracın km'sini 12'ye çekmişler. Tarcanlarda detaylı expertize sokup, akabinde noterden ihtarname çekin, tüketici hakem heyetine gidin. En olmadı bayiye bonba gibi bişiy atarsınız.
    emniyet kemerleri dirençle kandırılmış bile olabilir
  • hiç bir araba 0 km çıkamaz fabrikadan. Nemonyn yolu kısadır sizin ki fazla. 35-40 km de gördüğüm sıfır araçlar var. Taşınırken, ordan oraya çekilirken, indirip bindirilirken arabalar mesafe kat edebiliyorlar.
  • Bence gidin geri verin hocam o araba 2.el olmuş. 12 km yolu nrreye yaptılar herhalde usta evden çıkarken anahtarını evde unuttu geri aldı.
    Ben sizin yerinizde olsam ptesi noterden ihtarname çekerim
  • Egea gibi tıpış tıpış giden bir araç ise yerini değiştirmek-indirdikten sonra getir götür...
    Herhangi bir nedenden dolayı olabilir.
  • 2.el satmışlar, net. 1-2 km anlaşılır ama 12 km, net 2.eldir.
  • Bakımı gelmiş neredeyse
  • Km 1 kereliğine siliyorlar diye biliyorum hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 km yol çok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal
  • Kafayi yemissiniz
  • Bende sıfır aldığımda 9 km yol yapmıştı. Muayene istasyonuna götürüyorlar vs vs...
  • Motor yemiş olabilir
  • 12km birşey değil bizim sıfır aldığımız araç 25 kilometredeydi :)
  • Akıl var mantık var. Fabrikadan tıra bindirip, tırdan gemiye indirip, geminin içinde 16 kat yükleme alanında kullanım var. Gelen ülkede gümrük kontrolü, distrübütör otoparkına çekim, ordan tekrar tıra yüklenip, bayilere dağıtım. 12 km az bile yapmışlar
  • Geçmiş olsun hocam net olarak kazıklanmışsınız.
  • Km ne yazıkki orjinal olmayabilir hocam, gemiye yükle indir kaldır falan en az 40 km falan olması lazım o aracın. Üzülerek söylüyorum ki sizin aracın km'sini 12'ye çekmişler. Tarcanlarda detaylı expertize sokup, akabinde noterden ihtarname çekin, tüketici hakem heyetine gidin. En olmadı bayiye bonba gibi bişiy atarsınız.
  • Allah başka dert vermesin.Hayırlı uğurlu olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Km ne yazıkki orjinal olmayabilir hocam, gemiye yükle indir kaldır falan en az 40 km falan olması lazım o aracın. Üzülerek söylüyorum ki sizin aracın km'sini 12'ye çekmişler. Tarcanlarda detaylı expertize sokup, akabinde noterden ihtarname çekin, tüketici hakem heyetine gidin. En olmadı bayiye bonba gibi bişiy atarsınız.
    emniyet kemerleri dirençle kandırılmış bile olabilir
  • hemen arabayı iade edin. ben de yeni araba aldım -3 kmde teslim aldım. 12 çok fazla. nerden baksan conta yanmıştır. triger değişimi de gelmiş.
  • Yatak sarmadıysa iyi o km de motor yiyebilir
  • 2.elde psikolojik sınırı geçmiş satamazsın elinde kalır iade et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.