Şimdi Ara

Sıfır araç aldım. 12 km yol yapmış olması normal mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde - 30 km de olması lazım.... size 2. el aracı satmışlar
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi de bu
  • Soruda cevaplarda tam forumluk
  • Tamam güldük eğlendik bu km nin max. nedir.

Misal 50 km diyelim size 300 km araç geldi. Ne yapacaksınız. Gülme komşuna gelir başına..
  • Millet konuyu makaraya almış :) Kardeşim normal bende 2017 cc aldım o cıvardaydı rahat ol :)
  • Değil. İade talebi oluşturun .Rölantide falan da çalıştığını varsayarsak baya yol yapmis o araba.Bujilere falan baktirin
  • Trump'a Twitter'dan yaz istersen bi...
  • Tramer kaydı var mi ?

( Konuya gelen mesajlar baya iyiymiş. . Çorbada bizim de tuzumuz olsun dedik. Km’de sorun yok. Durum son derece normal )
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Bakımı gelmiş neredeyse
    hiç güleceğim yoktu vallahi
  • Ben aldığımda 8 km idi
  • Foruma birşey yazarken çok dikkatli olmak lazım çok.
    Kefensiz gömüyorlar adamı.
    Bu arada cevap da verelim, kardeş kafaya takılacak bir durum yok normaldir.
  • Hocam bence başlığı değiştir. "sıfır araç" almamışsın. 12 km lik araç almışsın.

Büyük araçlarda bu işi km switch sökülerek halloluyor.
    Örneğin Mercedes in Aksaray fabrikasında üretilen kamyonlar, tırlar konyaya kadar Karayolu ile gidiyor. Bu da 145km demek. Müşteri için sıkıntı olmaması adına aracın km sayacı bayide resetleniyor. (önceden km soketi çıkarılıyordu)

Yani arkadaşların dediklerine göre 3-4 km kabul edilir de arkadaş bir roro gemisine binerken, park alanına giderken de 12 km abartı olmuş.

Yine de hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • Bir tane adam gibi cevap veren olmamış.
  • yeter bu kadar makara kim arkadaşın araçla test sürüşlerine katıldıysa itiraf etsin.
  • Normal bir değer.

önceleri otomotiv satışında çalışmıştım. Gelen araçlar normalde taşıma araçları ile geliyor, fakat, bayinin otoparkları arasında taşıma sırasında hali ile araçları çalıştırarak götürüyorduk. Eğer 2 otopark arasındaki mesafe 3-4 km ise git gel 8 km yol yapar. Gelen her araç da ort 4-5 km de oluyor zaten. Çünkü fabrika çıkışlarında her araç teste tabi tutulur.

Gayet normal kardeşim.

Bu arada hayırlı olsun, Allah kazasız sürüşler nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Tamam güldük eğlendik bu km nin max. nedir.

Misal 50 km diyelim size 300 km araç geldi. Ne yapacaksınız. Gülme komşuna gelir başına..
    Gülüp eğlenmek daha kolay değil mi? Bilgiyi ne yapacaksınız?

Binek araçlarda sınır 300 km, ağır ticarilerde 3000 km'dir. Bir araç gümrüğe geldiğinde bu değerin üstündeyse sıfır araç olarak ithal edilemez, ikinci el ithalatı da yasak olduğu için gümrükte kalır veya firma tarafından geri çekilir.
  • Bir üst mesajda belirttim. 300 km'ye kadar aracınız için sorun değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 5 Kasım 2019; 14:4:58 >
  • Benim aracım da 11km.deydi teslim aldığımda. Normal km.ler bunlar. Sıkıntı yok.
  • Ben sıfır araç alırken 7 km gösteriyor diye 7 bin lira fiyat indirmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.