Şimdi Ara

Km’si düşük ağır hasarlı araç mı Km’di fazla araç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasa malum, artık sıfır araç almak hayal gibi bir şey oldu. İkinci ellerde de artık 150-200 bin km arası araçlar bile düşük km sayılıyor bu yüzden fiyatları çok pahalı. Düşük km olanlar da makul fiyatlarda ancak pert kayıtlılar bulunabiliyor. Siz tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz? 200-300 bin km’deki ama 5000-10000 gibi az hasar kaydı olan bir araç mı yoksa 50-120 bin km arasında ama 50 bin 60 bin tl ağır hasar kaydı bulunan bir araç mı tercih edersiniz? Kullanım, satış rahatlığı, çıkabilecek masrafların büyüklüğü gibi kriterler çok önemli tabii ki. Özellikle yüksek km’li veya ağır hasarlı araç kullanmış veya tabii her ikisini de deneyimlemiş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 10 Mayıs 2022; 23:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detayları bilmiyorum ama imkan dahilindeyse aynı fiyata orta-düşük kilometreli, ağır hasarsız farklı model bir araç tercih ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük km li, macunsuz komple boyalı araç aldım. mutluyum.

• Ağır hasarlı arabanın ileride ne sürprizler çıkaracağını bilemezsiniz.

Gerekirse km fazla olsun ama bakımlı temiz olsun mis gibi binilir.

240.000 km'de arabamı satmıştım dışarıdan görseniz o kadar yüksek km olduğunu anlayamazsınız.

• Ağır hasarlı arabayı satması sıkıntı oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jetta 2006 model ağır hasar kayıtlı aracım var sorgulamada fiyat çıkmıyor 6-7 senedir bizde hiçbir problem yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakımları düzgün yapıldıysa yüksek km tercih ederim. Özellikle uzun yolda kullanılan araba yıpranmamış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağır hasarın sebebine bağlı, bütçem kısıtlıysa yüksek kilometreli alacağıma ağır hasarlı alırım.

• Kimi ağır hasarlı arabalar far kaporta airbag yüzünden böyle ise alınır ama ben şase podye vs işlemli hasarlı araba almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.