Bildirim
1.5 km yol çok mu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam çok rahat gidersin. 1.5 km nedir ki -
15 dakikalık yürüyüş mesafesiquote:
Orijinalden alıntı: @hmT
hocam çok rahat gidersin. 1.5 km nedir ki -
Dostum bayır olunca düşündürdü. Birde eve arabayla çıkarken yola tam bakamadım ne kadar sürüyor diye. Şimdi maps den bakınca gözümde büyüdü.
Zayıf adamım gerçi kulaklığı takar çıkarım -
quote:
Orijinalden alıntı: mizantropia
Dostum bayır olunca düşündürdü. Birde eve arabayla çıkarken yola tam bakamadım ne kadar sürüyor diye. Şimdi maps den bakınca gözümde büyüdü.
Zayıf adamım gerçi kulaklığı takar çıkarım
bayır olunca biraz zor olabilir ama ben okula 6-7 dakkada gidiyorum. mesafe 500-600 metre. (yokuşda var) -
pisikletle git gel olmaz mıquote:
Orijinalden alıntı: Gündüz Alp
15 dakikalık yürüyüş mesafesi
Alıntıları Göster
hem sporunu da yapmış olursun -
Hocam bisikleti de götüreceğim zaten ama o bayır bisikletle nasıl çıkılır bilmiyorum.
Birde bunun kışı var.
Yoksa bende öyle düşünüyordum ama bayır girdi işin içine. -
Yürüyerek gidilebilir. -
hocam ben evden 400 500 metre yürüyüp dolmuş bekliyorum ve dolmuşla beraber 15-20 dklık yol gidiyorum.1.5km nedir ki.tempolu yürüsen 10 dkquote:
Orijinalden alıntı: purple
Yürüyerek gidilebilir. -
Ev-Okul arası 2km, dik yokuş var çıkarken ilk hafta imanın gevrer ama sonra hızlı hızlı çıkarsın yavaş çıkınca yoruluyor insan taş çatlasa 15-20 dakika mesafe var.quote:
Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin
hocam ben evden 400 500 metre yürüyüp dolmuş bekliyorum ve dolmuşla beraber 15-20 dklık yol gidiyorum.1.5km nedir ki.tempolu yürüsen 10 dk
Alıntıları Göster -
Alırken mi satarken mi ?quote:
Orijinalden alıntı: TJMO*
Ev-Okul arası 2km, dik yokuş var çıkarken ilk hafta imanın gevrer ama sonra hızlı hızlı çıkarsın yavaş çıkınca yoruluyor insan taş çatlasa 15-20 dakika mesafe var.
Alıntıları Göster -
kardeş bayır çıkınca insan hergün bıkıyor . ben 2 senedir okula giderken çıkıyorum bence zor oluyorquote:
Orijinalden alıntı: TJMO*
Ev-Okul arası 2km, dik yokuş var çıkarken ilk hafta imanın gevrer ama sonra hızlı hızlı çıkarsın yavaş çıkınca yoruluyor insan taş çatlasa 15-20 dakika mesafe var.
Alıntıları Göster -
Herkesten daha sağlıklı daha zinde olacaksın, bir kere daha düşün derim -
quote:
Arkadaşlar ev tuttuk fakat yolu düşünüyorum şimdi yürüyerek gidebilir miyim diye.
Evden okula giderken sorun olmayacak sanırım bayır aşağı kaptırıp giderim.
Ama eve dönerken bayır çıkmış olacağım. Biraz hesap yapmaya çalıştım da sizce her gün çıkılır mı bu yol?
Okuldan eve hergun 14km yuruyordum toplam 28km metro olmasına rağmen cokta rahat oluyordu zorlamaz yani 1.5km aşırı obez değilsen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oradan mısın dostum? -
Obez değilsin hiç dert edilecek bir mesafe değil.quote:
Oradan mısın dostum? -
Yok hocam 1.80 66 kilo daha zayıflamam umarım -
Az olduğu söylenemez çok da değil ama her gün insanı bıktırır be reis..quote:
Yok hocam 1.80 66 kilo daha zayıflamam umarım -
benimde okulum 750-1250 m falan ben yürüyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Switch-
Az olduğu söylenemez çok da değil ama her gün insanı bıktırır be reis..
Alıntıları Göster
1.5 Km dediğin 15 dk lık yol ama bayır varsa gelirken zorlanabilirsin. -
Çok değil ama kışın yorucu olur yokuş çıkarken, özellikle kar yağıyorsa. Lisedeyken bir arkadaşla yaklaşık 3 km yürüyorduk, git gel 6 km yapıyor. Ama bizde yokuş yoktu, her yer düz.quote:
Orijinalden alıntı: Switch-
Az olduğu söylenemez çok da değil ama her gün insanı bıktırır be reis..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kar maskesi takmak yasak mı
- uber pending nedir
- avret yerindeki kıllar gusle engel mi
- dikiş alınırken acır mı
- miller alkol oranı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X