Şimdi Ara

Miller bira ne kadar alkolludur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta sonu bir doğum günü partisi var oraya gdiicem buyuk ıhtımal mıller ıçıcekler ben daha once hıç ıçmedım çarparmı sızce ? yaş 15

• Yapay Zekanın Yanıtı

Miller Bira Alkol Oranı

Miller bira, dünyaca ünlü bir Amerikan birası markasıdır. Bu bira, farklı çeşitlerde ve alkol oranlarında üretilmektedir. En yaygın Miller bira türleri aşağıdaki alkol oranlarına sahiptir:

• Miller Genuine Draft: %4,7
    • Miller High Life: %4,6
    • Miller Lite: %4,2

Miller biraları, lager olarak bilinir ve hafif, ferahlatıcı bir tada sahiptir. Lager biralar, alt fermantasyon yoluyla üretilen ve soğukta depolanan biralardır.

Miller biralarının alkol oranı, diğer popüler bira markalarıyla karşılaştırılabilir seviyelerdedir. Örneğin, Budweiser ve Coors Light biraları da yaklaşık %4,5 alkol oranına sahiptir.

Alkol oranı, bir içkinin ne kadar alkol içerdiğini gösteren bir ölçüdür. Alkol, vücutta metabolize edildiğinde sarhoşluk, susuzluk ve diğer olumsuz etkilere neden olabilir. Bu nedenle, Miller bira gibi alkollü içecekleri tüketirken sorumlu bir şekilde içmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yasla alkolün alakası olmaz bunyeyle alakalıdır ama standart bir insan ilk defa ıcıyosa ortama baglı olarak 3-5 bıra içip sarhoş olmadan ayakta kalabilir ama bu miller için geçerli Efes tuborg dokunur uyarayım ama yerinde olsam 2den fazla mıller ıcmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şişe miller içersen kola içmiş halinden pek bir farklı olmaz durumun. İkinci şişede ilk içmenin verdiği etkiyi de hesaba bakarsak kafan biraz dumanlanır sadece ama kendini kaybetmezsin. Amacın sarhoş olmamaksa yavaş yavaş iç ve yanınıda ikram edilen çerezlerden bol bol ye.
  • Yaş 15 sen iki tuborg redde duman olursun ama miller öyle değil

• buyuk yudumlarla ic yeter az az icme miller bile carpar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden sana tavsiye aradaki yaş farkı 1 sadece ama alkol kullanmış ve 2 defa sarhoş bile olmuş biri olarak söylüyorum.Gerçekten içemenin mantığı yok sırf bu nedenle bıraktım

Mesela tadı güzel diye puro içiyordum onu da bıraktım çünkü bir mantığı yok.

Şayet alkol almaya tekrar başlarsam bir daha sarhoş olana kadar içerim yoksa içmenin mantığı ne ki?
  • 1 miller al yavaş yavaş iç çarpmaz.
  • Tuborg red dıyen arkadaşı özel olarak takıpteyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Benden sana tavsiye aradaki yaş farkı 1 sadece ama alkol kullanmış ve 2 defa sarhoş bile olmuş biri olarak söylüyorum.Gerçekten içemenin mantığı yok sırf bu nedenle bıraktım

Mesela tadı güzel diye puro içiyordum onu da bıraktım çünkü bir mantığı yok.

Şayet alkol almaya tekrar başlarsam bir daha sarhoş olana kadar içerim yoksa içmenin mantığı ne ki?

bu ne yaman çelişki.

• Şimdi zaten 1 tane içicem hani sarhoş olmak istemiyorum sadece ortama ayak uydurayım yeter
    1.77 boy 77kg
    1 tane içicem şişedekilerden hani daha önce ananaslı maltana içitm ve hasta olduğumda annem konyak verirdi tecrubeler bunlar
    @13sever @Reasonable @zLucas @Çılgın Bir Denizci @erco35coast @13sever @J. Moriarty
  • ya miller öyle çok sert değil atıyorum muhabbet ederken dakikada bir bi büyük yudum alırsın 2-3 taneden bişe olmaz
  • Çoğu bira standart %5 alköllü millerda dahil
    Tuborg kırmızılar %7-%7.5 olması lazım
  • Soda kadar carpar iste
  • Hiç bişey olmaz korkma. En fazla vapurda yürürken hissettiğini hissedersin.

Efes extra falan desen tamam anlarım da bu becks, miller gibilerden zarar gelmez.

Ayrıca tuborg kırmızıyı merak ettim. Bahseden arkadaş biraz daha açıklarsa sevinirim.
  • Miller bildiğin gazoz bişi olmaz
  • millerdan birşey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.