Şimdi Ara

Anlam veremediğim numaralar beni arıyor lütfen bi bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli yurt dışından ve yurt içinden aranıyorum.Ve geri aradığımda da tüm numaralar meşgul arama başarısız diyor.Hem yurt içi hem yurt dışı aynı zamanda arıyorlar.Ekte ss ler var.Teşekkürler.En son olarak +356 27781529 nolu numara arıyor.Geri aranmıyor.
     Anlam veremediğim numaralar beni arıyor lütfen bi bakın Anlam veremediğim numaralar beni arıyor lütfen bi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolusyon -- 13 Temmuz 2014; 12:18:21 >

• +30 ile başlayan alan kodu Yunanistan.
    Şebeke, bu numaralardan yalnızca çağrı atarlar ve sizin merak edip geri dönmenizi beklerler. İşte tam da bu sırada başlar oyunlar çemberi. Bu numaraları aradığınızda karşınıza bir kadın çıkar, Bulgaristan’da mağdur durumda olduğunu, Türkiye’ye gelmek istediğini fakat parası olmadığını söyler. Türkiye’ye geldiğinde sizin yanınıza geleceğini söyleyerek sizden para talep eder. Vermediğinizde çeşitli bahaneler uydurarak, kendini acındırarak parayı almaya çalışır. Ve bu böyle süre gider.

+353 21 2381341
    +353 irlanda alan kodudur.
    Sanırım Apple ile alakalı bir numara bu.

0232 izmir telefon kodudur.
    0232 312 ile başlayan numara ankesörlü telefon olabilir.

+353 21 738 9900
    Bu numaradan çağrı alan bir arkadaş daha olmuş fakat geri dönüş yapmadığı için bilemiyorum.

+90 322 808 05 20
    322 adana telefon kodudur. Fakat 322808 diye bir alan kodu bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

+30 ile başlayan alan kodu Yunanistan.
    Şebeke, bu numaralardan yalnızca çağrı atarlar ve sizin merak edip geri dönmenizi beklerler. İşte tam da bu sırada başlar oyunlar çemberi. Bu numaraları aradığınızda karşınıza bir kadın çıkar, Bulgaristan’da mağdur durumda olduğunu, Türkiye’ye gelmek istediğini fakat parası olmadığını söyler. Türkiye’ye geldiğinde sizin yanınıza geleceğini söyleyerek sizden para talep eder. Vermediğinizde çeşitli bahaneler uydurarak, kendini acındırarak parayı almaya çalışır. Ve bu böyle süre gider.

+353 21 2381341
    +353 irlanda alan kodudur.
    Sanırım Apple ile alakalı bir numara bu.

0232 izmir telefon kodudur.
    0232 312 ile başlayan numara ankesörlü telefon olabilir.

+353 21 738 9900
    Bu numaradan çağrı alan bir arkadaş daha olmuş fakat geri dönüş yapmadığı için bilemiyorum.

+90 322 808 05 20
    322 adana telefon kodudur. Fakat 322808 diye bir alan kodu bulunmuyor.

+353 evet apple şimdi geri aradığımda farkettim.Telefon alakalı arıyacaklardı o dur.Ama diğer numaralar ne Adana numarasıda ankesörlü büyük ihtimal.Neden ararlar anlamadım ki.

• git hattı kır at. yeni bi hat al kendine kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1CKL3S

git hattı kır at. yeni bi hat al kendine kurtul.

Çözüm bu olsa çoktan yapardım.Benim sorunum başka bu aranmalar neden hiç bi şekilde anlam veremedim.
  • Apple ile alakalı olan numarayla diğer numaraların aranma saatleri hep aynı.Onu anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowMasta

Apple ile alakalı olan numarayla diğer numaraların aranma saatleri hep aynı.Onu anlamadım ben

Garip. Normal şartlarda o numaraların Apple ile bir ilişiği olacağına ihtimal vermem fakat aynı saatler olması Apple ile bir alakası olabileceğini gösteriyor. Apple ile görüşmenizi yaparsanız bir ihtimal aramalar durabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

quote:

Orijinalden alıntı: FlowMasta

Apple ile alakalı olan numarayla diğer numaraların aranma saatleri hep aynı.Onu anlamadım ben

Garip. Normal şartlarda o numaraların Apple ile bir ilişiği olacağına ihtimal vermem fakat aynı saatler olması Apple ile bir alakası olabileceğini gösteriyor. Apple ile görüşmenizi yaparsanız bir ihtimal aramalar durabilir diye düşünüyorum.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • benide sadece yunanistandan arıyorlar ama ben oto reddet e ayarladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.